Ja sam tu cekam reedem!500 PTZ imam.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.398.393
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee super vidim da pisete o garantiranju nagrade i ja sam to vidio na listi...moze mi neko pojasniti o cem je to rijec...tnx
ja imam 650, i mislim opet zvat ljude i doc do 1000 :)
ja mislim da bi im na Lockezu bio pun pogodak da ubace par komada hardwera napr. koju grafu,proc ddr2/3 ram itd i malo periferije neke zvucnike,tipkovnicu ili glodavca nekog.
bilo je i kao što sam vidiš nema više....
ee super vidim da pisete o garantiranju nagrade i ja sam to vidio na listi...moze mi neko pojasniti o cem je to rijec...tnx
nezna nitko 100% kazu kao da se plati garantiranje i onda jos platis nagradu koju hoces
ma ja si budem uzeo pare na paypalu i gotovo,.. mislim da se to još i najviše isplati jer neželim davati još i pare za neki predmet zbog poštarine itd. sam problem je kaj sam čuo da paypal neradi u hrvatskoj pa da cu ga morat radit u sloveniji... trenutno imam 320ptz-a
Omg pa sta ste glupi svi imaju beskonacno mnogo pozivnica.
ej ljidi lab member mi je ovako rekao, znaci to ej sigurno i svatko ko kaze druzgacije laze...
LAB MEMBER kaze da se placa SAMo garantiranje nagrade, da se ne placa i garancija i nagrada...znaic SMAO GARANCIJA
ali vjerovatno i ta garancija ispari jako brzo kao i druge nagrade
jel itko ko je nesto uspio reedemat u 2.mjsecu dobio mail kakav
ali vjerovatno i ta garancija ispari jako brzo kao i druge nagrade
pa bas i ne posto su garnacije dosta skupe i onda budu dosta dugo ja kad sam bio bile su kojih 10-ak minuta jel vecinom ljudi to zadnje idu gledat tako ako imas bodova udri na garanciju!
630bodova cekam redeem za xbox iako ne vjerujem da cu ga uhvatiti..
posto jos nisam bio na reedemu da pitam dali ipod shuffle brzo "ispari"?? :D
itekako
ja imam tek 100 bodova,kako igre za ps3 idu?
ja imam tek 100 bodova,kako igre za ps3 idu?
malo sporije ali opet trebas sto brze uzet
Dirt 2 mi zapeo za oko.to mi je sad samo da vidim jeli Lockerz fake,a ako nije onda cemo gledat na velike nagrade.
itekako
shuffle najkasnije ispari, ali sve se tu radi o sekundama
itekako
shuffle najkasnije ispari, ali sve se tu radi o sekundama
aha ok tnx znaci ima sanse da ga upecam ako budem dosta brz? :D
P.S. gledajte sto je jedan tip na lockerz fejsu napiso :S : "there isnt a next redeem, at some point this month it'll be 24/7 redemption" to fkt ili??
ahahha osim ako to sam lockerz nije objavio laz je koliko ja znam
Laž je bez brige.
ja tek sad shvatio sta je ptz place,oni tu djele bodove kao na slot aparatu.
ahahha osim ako to sam lockerz nije objavio laz je koliko ja znam
neee lockerz je objavil da imaju update stranice (sto je tocno) i jedan tip je skomentiral to jer su svi pitali kad je reedem drugi :S
Reedem je obicno na kraju mjeseca li ne mora znaci .
ja tek sad shvatio sta je ptz place,oni tu djele bodove kao na slot aparatu.
bravo ti
ali na Lockerzu sam tek dva dana,a 110 bodova.
Dirt 2 mi zapeo za oko.to mi je sad samo da vidim jeli Lockerz fake,a ako nije onda cemo gledat na velike nagrade.
nije fake samo moraš biti super-ultra brz kdo reedema i naravno sreće...velike nagrade poput PS3 ti nose plaćanje carine to se naravno podrazumjeva
nije fake samo moraš biti super-ultra brz kdo reedema i naravno sreće...velike nagrade poput PS3 ti nose plaćanje carine to se naravno podrazumjeva
ps3 imam,mozda bih kasnije uzeo Xbox pa napravio malu usporedbu tj test.
ps3 imam,mozda bih kasnije uzeo Xbox pa napravio malu usporedbu tj test.
zanimljiva ideja svakako,samo naravno ako uspiješ.....