samo sec melodije cu staviti na neki hosting za muziku. A rendeem ti je u ptzplaceu ne na lockerz.com.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.264
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaka ti cast! Ako radi,naravno!
Ma daj ovo mi se nikad nee uploadat, samo cu ti reci da je zadnja ultra kratka tak da ako nisi blizu kompa koristi prve 3. I da, testano je, radi 100%.
LordShgi, nakon što se program spusti u tray, i kad klikneš desnim klikom na njega,
imaš kao ono
by LordShgi
Izlaz
ali kad klikneš npr na izlaz, taj izbornik ostane stajati
morao sam program gasiti task managerom...
Meni se je maknulo, to je do tebe. Maknulo mi se dok je bilo aktivirano i dok nije.
A ako ti je izbornik ostao pnda nisi uspio stisnuti Izlaz. Jer nemogu napraviti zbog timera, par put stisni i zatvoriti ce ti se normalno. Taj meni steka zbog timera. i Nema tu pomoci.
Meni se je maknulo, to je do tebe. Maknulo mi se dok je bilo aktivirano i dok nije.
A ako ti je izbornik ostao pnda nisi uspio stisnuti Izlaz. Jer nemogu napraviti zbog timera, par put stisni i zatvoriti ce ti se normalno. Taj meni steka zbog timera. i Nema tu pomoci.
Mogu pitati koji si interval stavio jer ako si stavio manj od 20 sec dobijes ban na IP adresu pa tako te nece upozoriti ili ce te upozoriti jer ptz place nije dostupan.
Interval je random broj izmedu 1-10.
Interval je random broj izmedu 1-10.
Misli random broj refreshanja stranice je izmedju 1-10 sec.
Hmm necu nista govoriti ali bi nakon 10-15 min mogli ocekivati ban ip adrese.Znam po vlastitom iskustvu jer kad je frend napravio prvi program dobivao sam error (jer je bio ubacen exepction).
Ma vidjet cemo, ako ce htjeti cu staviti da mogu odabrati koji interval zele.
E kolko ce te vi sansi za redeem uzet.
Ja sam mislio dvije tako da mi ostane bodova za iPod Touch 8 GB
Taj meni steka zbog timera. i Nema tu pomoci.
Ima, ali treba biti programer, ne "programer".
Ajde programeru, daj mi rješenje...Jednostavno nema.
vjerojatno dvije, al cu ziher spusit.. idem na macbook i ps3 (250GB!!!)
Ja sam mislio jednu ako se uspijem prijaviti.dakle jos ne mozes prijaviti?nije vrijeme koliko sam shvatio.i ovaj program mora ti stlno biti ukjucen i zvucnici pojacani
e do kad traje ovo redmanje sansi?znaci pocinje ujutro u 3 i zavrsava kad?6 mozda?
Znači ovako.... mailove sam krenuo radit na stranici za jednokratne mailove koji traju 30 min (upišeš u google Tempail) ali ta fora više ne radi jer su valjda ovi iz Lockerza skužili za to tako da od sada radim mailove na Yahoo-u...
P.S. nemoj mislit ta mi je puno trebalo, 20 mailova napravim za cirka 10 min (ili manje) isto toliko za reg. e da uključujući i mjenjanje ip adrese nakon svake napravljene e-mail adrese prije nego kreneš na drugu...
Znači ovako.... mailove sam krenuo radit na stranici za jednokratne mailove koji traju 30 min (upišeš u google Tempail) ali ta fora više ne radi jer su valjda ovi iz Lockerza skužili za to tako da od sada radim mailove na Yahoo-u...
P.S. nemoj mislit ta mi je puno trebalo, 20 mailova napravim za cirka 10 min (ili manje) isto toliko za reg. e da uključujući i mjenjanje ip adrese nakon svake napravljene e-mail adrese prije nego kreneš na drugu...
Ti se ne moras nadat nicemu od lockerza osim ban-a.Bit ce ti isto ko i meni skinut ce ti bodove.Ja ti preporucam da narucis samo jednu igru tako da ti skinu sto manje bodova jer te bodove s kojima si uzeo nagradu ce biti kao neki penalties i to ce ti uzeti kao kaznu.
Tak sam si i mislio uzet nešto malo i nebitno zbog čega me ne bi puno provjeravali... npr. igru neku za PC ili pak 25$ paypal...
Ajde programeru, daj mi rješenje...Jednostavno nema.
Hm
a) zar stvarno očekuješ da programiram umjesto tebe,
b) želiš rješenje od nekoga tko nema pojma kako tvoj kod izgleda,
c) ako ti timeri predstavljaju problem i kategorički odbijaš postojanje rješenja zato što ga ti ne vidiš, onda si definitivno "programer".
Perkane ti si prava dobra vila kad imaš volje prevodit seljberima koji idu igrat nešto, a nemoju pojma jezika. Strašno. Svaka čast za tebe.
Seljoberi je apstraktna slika, svaka sličnost s stvarnim osobama je slučajna i nenamjerna.
LordShqi fala za program, stvarno si legenda
ali ja ću se ipak pripazit radi Perkanova upozorenja, da je moguće ako je manje od 20s da slijedi ban.
Dobro upozorenje Perko! ;)
Isuse Bože....
Kao što bi rekli
EPIC FAIL!
Pa to je secret ljudi nije jos izaslo!!!
Kod mene nema ove slike.
http://blog.lockerz.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2010/02/PTZ-PLACE-SECRET1.jpg
da nije u tome problem?i ako jest zasto je ne mogu otvoriti na reedem.
sta trebam uraditi?
Zaboravio citat :S
Evo daj mi samo teoriju za kod koji bi zaustavio refreshanje stranice na 10 sekundi u c# bez da GUI laga (visual c#). Samo daj teoriju, ja lako izprogramiram. Samo daj teoriju pa da vidimo sta ces izmisliti. Probao sam, timer (on je sad), sleep (guio ne radi dok sleepa), i teoriju 3 koju sam dolje napisao. I niti jedna nije dobra, neke blokiraju cijelu jezgu procesora, neki blokiraju GUI. Najbolje sto samnasao je timer koji je i sad.
Teorija 3:
U varijablu se spremi trenutno vrijeme + 10 sekundi. Program ceka dok to vrijeme u varijabli ne dode i onda nastavi.
Evo ovde je trenutna solucija. Imas cak i syntax highlighting
Perkane ti si prava dobra vila kad imaš volje prevodit seljberima koji idu igrat nešto, a nemoju pojma jezika. Strašno. Svaka čast za tebe.
Seljoberi je apstraktna slika, svaka sličnost s stvarnim osobama je slučajna i nenamjerna.
ali ja ću se ipak pripazit radi Perkanova upozorenja, da je moguće ako je manje od 20s da slijedi ban.
Ovo je istina za ban, upravo popravljam, reko perkan iznad 20sec. Sad cu staviti. Ocekujte manji response time ali bar necete biti banani.
Popravljena verzija oko bana, ako ste skinuli već molim da ponovo jer onaj prosli radi samo 20-30 minuta.
http://www.moonlight-gaming.com/LockerzChecker.zip
BTW sorry na triple post.
Popravljena verzija oko bana, ako ste skinuli već molim da ponovo jer onaj prosli radi samo 20-30 minuta.
http://www.moonlight-gaming.com/LockerzChecker.zip
BTW sorry na triple post.
ma nek si nam ziv zdrav! a onom gore sto kaze da sam zaboravila citati,nije to vec engleski mi bas nije jaca strana.
Ovo je istina za ban, upravo popravljam, reko perkan iznad 20sec. Sad cu staviti. Ocekujte manji response time ali bar necete biti banani.
Eto nadam se da cemo svu uspjet redeemat nesto.Sad moram u skolu a u skoli opsadno stanj jer se pise drzavna matura.Hvala na pohvalama duxqwe nadam se da sam pomogao.
BTW jos se nije otovrila stranica za MAR.
E ljudi jesam korektno upisao informacije:
First Name: Kresimir
Last Name: ********
Email: kresimir@*****.com
Country: Croatia
Adress 1: Ante **** 6
Adress 2: //////
City: Knin
State: //////
Zip: 22300
Time Zone: GMT (+1)Brusseles,Copenhagen...
Gender Male
T-shirt size: L
Phone: 0038522******
Birth: September. 1 .****.
VAZNO JE!!!MORAM ZNAT ZA SLJEDECI REEDEM DA NE POGRIJESIM PA NE DOBIJEM NAGRADU!PLIZ POMOGNITE!!!
E ljudi jesam korektno upisao informacije:
First Name: Kresimir
Last Name: ********
Email: kresimir@*****.com
Country: Croatia
Adress 1: Ante **** 6
Adress 2: //////
City: Knin
State: //////
Zip: 22300
Time Zone: GMT (+1)Brusseles,Copenhagen...
Gender Male
T-shirt size: L
Phone: 0038522******
Birth: September. 1 .****.
VAZNO JE!!!MORAM ZNAT ZA SLJEDECI REEDEM DA NE POGRIJESIM PA NE DOBIJEM NAGRADU!PLIZ POMOGNITE!!!
Ja mislim da je sve dobro.