Moze neko pojasniti kakav shop?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.160
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SHOP UPDATE.
Q. What is it and what can you do?
A. You will be able to buy items using money, using ptz as a discount.
Q. When is it coming?
A. VERY SOON!
Q. What payment methods will there be?
A. Sorry, this information is not available yet.
Q. Will PTZ Place still be around?
A. Yes! You'll still be able to redeem prizes at PTZ Place.
Q. Is shop 24/7 redemption?
A. Nothing has been finalised yet. However, the important thing is that you will be able to redeem items very soon without fear of missing out!
shop je onda vjerovatno ^^ to bi moglo isto biti dobro kao popust :D i glavno da ce PTZ place ostat :PP
EDIT: a i dalje u komentarima pise da ce shop ovaj mjesec otvorit tak da 99% da je shop ;))
mozda redem 24/7 ko zna ...
za to su jakoo male sanse, prije da shop...
Jedva cekam da vidim novi fičur.Da je bar 24/7 redeem ili igre a nebih se bunio ni za shop kad bi cijene bile stvarno niske.
Jedva cekam da vidim novi fičur.Da je bar 24/7 redeem ili igre a nebih se bunio ni za shop kad bi cijene bile stvarno niske.
sumljam da je 24/7...vjerovatno je neki *urac kojim mozemo dobit pise PTZ.....i uopce nisam uzbuden ako ce to biti.....jer kaj mi vrijedi i 10000ptz kad nemrem nis uhvatit -.-
Važno!!!
Potvrđeno je od strane LAB Membera da je NOVI Feature Lockerza-SHOP!!!
Jedva čekam,ja ću među prvima nešto kupiti pa javim dojmove..
Nice...mogo bi i ja nesto upecat tam....btw ukoliko budem uspio nabavit ipod touch, koliko ce me to doc carina u hrv?
cek shop....znaci nesto poput amazona ili ???
da, nesto tipa toga....samo sto ces svojim ptz-ovima moc sebi odbit dio cijene ( kao popust) prilikom kupnje nekog uređaja...:)
Nice...mogo bi i ja nesto upecat tam....btw ukoliko budem uspio nabavit ipod touch, koliko ce me to doc carina u hrv?
250kn pdv +250kn carinske usluge
Ej ljudi ptzplace meni ne radi. To je možda znak da se nešto dešava sa shopom ili čim već.
250kn pdv +250kn carinske usluge
Fino, znaci opljackat ce me ko pirati s kariba...boze 500 kn, ak na to dodam jos amlo, mogu si i u hrv kupit ipod nano.... -.- ........ a za shuffle? kolko uzimaju?
a sta mi vridi popust kad mi toliko dode carina....al sta ce bit jos gore na tom shopu je da ce se sigurno morat placat unaprid priko kartica....:/
Ej ljudi ptzplace meni ne radi. To je možda znak da se nešto dešava sa shopom ili čim već.
Kako misliš da ti ne radi??! Ako ti piše "prize redamption coming soon" onda ti sve radi kako treba. Na ptz place se možeš logirati samo kada je u tijeku redeem.
danas sam gledao videe i stalno mi je nes sralo na stranici, izbacivalo me van.. mora taj novi feature bit shop, jer jedino je ikona kod njega jos postavljena na "COMING SOON".. igre, filmovi i glazba spadaju pod PLAY, tako da ne moze sad npr. igre bit novi feature... ajd samo da sto konacno proradi pa da mozemo nekako svu ovu muku i gubljenje zivaca unovcit
Moguće da je shop...na FB Lockerz forumu piše ovako:
Q. What is it and what can you do?
A. You will be able to buy items using money, using ptz as a discount.
Q. When is it coming?
A. VERY SOON!
Q. What payment methods will there be?
A. Sorry, this information is not available yet.
Q. Will PTZ Place still be around?
A. Yes! You'll still be able to redeem prizes at PTZ Place.
Q. Is shop 24/7 redemption?
A. Nothing has been finalised yet. However, the important thing is that you will be able to redeem items very soon without fear of missing out!
Starting next month, we'll introduce the beta launch of SHOP, a place where you can buy the best new brands, everything from electronics to apparel to games and sports gear. It's not just any shop -- when you buy on Lockerz, you can use your PTZ to get lower prices and you'll earn PTZ every time you buy. Stay tuned for more info on how to shop like you never have before!
zanci nece biti danas..nego sljedeci mjesec...a znamo kako to ide....
je*** im njihov discount.. rekli su 24/7 redeem(znaci besplatne stvari bilokad), a sad opet muljaju... koja su to gamad
je*** im njihov discount.. rekli su 24/7 redeem(znaci besplatne stvari bilokad), a sad opet muljaju... koja su to gamad
ajmo u ameriku doći sve im pokrasti i napravidi HRLockerz =D
ajmo u ameriku doći sve im pokrasti i napravidi HRLockerz =D
Joj dajte ne tučite gluposti....Nikad nisu rekli 24/7 redeem, to su bile samo glasine Odmah pri pokretanju stranice su najavili SHOP,PLAY, CONNECT, REDEEM, DAILES za zarađivanje bodava koje se mogu zamijeniti za nagrade...znaci nađes neki fora stvar u shopu kupis ju dobis neznam 50 Ptz-a pogledas koji film, odigras koju igricu odgovoris na par pitanja i mozes si to zamijeniti za nagrade...
Cijela poanta lockerza.com
Ovo za krađu se komentira samo sa jednom rijčju FACEPALM.
Starting next month, we'll introduce the beta launch of SHOP, a place where you can buy the best new brands, everything from electronics to apparel to games and sports gear. It's not just any shop -- when you buy on Lockerz, you can use your PTZ to get lower prices and you'll earn PTZ every time you buy. Stay tuned for more info on how to shop like you never have before!
zanci nece biti danas..nego sljedeci mjesec...a znamo kako to ide....
ak je to VERY SOON!!!!!! onda sam ja uspio nesto reedmat
Pa stvarno ljudi se nadaju da ce bit 24/7 redeem,a da ce ostat ove cijene kao do sad,pa ne bi ti nitko ranjen davao stvari džabe,vjerovatno ce podignut cijene kad to bude i ako bude,al imaju i pravo,i tad se isplati skupljat bodove ako ces stvar sigurno dobit.btw hoce li se moc reedemat stvar bez kupovanja kad se uvede shop,mislim kao dosad a ne kao popust?
Iskreno,iznenađen sam...Ali je to samo beta,tak da...I da,zanimaju me cijene kakve bu bile,i kakav bude bio discount...Ja bar sa svojih 1820PTZa budem mogo si npr. igricu kupit,a da ju platim 1$ :/
Da naravno, a ovo za popust si krivo skuzio to je da ces moci redeemti popust za SHOP, znaci redeemas popust od 20% na sve do 100$ i onda uzmes bilo kaj od 100$ za 80$...BAr ja tak mislim...
super sam da neizbace reedeme i sve pet
haha pa da postoji HRlockerz to bi bio najveci scam, dragi nam hrvati bi sve sebi u đep stavili :D
haha pa da postoji HRlockerz to bi bio najveci scam, dragi nam hrvati bi sve sebi u đep stavili :D
pa ma da , a glavni bi bili sanader i kosorica =D
ako nas se skupi ja 100% idem, uzmite sebi stvari, ali ja uzimam CASH