Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.398.393
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam tu cekam reedem!500 PTZ imam.

http://www.e-castig.com/index.php?r=EjMm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ee super vidim da pisete o garantiranju nagrade i ja sam to vidio na listi...moze mi neko pojasniti o cem je to rijec...tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

ja imam 650, i mislim opet zvat ljude i doc do 1000 :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Gman kaže...

ja mislim da bi im na Lockezu bio pun pogodak da ubace par komada hardwera napr. koju grafu,proc ddr2/3 ram itd i malo periferije neke zvucnike,tipkovnicu ili glodavca nekog.

bilo je i kao što sam vidiš nema više....

ŽiVot Je TakAv, ČuPaV i DlAkAv tI gA ObRiJeŠ a On Je oPet dLaKaV
17 godina
neaktivan
milanji kaže...

ee super vidim da pisete o garantiranju nagrade i ja sam to vidio na listi...moze mi neko pojasniti o cem je to rijec...tnx

nezna nitko 100% kazu kao da se plati garantiranje i onda jos platis nagradu koju hoces

16 godina
neaktivan
Lockerz

ma ja si budem uzeo pare na paypalu i gotovo,.. mislim da se to još i najviše isplati jer neželim davati još i pare za neki predmet zbog poštarine itd. sam problem je kaj sam čuo da paypal neradi u hrvatskoj pa da cu ga morat radit u sloveniji... trenutno imam 320ptz-a

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Omg pa sta ste glupi svi imaju beskonacno mnogo pozivnica.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y // Tisi moj najbolji prijatelj, nikad necu zaboraviti sta si ucinio zamene...Sjecas li s
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ej ljidi lab member mi je ovako rekao, znaci to ej sigurno i svatko ko kaze druzgacije laze...

LAB MEMBER kaze da se placa SAMo garantiranje nagrade, da se ne placa i garancija i nagrada...znaic SMAO GARANCIJA

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
16 godina
neaktivan

ali vjerovatno i ta garancija ispari jako brzo kao i druge nagrade

17 godina
neaktivan
Lockerz

jel itko ko je nesto uspio reedemat u 2.mjsecu dobio mail kakav

0 0 hvala 0
15 godina
milanji kaže...

ali vjerovatno i ta garancija ispari jako brzo kao i druge nagrade

pa bas i ne posto su garnacije dosta skupe i onda budu dosta dugo ja kad sam bio bile su kojih 10-ak minuta jel vecinom ljudi to zadnje idu gledat tako ako imas bodova udri na garanciju!

16 godina
neaktivan
Lockerz

630bodova cekam redeem za xbox iako ne vjerujem da cu ga uhvatiti..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz
na 1000 sam bodova i pucam na onu najjeftiniju garanciju 1500 ptz ako Bog da, istina nema se baš puno za birat jer vrijedi za nagrade od 0-250 Ptz al recimo jedan Wii ili PSP bi sjeo izvrsno :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

posto jos nisam bio na reedemu da pitam dali ipod shuffle brzo "ispari"?? :D

0 0 hvala 0
16 godina
eRRoR4o4 kaže...

itekako

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan
Lockerz

ja imam tek 100 bodova,kako igre za ps3 idu?

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gman kaže...

ja imam tek 100 bodova,kako igre za ps3 idu?

malo sporije ali opet trebas sto brze uzet

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan
Lockerz

Dirt 2 mi zapeo za oko.to mi je sad samo da vidim jeli Lockerz fake,a ako nije onda cemo gledat na velike nagrade.Cool

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
eRRoR4o4 kaže...

itekako

shuffle najkasnije ispari, ali sve se tu radi o sekundama

15 godina
neaktivan
Jari kaže...
MarioVk kaže...
eRRoR4o4 kaže...

itekako

shuffle najkasnije ispari, ali sve se tu radi o sekundama

aha ok tnx znaci ima sanse da ga upecam ako budem dosta brz? :D

P.S. gledajte sto je jedan tip na lockerz fejsu napiso :S : "there isnt a next redeem, at some point this month it'll be 24/7 redemption" to fkt ili??

16 godina
Lockerz

ahahha osim ako to sam lockerz nije objavio laz je koliko ja znam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Laž je bez brige.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
16 godina
neaktivan
Lockerz

ja tek sad shvatio sta je ptz place,oni tu djele bodove kao na slot aparatu.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ahahha osim ako to sam lockerz nije objavio laz je koliko ja znam

neee lockerz je objavil da imaju update stranice (sto je tocno) i jedan tip je skomentiral to jer su svi pitali kad je reedem drugi :S

15 godina
neaktivan
Lockerz

Reedem je obicno na kraju mjeseca li ne mora znaci .

http://www.e-castig.com/index.php?r=EjMm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

ja tek sad shvatio sta je ptz place,oni tu djele bodove kao na slot aparatu.Smijeh

bravo ti

16 godina
neaktivan
Lockerz

ali na Lockerzu sam tek dva dana,a 110 bodova.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Dirt 2 mi zapeo za oko.to mi je sad samo da vidim jeli Lockerz fake,a ako nije onda cemo gledat na velike nagrade.Cool

nije fake samo moraš biti super-ultra brz kdo reedema i naravno sreće...velike nagrade poput PS3 ti nose plaćanje carine to se naravno podrazumjeva

16 godina
neaktivan
bubimir kaže...
Gman kaže...

nije fake samo moraš biti super-ultra brz kdo reedema i naravno sreće...velike nagrade poput PS3 ti nose plaćanje carine to se naravno podrazumjeva

ps3 imam,mozda bih kasnije uzeo Xbox pa napravio malu usporedbu tj test.

16 godina
neaktivan
Gman kaže...
bubimir kaže...
Gman kaže...

ps3 imam,mozda bih kasnije uzeo Xbox pa napravio malu usporedbu tj test.

zanimljiva ideja svakako,samo naravno ako uspiješ.....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice