Pa ako ga mislis SOFT-MODDATI bi ali igre kupovati nemozes jer je NTSC.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.748
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gledam i sve nevjerujem ljudi budite sretni ako reedemate termosicu a ne ps3 ili sta ti ja znam treba imati dosta srece i brzine na reedemu vjerujte ja sam razmsiljao na kraju sve otislo sad kad bude idem na bilo sto samo da nesto ugradbim jel ako biras nema srece ;-)
Placa li se carina na termosicu ili Aluminium sports bottle ?
gledam i sve nevjerujem ljudi budite sretni ako reedemate termosicu a ne ps3 ili sta ti ja znam treba imati dosta srece i brzine na reedemu vjerujte ja sam razmsiljao na kraju sve otislo sad kad bude idem na bilo sto samo da nesto ugradbim jel ako biras nema srece ;-)
U potpunosti se slazem.Treba biti sretan ako se ista dobije za badava.
Placa li se carina na termosicu ili Aluminium sports bottle ?
Ne.
Evo samo da javim da je moj redeem page gotov!!!!!!!!!!!!!!! Tko želi link nek me PM-a!!!
de meni link =D
Daj Vkm996 malo objasni o ce mu se radi i kako reedemati na tvojoj stranici?
slažem se !
mislim da nešt neradi... sutra ću popravit :) samo možda ću npravit da ima isti design kao lockerz, možda skomponiram neki HTML pa da ga zaljepite :) moram ja malo više načuit Basic pa možda na ove linkove skompam program :)
edit:
točno, imam jedan OGROMAN problem :S sutra ga popravim jer mi se sad neda :) (zaboravio sam stavit ono gdje se upisuje CoD)
mislim da nešt neradi... sutra ću popravit :) samo možda ću npravit da ima isti design kao lockerz, možda skomponiram neki HTML pa da ga zaljepite :) moram ja malo više načuit Basic pa možda na ove linkove skompam program :)
edit:
točno, imam jedan OGROMAN problem :S sutra ga popravim jer mi se sad neda :) (zaboravio sam stavit ono gdje se upisuje CoD)
aj može =D
edit:
Drzim ti fige da uspijes jer mi je lordov program bas pomogao.Nadam se da ce i tvoj!!!
Šta se ushicujete za maglu....? Neće on ništa napraviti ni nije ništa radilo....Sad samo glumi jer oće dobiti više posjeta....KAO:"Imam jedan OGROMAN problem...." Da uvijek postoje problemi s kojim možeš odugovlačiti. NIsi ti ništa NIŠTA Hakirao ni napravio reedeem pag....
Evo samo da javim da je moj redeem page gotov!!!!!!!!!!!!!!! Tko želi link nek me PM-a!!!
hehe, pronasao sam sam stranicu, sasvim slucajno. Lijepo je slozena, nadajmo se da ce funkcionirati :P
Baci link da i ja to vidim....
Baci link da i ja to vidim....
a sada te zanima odjednom??!?!
Invitation Update: Some members may have seen this message when sending invites: "You have exceeded your daily limit" and may be confused because they've only sent a few. This message may be an error or it may appear if you have invited someone from a banned domain or invited someone who is already in our system. If this is the case, you will be able to invite other people. If you are unable to invite anyone then you have exceeded your daily limit. We are aware of the problem, and are working to repair it quickly.
Moja preporuka jos uvjek stoji. Nebi dao svoju adresu, telefon i ime ni rodenoj majci (no dobro njoj bi s obzirom da s njom zivim). Ako ce vas posle podhebavati nemojte mi se doci zaliti.
sta za lockerz ili?
Ne nego na ovoj stranici trebas dati Username, pass,adresu ime i prezime i broj telefona. A vidi se da je fejk cim se tek sad sjetil da mu fali ovo za kod (znaci da nije mislio da mi dobimo ngrade, nego on podatke). I jos k tome netreba upisati drzavu i broj poste.
ok nebrini te se više... makno sam strancu
Netrebas ju maknuti samo stavi ovdje SAV source code da vidim sto zapravo se dogada. Nemozes staviti stranicu koja salje osobne podatke samo tako. Pokazi kod. Jer ako se salje prema tebi to je krada indentiteta sto je kazneno djelo.
Nemozes staviti stranicu koja salje osobne podatke samo tako. Pokazi kod. Jer ako se salje prema tebi to je krada indentiteta sto je kazneno djelo.
lol
Može biti svašta, ali za krađu identiteda je potrebno napraviti puno više od prikupljanja informacija o korisnicima.
Netrebas ju maknuti samo stavi ovdje SAV source code da vidim sto zapravo se dogada. Nemozes staviti stranicu koja salje osobne podatke samo tako. Pokazi kod. Jer ako se salje prema tebi to je krada indentiteta sto je kazneno djelo.
Hehehe... pa ja imam svoj identitet netreba mi tuđi :S a da mi treba postoji jedna stranica od koje ti nesmijem dat link. mogu jednio na pp :)
LOL pa mislis da oni ljudi koji kradu nemaju svoj indentited? xD
LOL pa mislis da oni ljudi koji kradu nemaju svoj indentited? xD
lol, al šta će im? kad na internetu mogu naći free identitete :S
edit:
Vidim da me hebete u mozak tako da više neželim dolazit na ovu temu :) ajte pozzz... vidimo se na drugim temama :)
..bravo hakeru...
Vidim da ovdje ima preko 5000 postova pa me samo zanima jedna stvar, dali je netko stvarno dobijo nešto od lokerza a da nije majica od 5 kn ?
znači nije scam, ok, sada da i ja pokušam, za sada imam 63 ptz-a, lega me je pozvo još prije 6 mjeseci ali sam nakratko bio jer sam mislio da je scam, mislim tko nebi ?? uglavno, nekužim jednu stvar, taj redeem, jel to neki određeni datum kada možeš zatražiti ili, i vidim da pričate o nekakvome programu za to.....:P
ma ovo je sve glupost držite se lordovog programa i točka !
ma ovo je sve glupost držite se lordovog programa i točka !
koji program ?? previše je postova da tražim