nadam se da je redeem sutra navecer
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.777
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajd nek meni netko pošalje invite na pp
e mene več boli khurac kada je reedem samo da bude !!!!! -.-
ljudi,zakaj su ovi iz lockerza nedugo učetverostručili bodove za nagrade?Hoće li uskoro uvesti mjuzu i igrice za bodove?Novi sam na lockerzu imam 350 PTZ-a i sve sam filmiće pogledao(osim onih s zečevima i onih "saga")
jbt kako je onaj apple napravio iste 3 vrste mobitela:iPhone,iPod Touch,iPad lol c:)
koji idiot moras bit da to napises
jbt kako je onaj apple napravio iste 3 vrste mobitela:iPhone,iPod Touch,iPad lol c:)
nene to ti je jedna vrsta umjetnosti XD to nemože svatko
je li ove slusalice sa lockerza mogu na nokiu?
Ak imaš xpress music ili bilo koju drugu sa 3,5mm ulazom onda mogu,ak imaš 2,5mm ko ja onda ti treba konverter/adapter.
sto mislite kad ce redemption, danas il sutra??
ja mislim sutra :D i nadam se da je tako
nene to ti je jedna vrsta umjetnosti XD to nemože svatko
:D hah
ja mislim sutra :D i nadam se da je tako
pa da, bolje bi bilo sutra
Tako da ukljucite svoje botove i ocekujte redeem oko 22 h danas.
Tako da ukljucite svoje botove i ocekujte redeem oko 22 h danas.
Od kud ti to da je baš oko 22 h ? Možda i bude danas makar bi mi bilo draže da je sutra.
ok je i da bude danas...al bolje sutra ipak :))
REEDEM ! REEDEM ! ajde hebeni reedem =D
upravo je reedem
i nitko nije znao, stranica je radila glatko, dosa sam minut nakon sto je objavilo
i sto?
otislo sve
mozes mislit koliko su podilili nagrada
ja sam si reedemo slušalice tek tolko =D ono od 250 zatp đto se sve razgrabilo
I nisam ništa uhvatio, 7 puta sam upisivao podatke i 7 puta me izbacilo....
zakasnio 12 minuta.-...nista nema...
hahha,, ovo je presmijesno al stvarno, mislim da su smanjili jos vise kolicinu nagrada, ko ih hebe vise, dosadili su sa svojim sranjima, koji redeem vauuu ono, ode sve odmah a pola svijeta manje an redeemu
mene isto ali sam otišo na slušalice one metalno žute tek tolko sam da neš uzmem
Ma ja necu nista reedemati...Imam premalo bodova...nisam gledo filmice...Treba stedjet...recesija...
"Sorry,you're not in this redemption"
Wtf ?!
Skoro sam redemo Ipod Touch od 8 gb... upišem sve podatke i stisnem redem now i on me izbaci van, ponovno uđe, isto tako mi se dogodilo kad sam probo uzet Left 4 Dead, pa sam na kraju uspio redema 25$ na PayPalu...
Vise srece iduci put.
vise srece sljedeci put, al fakat covjek treba imat srece s tim lockerzom
"Sorry,you're not in this redemption"
Wtf ?!
U acc-u ti je zemlja stavljena na ameriku...sorry...:)
A sranja moran rec ja ukljucia u novi tab lockerz i otisa nesto vidit na bug i jbg pobliglo sve KOJE SMECE
a da ono refresham stranicu i mislim ono je konačno imam šansu ali ne sve ošlo ovo kaj automatsko refresha svako malo ne šljaka