Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.905
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

ev ja sam uzo 2 šanse .. sad imam 800 ptza :D

Neoverclockabilni - Shit happens

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Lockerz pozivnice

imam 675 ptza.... koliko/koji reedem da kupim.... isao bih na ipod touch 8 GB ili neku igru.....mislim da je previse dati 350 za sve reedeme..nista mi ne ostane...

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
Lockerz

ja imam 200 ptz, tako da necu uzet nista idem na taj 1 reedem

Chuck Norris twita na facebook_u xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

ja uzeo 3 sanse, pa sad ako ovaj mjesec nsta ne uberem onda stvarnooo....

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Lockerz pozivnice
x360gamer kaže...

imam 675 ptza.... koliko/koji reedem da kupim.... isao bih na ipod touch 8 GB ili neku igru.....mislim da je previse dati 350 za sve reedeme..nista mi ne ostane...

Ja bih ti preporucio da uzmes 2 reedema i ako nista ne ugrabis, bar si uzmes neku igru

Chuck Norris twita na facebook_u xD
15 godina
neaktivan
Lockerz

Hvala svima :D

Ja sam imao 721 bod I sad sam uzeo 3 reedema i ostalo mi još taman za iPod Touch 8 GB :D

Imam neku šansu barem :/

NIGGAWAT
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz

evo ja bas uzela dvije sanse i sad imam 674 ptz ^^ pa kak bude bude valjd cu ugrabit sta zelim ^^

16 godina
protjeran
A sta zelis uzet?
Don't drink and drive just smoke and fly !!!!!
15 godina
protjeran
Lockerz

Uzeo sam 3 šanse,nadam se PS3 250 GB imam 951 bod!Cool

PS:Svi koji ste uzeli 3 šanse, jel mi možete na privatnu poruku poslat u koliko će to biti sati po našem vremenu,hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
LordShgi kaže...

Evo daj mi samo teoriju za kod koji bi zaustavio refreshanje stranice na 10 sekundi u c# bez da GUI laga (visual c#). Samo daj teoriju, ja lako izprogramiram. Samo daj teoriju pa da vidimo sta ces izmisliti. Probao sam, timer (on je sad), sleep (guio ne radi dok sleepa), i teoriju 3 koju sam dolje napisao. I niti jedna nije dobra, neke blokiraju cijelu jezgu procesora, neki blokiraju GUI. Najbolje sto samnasao je timer koji je i sad.

Iz koda ne možeš blokirati cijelu jezgru - ne brini oko toga.

Osnovno pravilo programiranja je ne pokretati duge ili blokirajuće operacije u glavnoj dretvi jer ćeš tako blokirati (i) osvježavanje GUI-a. Dakle, da ne kompliciramo s dretvama, koristi BackgroundWorker. Primjere možeš naći na googlu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
16 godina
Lockerz

ja sam si isto uzeo 3 sanse i taman mi ostalo za iPod Touch 64GB !!! hhh imam 818 bodova...

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

A kada je vrijeme prvog vala?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

KAKO GLUPO JOJ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JA NEVJERUJEM HAHAHAHAAHHAHAAHUFHIFUHFIUHFIUHFIUAGHFIUGAF

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 17:38 (Axlus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Ljudi imam neki bug i svaki put kada kliknem na onaj link od Lockerza za dodatne šanse mi se stranica neda učitati! Što da radim?

Ubij kukca!

16 godina
odjavljen
duxqwe kaže...
Axlus kaže...

Ljudi imam neki bug i svaki put kada kliknem na onaj link od Lockerza za dodatne šanse mi se stranica neda učitati! Što da radim?

Ubij kukca!

SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM KOLKO ŽELIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 17:38 (Axlus).
15 godina
neaktivan
CroOmgWtf kaže...

Hvala svima :D

Ja sam imao 721 bod I sad sam uzeo 3 reedema i ostalo mi još taman za iPod Touch 8 GB :D

Imam neku šansu barem :/

koliko ono kosta iPod od 8 GB?

gdje se sada to moze vidjeti?

15 godina
neaktivan
Lockerz

LJudi ako kupim jednu šansu  jel mogu odma naručivat ili kaj, da bezveze ne bacam ptz-ove. Jel če mi to puno pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja sam se prijavio za dva pokusaja i uzeli mi bodove...sta sad cekam jel???

i ako ja kad narucim za redeem i kad mito posalju..znaci moram platiti carinu ako ocu uzet to...a ako necu jel moram platit ako je na mene...samo pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sma uzeo jednu šansu i ciljam na ipod touch 8 gb i imam još 613 ptz-a ... ako sada uzmem još jednu šansu oću onda imati 2 šanse ?? ili ako uzmem 2 oću onda imati 3 šanse ??

15 godina
neaktivan
bodo kaže...

ja sma uzeo jednu šansu i ciljam na ipod touch 8 gb i imam još 613 ptz-a ... ako sada uzmem još jednu šansu oću onda imati 2 šanse ?? ili ako uzmem 2 oću onda imati 3 šanse ??

a sada sam vidio da se  više nemogu uzimati šanse ... mislim kada sam već uzeo jednu šansu

16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja uzeo jednu šansu, sad neam blage kaj da uzmem, možda uz par refferala uspijem do 1000 PTZ opet doć... ako ne onda bih mogao nekaj drugo, ipod touch

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja uzeo 2 sanse. Nadam se iPod Touchu 8gb.Evo sta je meni pisalo nakon sto sam redeemao.

Congratulations - You’ve successfully signed up to enter PTZ Place for Wave 2 on February 25 sometime between 8:00-9:00 p.m. EST. Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m. EST.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam uzeo 2 sanse,i kad se ulogiram tamo na reedem opet mogu birati koliko cu sansi Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
weks kaže...

Ja sam uzeo 2 sanse,i kad se ulogiram tamo na reedem opet mogu birati koliko cu sansi Neodlučan

Pa probaj uzet.Pisat ce ti da si vec redeemao.

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja ne razumijhem ovo molim vas pomozite...danas sam otisao narucit te dvije sanse..iimao sam 250 ptza narucio ih i  sad imam 0 ptza i pise not enought ptz sta ja sad trebam opet skupljat bodove ako ocu nesto uzeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas pravo,sve stima...vec sam mislio da nest ne valja kako to zna vec na lockerzu.

16 godina
protjeran
decko1987 kaže...

ja ne razumijhem ovo molim vas pomozite...danas sam otisao narucit te dvije sanse..iimao sam 250 ptza narucio ih i  sad imam 0 ptza i pise not enought ptz sta ja sad trebam opet skupljat bodove ako ocu nesto uzeti

Haha kolko si imao prije bodova a kolko imas sad i koliko si sansi uzeo.

15 godina
neaktivan
Lockerz

uzeo sam dvije sanse imao sam 250 ptz sad imam 0 ptz evo i screenshoot pomozite sta da radim

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 13:28 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

uzeo 3 šanse nadam se dolarima ili imac

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
decko1987 kaže...

uzeo sam dvije sanse imao sam 250 ptz sad imam 0 ptz evo i screenshoot

Malo si se zezno.Sad neces moci redeemat nista.LOL.Moras posebno platiti sansu a onda jos i nagradu koju uzmes.Sad ces ljepo moci uci za vrijeme redeemanja a moci ces gledati samo kako stvari odlaze.I da nemoras se truditi kontaktirat Lockerz da ti vrate bodove jer su vec rekli da nece vracati bodove.

BTW evo jedan lik koji je napravio slicnu gresku

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice