Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.398.394
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
bubimir kaže...
Gman kaže...
bubimir kaže...
Gman kaže...

Dirt 2 mi zapeo za oko.to mi je sad samo da vidim jeli Lockerz fake,a ako nije onda cemo gledat na velike nagrade.Cool

nije fake samo moraš biti super-ultra brz kdo reedema i naravno sreće...velike nagrade poput PS3 ti nose plaćanje carine to se naravno podrazumjeva

ps3 imam,mozda bih kasnije uzeo Xbox pa napravio malu usporedbu tj test.

zanimljiva ideja svakako,samo naravno ako uspiješ.....

bas tako,ali nadajmo se.Namigiva

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
16 godina
Lockerz

sad kad bude sljedeci reedem dali ja trebam sta platiti mislim na bodove da mogu sudjelovati u reedemu i nadam se da cu pokupit neku od pc igara

igre su mi za probu da vidimo a kasnije cemo na ipod touch ili sony ili psp :D

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 22:36 (MarioVk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ej ljudi ja sam skupio 20 prijatelja i poslali su mi e-mail neku notifikaciju kao da provjerim svoje podatke da dobim majcu. Ja sad neznam kak se to sve treba napisat... Evo npr. broj dali treba napisat +38591xxxxxxx ili 091xxxxxxx ili kak?? I za adresu dali bi trebalo bit npr. "Harambašićeva 64" ili "64 Harambašićeva"?? I šta bi trebalo bit State/Province?? Šta bi tam trebalo pisat? Da nije to županija?? Ja živim u stanu, kako će oni znati koji kat dostavit?

I za majcu, kada dobim onaj e-mail da provjerim svoje podatke dali će mi majca doći odmah nakon toga ili će doć još jedan mail?

TNX PUNO UNAPRIJED! :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

sad kad bude sljedeci reedem dali ja trebam sta platiti mislim na bodove da mogu sudjelovati u reedemu i nadam se da cu pokupit neku od pc igara

igre su mi za probu da vidimo a kasnije cemo na ipod touch ili sony ili psp :D

...ne trebaš ništa plaćat kad bude bio reedem odeš na lokerz loginaš se i ako ti išta ostane reedemaš a najčešće ne ostane ako si spor

ŽiVot Je TakAv, ČuPaV i DlAkAv tI gA ObRiJeŠ a On Je oPet dLaKaV
15 godina
neaktivan
meseko123 kaže...

Ej ljudi ja sam skupio 20 prijatelja i poslali su mi e-mail neku notifikaciju kao da provjerim svoje podatke da dobim majcu. Ja sad neznam kak se to sve treba napisat... Evo npr. broj dali treba napisat +38591xxxxxxx ili 091xxxxxxx ili kak?? I za adresu dali bi trebalo bit npr. "Harambašićeva 64" ili "64 Harambašićeva"?? I šta bi trebalo bit State/Province?? Šta bi tam trebalo pisat? Da nije to županija?? Ja živim u stanu, kako će oni znati koji kat dostavit?

I za majcu, kada dobim onaj e-mail da provjerim svoje podatke dali će mi majca doći odmah nakon toga ili će doć još jedan mail?

za broj trebas stavit +38591..... ili 0038591......

za adresu nezz dali opce smije pisati š,č,ć itd.. a za broj ide poslje (Harambašićeva 64)

State nista to je za SAD

a za stan napisi broj stana pod "2nd address" (kak inace primas pisma na koju adresu to napisi)

i ovo nezz jer nisam "z" member

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 22:52 (eRRoR4o4).
16 godina
neaktivan
Lockerz

a kako se vidi dali je ista ostalo,tj kako se vidi da je reedem?

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne boj se,na ovoj temi ce biti bar 5 stranica rasprave o reedemu kada se bude znao datum...inace,stvar koju hoces redeemati bude u zelenom okviru i ispod pise redeem...

btw. meni maloprije stigao mail potvrde da ce mi poslati ps3

16 godina
neaktivan
Jesi mozda zainteresiran za prodaju, tj. Otkup na carini ili neku drugu cifru?
16 godina
neaktivan
weks kaže...

ne boj se,na ovoj temi ce biti bar 5 stranica rasprave o reedemu kada se bude znao datum...inace,stvar koju hoces redeemati bude u zelenom okviru i ispod pise redeem...

a zna se datum prije,j****e u koliko sam ja zaostatku,ajd sretno i javi dojmove kad stigne ps3.Namigiva

15 godina
weks kaže...

Jel to onaj slim od 900 ptz? To si na zadnjem reedemu uhvatio, kako si to uspio!?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 23:16 (SwaggerBeast).
17 godina
neaktivan

da,to je slim od 900 ptz...Uzeo sam onu opciju sa 2 wave-a,na prvom nisam uspio nista pa sam odlucio da cu na drugom uzeti majicu ali kad sam usao,ps3 je bio dostupan pa reko idem probati.

I eto,bio sam jako brz ocito.Naravno,koristio sam autofill za podatke o slanju Smijeh

15 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...
weks kaže...

Jel to onaj slim od 900 ptz? To si na zadnjem reedemu uhvatio, kako si to uspio!?

Cestitam ali posalji sliku kad dobijes.Za svaki slucaj!

http://www.e-castig.com/index.php?r=EjMm
15 godina
weks kaže...

da,to je slim od 900 ptz...Uzeo sam onu opciju sa 2 wave-a,na prvom nisam uspio nista pa sam odlucio da cu na drugom uzeti majicu ali kad sam usao,ps3 je bio dostupan pa reko idem probati.

I eto,bio sam jako brz ocito.Naravno,koristio sam autofill za podatke o slanju Smijeh

Ajde neka, ovo mi daje nadu da i ja uspijem uhvatit nešto na sljedećem reedemu samo da sad kad ja imam ptz ne stave onaj 24/7 online shop.

15 godina

February redemption update: Thanks to everyone who participated in the Member Appreciation and General redemptions. We have now sent out confirmation emails to all members who successfully redeemed a prize.

pogledam email, i vidim da mi je stigao conf. email

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan
Lockerz
moze li se vise stavri reedemat odjednom?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...
moze li se vise stavri reedemat odjednom?

ne

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
15 godina

ipak ovisi o pravilima reedema prije se moglo sad uglavnom ne!

16 godina
Lockerz

ja sam na lokerzu 3mj skupio sam 1200ptza, imao bih 1500 da nisam kupio ono sr*nje od 300bodova za redeem... i tak cu skupljat i nek povise cjene ak oce ali briem da su rekli da nece povisit kad dojde onih 24/7 !

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

ajd mi molimte objasni kak si to uspio?

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
protjeran
Lockerz

Dosao mi confirmation e-mail za termosicu.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

meni je dosao mail za shuffle :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 15:04 (Jari).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i meni za halo 2 xD

16 godina
neaktivan
eRRoR4o4 kaže...
meseko123 kaže...

za broj trebas stavit +38591..... ili 0038591......

za adresu nezz dali opce smije pisati š,č,ć itd.. a za broj ide poslje (Harambašićeva 64)

State nista to je za SAD

a za stan napisi broj stana pod "2nd address" (kak inace primas pisma na koju adresu to napisi)

i ovo nezz jer nisam "z" member

State/Province staviš HR

15 godina
neaktivan
Lockerz

zasto ako idem na lockerz preko mozzile mi javi error? a na I.E. radi :S

EDIT: kad postanes "z"member dali ti to jave na mail ili negde pise ili nista.?? :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 18:14 (eRRoR4o4).

0 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

na reedemu dali napise ime Mario Breški ili Mario Breski inace je sa Š i state napisem Croatia ili sta

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Breški, HR

Kratko i jasno

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
bobica257 kaže...

Breški, HR

Kratko i jasno

samo HR ne croatio  samo tako skraceno HR

15 godina
neaktivan
Lockerz

HR za Hrvatsku a Kako je za Bosnu i Hercegovinu???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
majka kaže...

..lol a kak bi bilo aj ti reci? pa BiH omg..

15 godina
neaktivan
bubimir kaže...
majka kaže...

..lol a kak bi bilo aj ti reci? pa BiH omg..

Ne moze BiH.Samo dva slova mislim da trebaju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice