I danas imamo duple bodove
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.785
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eh upravo sam dobio lockerz invite bot... u .txt file napisete mailove (nekoh vasih osoba sto vise napiste to bolje) kad ispunite sejvate i pokrente bot uvezete taj txt file u njega i logirate se preko mozzile ili vec cega koristite i stisnte start i bot poziva 90 mailova u minuti :D ko oce nek me trazi na pm i bot ce dobit samo onaj koji ima jednu zvjezdicu ili vise jer nezelim da dodede u krive ruke...
aj meni na pm
trebas imati jendu zvjezdicu ...
trebas imati jednu zvjezdicu ... citaj opet
Poslao sam pm za bot
ak će radit
hvala bogu :)
da sakupim nešt za april filling
meni je dosao iPod Touch, na carini je trenutno. Stavit cu slike cim dode
kako znas da ti je na carini?
Zaboravite te botove...jer takvi botovi pozivaju 90 malwere,wormsa,spywera,trojanaca,batkerija,viruse i ostalog smeca u minuti na vas komp. A ovo da upisujes tuđe majlove? Pa ih spamaju s glupostima i ovo da se moas logirati da ti uzmu pass i user, ou plizzz ZABORAVITE TO...
Evo meni danas dosla majca s reedema u ozujku.
Zaboravite te botove...jer takvi botovi pozivaju 90 malwere,wormsa,spywera,trojanaca,batkerija,viruse i ostalog smeca u minuti na vas komp. A ovo da upisujes tuđe majlove? Pa ih spamaju s glupostima i ovo da se moas logirati da ti uzmu pass i user, ou plizzz ZABORAVITE TO...
Evo meni danas dosla majca s reedema u ozujku.
konto sam si i ja to -.- ... aj baš mi drago da ti došlo =D
Čestitam na majici...
Ja sam cheatao jedno 10 mailova,tek tolko da dođem na Z-Listu...Vidjet ćemo ak ću uspjet skupit za nekaj vrijednijeg do ovog redeema...Zasad imam 1480PTZa.
zvali su me s carine, poslali mailom racun (gdje se vidi da je ipod touch od lockerza) i sve dokumente koje moram ispuniti i poslati sa kopijom osobne :)
zvali su me s carine, poslali mailom racun (gdje se vidi da je ipod touch od lockerza) i sve dokumente koje moram ispuniti i poslati sa kopijom osobne :)
Kolko para moras dat?
Kolko para moras dat?
ne znam jos tocno. Prvo je bilo samo PDV, a danas kazu da nista, da posiljatelj placa sve. Sad cu se jos malo cuti sa nadleznim za moj paket pa sve ispitati. Nek bude i samo PDV, to bi bilo oko 250 kn
Sretniče jedan
Sretniče jedan
ma samo da on stigne kod mene :) Kad sam se vec toliko napatio sa Lockerzom. Prvo sam u 11 mj dobio isto ipod touch, ali su sve nagrade otkazali. Ovaj sad je iz drugog mjeseca, iz onih placenih redemptiona. Ali je i on bio otkazan. Pa sam im rekao da provjere racun i rekao da nisam varao (stvarno nisam varao ni nista, ni jedan fake email) i nakon 2 tjedna stize mail da je nagrada odobrena i da salju :)
Sretniče jedan
ma samo da on stigne kod mene :) Kad sam se vec toliko napatio sa Lockerzom. Prvo sam u 11 mj dobio isto ipod touch, ali su sve nagrade otkazali. Ovaj sad je iz drugog mjeseca, iz onih placenih redemptiona. Ali je i on bio otkazan. Pa sam im rekao da provjere racun i rekao da nisam varao (stvarno nisam varao ni nista, ni jedan fake email) i nakon 2 tjedna stize mail da je nagrada odobrena i da salju :)
kloš =D
Sretniče jedan
kloš =D
???
Sretniče jedan
kloš =D
???
ma niš čestitam =D
Cestitam.BTW mozes mi reci sto si sve od programa koristio da bi ti olaksao redemption.Jesi koristio RoboFrom ili AutoFillForm?Jesi koristio Lockerz Checker?
jel ima jos netko problema s filmovima? meni na svakom filmu dode do kraja... pise ptz in 0:00... al nista od ptz, nema ni ekrana s captchom ni nista
Čestitam na majici...
Ja sam cheatao jedno 10 mailova,tek tolko da dođem na Z-Listu...Vidjet ćemo ak ću uspjet skupit za nekaj vrijednijeg do ovog redeema...Zasad imam 1480PTZa.
slicni smo xD...:P
Cestitam.BTW mozes mi reci sto si sve od programa koristio da bi ti olaksao redemption.Jesi koristio RoboFrom ili AutoFillForm?Jesi koristio Lockerz Checker?
jedino Firefox addon Autofill. A checker nisam trebao jer sam bio platio za 3 redemptiona i znao sam u kojem ce vremenu biti. Bio je mislim od 00-01 po noci
pricao sa carinom i morao sam im isprintati dozvole za uvoz od Hakoma :) zato sto ima wlan i bluetooth :)
Evo jedan savjet od mene. Ako ziviti u pogranicnim gradovima s EU(znaci gradovima na granici, s Drzavama EU), Mađarske ili Slovenije, uzmite si si u prvom gradu prek granice postanski sanducic u njihovoj posti. Na lockerz upisujete adresu poste, tako nece te platiti carinu i manje ce te cekati za nagradu.
Evo tako ja radim zivim u Murskom Srediscu i imam postanski sanducic u Lendavi.
Evo toliko od mene.
jedino Firefox addon Autofill. A checker nisam trebao jer sam bio platio za 3 redemptiona i znao sam u kojem ce vremenu biti. Bio je mislim od 00-01 po noci
pricao sa carinom i morao sam im isprintati dozvole za uvoz od Hakoma :) zato sto ima wlan i bluetooth :)
Aj pliz postaj te dozvole od Hakoma ako netko od nas sa foruma dobije isto iPod touch pa da ne moramo traziti to nego samo isprintamo im to.
BTW jeli ti sve odmah iz prve dobro upisao AutoFill.Pitam te zato jer meni nikad zemlju ne stavi dobru i stavi mi isto ime i prezime.Aj stavi ss kako si to upisao pa da tako i ja kod sebe napravim?!
Evo jedan savjet od mene. Ako ziviti u pogranicnim gradovima s EU(znaci gradovima na granici, s Drzavama EU), Mađarske ili Slovenije, uzmite si si u prvom gradu prek granice postanski sanducic u njihovoj posti. Na lockerz upisujete adresu poste, tako nece te platiti carinu i manje ce te cekati za nagradu.
Evo toliko od mene.
e a kolko kosta carina i porez za EU?
Evo toliko od mene.
baš i ne kužin
Šta kad dođe onda na poštu? Je li te pošta zovne da dođeš po paket ili?
Aj pliz postaj te dozvole od Hakoma ako netko od nas sa foruma dobije isto iPod touch pa da ne moramo traziti to nego samo isprintamo im to.
BTW jeli ti sve odmah iz prve dobro upisao AutoFill.Pitam te zato jer meni nikad zemlju ne stavi dobru i stavi mi isto ime i prezime.Aj stavi ss kako si to upisao pa da tako i ja kod sebe napravim?!
to ti je zapravo ovo u privitku. Ne znam zasto to treba, kad se prodaje ipod touch kod nas, al ajde :) A sto se tice Autofilla, u postavkama namjerno nisam postavio zemlju i broj telefona da nesto ne zezne. To sam rucno upisao. Ostalo mi je sve bez greske stavio
Da dođes po paket i prevezes ga prek granice...No porez No carina.
Di je ta Lendava? Prvi put čujem :S