E-mail strane ponude zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 7.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: E-mail strane ponude
Shady kaže...

ne ali stvarno, netko je to gore bio napisao da može tužiti te ljudove i dobiti taj iznos koji su rekli da će dati

AKO je dobio taj mail

... a "ljudovi" kazu: "Oh! Oprostite, potkrala se greska.... kriva adresa, bla bla bla...
No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan
E-mail strane ponude

@netko

Jesi ti normalan! Jesi uzeo one tablete sto ti je doktor preporucio!? Sta ti sluze svi ti upitnici tu??!!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E-mail strane ponude

E izgleda da je kod mene neki problem jer ne vidim nista sta je Netko napisao (ovaj s foruma kojem sam reko da popije tablete)! Jel vi ostali sve vidite sta je on napiso?

Umjesto posta vidim sve upitnike u firefoxu(??????????...), a u IE-u vidim one kvadratice koje kad probam kopirat tu u post se pretvore u upitnike!!
 Izgleda da nemam neki font instaliran il nesto!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E-mail strane ponude

JEEEE!!!! Ipak nisam ja lud!!! Suspendirali su ga!!!! HAHAHAHAHAHA!!!! Znaci ipak je on neke gluposti slao!! hehehe

p.s.  mozda je to bio pako!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Assassin kaže...

JEEEE!!!! Ipak nisam ja lud!!! Suspendirali su ga!!!! HAHAHAHAHAHA!!!! Znaci ipak je on neke gluposti slao!! hehehe

p.s.  mozda je to bio pako!!

ma taj nije normalan
ja mislio da mi se neki virus ubacio u komp 
Shady in the house
17 godina
moderator

Proizvođač smeća je uklonjen, smeće obrisano...

A i ova tema je besmislena. Jadan naivac se navukao na neku jadnu prijevaru, a vi ostali se iživljavate kubajuci ga i vukuci za nos... Dosta je bilo - lock!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice