nece ni na chromeu
hmh probaj ocistit cache, meni je sve Ok
Ali bit je u tome sto oni videi za koje sam vec dobio bodove rade a ovi za koje nisam ne rade.
nece ni na chromeu
hmh probaj ocistit cache, meni je sve Ok
Ali bit je u tome sto oni videi za koje sam vec dobio bodove rade a ovi za koje nisam ne rade.
Ma varaju, zast je sad nama odjednom tolko problema? a amerima nista...
imam problem, za login ptz mi je dalo, a za dailies ne :S a bio je onaj zvuk i pise da sam ih kao dobio :O prijedlog?
edit : sad mi je pribrojilo, poslao sam mu ja vec prije invite :)
ovako da vam proradi skinte free vpn program i spojite se na neki server prije toga ocistite kolacice iz mozzile ili cega vec i mozete gledat video i skupljat bodove!
ovako da vam proradi skinte free vpn program i spojite se na neki server prije toga ocistite kolacice iz mozzile ili cega vec i mozete gledat video i skupljat bodove!
Malo bolje objasni.
Samo da napomenem da ne idete preko proxya cija je IP adresa u SAD-u jer tako pomazete timu SAD a ne nama Internaconialcima.Cuo sam da Amerikancima rade videi.
Basically, a VPN is a private network that uses a public network (usually the Internet) to connect remote sites or users together. Instead of using a dedicated, real-world connection such as leased line, a VPN uses "virtual" connections routed through the Internet from the company's private network to the remote site or employee.
wtf nece mi pola novih videa otvoriti
pa da stavi neku drugu mrezu ja sam stavio svedsku!
pozzz ljudi
imam jedno pitanje
kako da odaberem nagradu ako sam skupio dosta PTZ-a???
jel kome dosao mail da mu je nagrada poslana??
Kako mislis pola od novih videa.Sta ti neke nove vide moze otvoriti?I reci koje to moze jer meni nece nijedan novi video.
bio bi red da pocnu slati da....
bio bi red da pocnu slati da....
Ni meni jos nije poslana a rekli su da ce poslat za 5-7 dana otkad smo dobili onaj confirmation e-mail.To znaci negdje do kraja tjedna bi trebali dobiti shiping info.
pa da stavi neku drugu mrezu ja sam stavio svedsku!
kako to
Kako mislis pola od novih videa.Sta ti neke nove vide moze otvoriti?I reci koje to moze jer meni nece nijedan novi video.
a nece ni jedan zeznio sam se ovo je bio stariji koji sam pogledo.. :D
meni nece da otvori nijedan od svih novih videa.
Evo sto pise na Halwayu.Nista ne spominju u vezi problema s videima.
Today is Day #3 of March Radness! Want to know more? Dave and Anthony will be here to break it down later today.
ziher su to dali amerima da si nabiju bodove jer ih je vecina pogledala one stare videe, a nama ostalima kao error, ma tako ga seru...
meni proradili videi.
EDIT : nisu.
joj sam me zivciraju...naravno da je help Amerima...ostali stari videi rade a ovi ne...mozes misliti greska i treba im 100 sati da poprave...
We understand that some international members are not able to watch the newest animated series. While it may occur again that different parts of the world get access to different things through Lockerz, to ensure an evenhanded approach to the current March Radness competition, we will tally up all of the PTZ earned by Team US for watching these specific episodes and add that amount to Team International.
Ajde de dobt cmo bodove koje ameri zarade....
Nemozes vjerovat sad su na Hallway napisali kao da su negdje ti videi nemaju dopustenja biti prikazani (a amerikancima mogu) i da ce kao uoci tog redeem prepoloviti bodove od teama USA i dati pola bodova teamu International.LOL.Imam samo jednu rijec za reci AMERIKANCI
Nemozes vjerovat sad su na Hallway napisali kao da su negdje ti videi nemaju dopustenja biti prikazani (a amerikancima mogu) i da ce kao uoci tog redeem prepoloviti bodove od teama USA i dati pola bodova teamu International.LOL.Imam samo jednu rijec za reci AMERIKANCI
nešto nisi dobro skonto. Kolko bodova ameri pokupe na novim videima tolko će i nama dati.
nešto nisi dobro skonto. Kolko bodova ameri pokupe na novim videima tolko će i nama dati.
ali je glupo što nećemo dobiti osobno nego će dodati našoj ekipi.
Eno došao je video u koje objašnjavaju malo i kažu ko je u prednosti.
ali je glupo što nećemo dobiti osobno nego će dodati našoj ekipi.
Eno došao je video u koje objašnjavaju malo i kažu ko je u prednosti.
evo sad sam vidio, internacionali imaju 3.5 mil, a ameri 2.5 i tako cemo mi voditi do pred kraj, a onda ce biti izjednaceno pa cemo mi spusiti.
fakat su prozirni.. to djeca od 5 godina ne bi popusila
Oni nas zaj...