ne ali stvarno, netko je to gore bio napisao da može tužiti te ljudove i dobiti taj iznos koji su rekli da će dati
AKO je dobio taj mail
ne ali stvarno, netko je to gore bio napisao da može tužiti te ljudove i dobiti taj iznos koji su rekli da će dati
AKO je dobio taj mail
@netko
Jesi ti normalan! Jesi uzeo one tablete sto ti je doktor preporucio!? Sta ti sluze svi ti upitnici tu??!!
E izgleda da je kod mene neki problem jer ne vidim nista sta je Netko napisao (ovaj s foruma kojem sam reko da popije tablete)! Jel vi ostali sve vidite sta je on napiso?
Umjesto posta vidim sve upitnike u firefoxu(??????????...), a u IE-u vidim one kvadratice koje kad probam kopirat tu u post se pretvore u upitnike!!
Izgleda da nemam neki font instaliran il nesto!!
JEEEE!!!! Ipak nisam ja lud!!! Suspendirali su ga!!!! HAHAHAHAHAHA!!!! Znaci ipak je on neke gluposti slao!! hehehe
p.s. mozda je to bio pako!!
JEEEE!!!! Ipak nisam ja lud!!! Suspendirali su ga!!!! HAHAHAHAHAHA!!!! Znaci ipak je on neke gluposti slao!! hehehe
p.s. mozda je to bio pako!!
Proizvođač smeća je uklonjen, smeće obrisano...
A i ova tema je besmislena. Jadan naivac se navukao na neku jadnu prijevaru, a vi ostali se iživljavate kubajuci ga i vukuci za nos... Dosta je bilo - lock!