Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.245
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja danas dosao iz skole i vidim u sanducicu paket,dobio sam majicu nakon vise od 2 mjeseca,al ajde bolje ista nego nista ;) ..evo slika ..

http://img109.imageshack.us/i/dsc02308h.jpg/

http://img17.imageshack.us/i/dsc02309h.jpg/

http://img688.imageshack.us/i/dsc02310s.jpg/

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

čestitam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

trebam jedam fast invite :)

pozovite me brzooo:::

pozivnicu pošaljite na :

crohero@hotmail.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

jaooo, šta da radim... baš sam si razmišljao uzet za 1000 PTZ onaj macbook 13" kad ono moram dat 100 da bih imao veće šanse...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

ljudi hoce li mi oni bannat account ako ja npr. napravim 20 različitih e-mail adresa pošaljem im invite i onda se sa svake adrese napravim account (naravno s fake podacima) jer mi traba bodova a svima koje pitam jel trebaju pozivnicu netraba... heh

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
RoyalBlood kaže...

jaooo, šta da radim... baš sam si razmišljao uzet za 1000 PTZ onaj macbook 13" kad ono moram dat 100 da bih imao veće šanse...

jesi ti glup ili da???

nemoras dati 100 ptza za prvi restock!!!!!!!!!!

a dalje ako oces jos reastocka onda moras!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 13:56 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
system kaže...

ljudi hoce li mi oni bannat account ako ja npr. napravim 20 različitih e-mail adresa pošaljem im invite i onda se sa svake adrese napravim account (naravno s fake podacima) jer mi traba bodova a svima koje pitam jel trebaju pozivnicu netraba... heh

da ja sam to radio imo 600 ptza i dobio bann xD

a frend mi napravio 5 fake acc i odma bann dobio

16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
system kaže...

da ja sam to radio imo 600 ptza i dobio bann xD

a frend mi napravio 5 fake acc i odma bann dobio

jaooo, šteta ja se vec ponadao..... =\

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
RoyalBlood kaže...

jesi ti glup ili da???

nemoras dati 100 ptza za prvi restock!!!!!!!!!!

a dalje ako oces jos reastocka onda moras!

kaj ga odma napadas...reko je da mora dati 100 ptz da poveca sanse a ne da sudjeljuje na reedemu....-.-

xf - cecikarlo
16 godina
protjeran
Lockerz

If you don't want to participate, don't worry! We'll be having a general redemption soon after the Member Appreciation Redemption

Ajde bar znamo da ce general redemtion biti poslije ona tri vala.Ne bas poslije ali 25 krecu valovi a 28 zavrsava mjesec pa otprilike znamo da ce biti u subotu.

Moji planovi su (posto imam tri acc-a 680,620 i 120) uzet cu dvije sanse sa acc-a na kojem imam 620 a ovaj 680 cu ostaviti za general kao i onaj od 150.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 14:56 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ako nemate punobodova nemojte si uzimati te dodatne reedeme....jer ce vecina ljud uzeti i nesto ce uzeti....a ako uzmu nesto nesmiju sudjelovat na general rempdation tako da ce te imati velike sanse...a ako imate bodova uzmite si barem jedan ili dva dodatna reedema...tako bi tebali sigurno dobit nestoSmijeh

xf - cecikarlo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Ona aplikacija koju sam vam obecao dolazi uskoro, jos samo trebam zamjeniti sleep s timerom jer dok je sleep upaljen interface ne reagira.
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice

imaju narucivanje 1 mjesecno i to moras imat srece jako puno.ja sam narucio film i doso mi je neki dan.naravno da nisam nista platio.ovaj mjesec ce bit 3 narucivanja

sdg
15 godina
neaktivan
Lockerz

Jer zna netko kad če se moči naručit te ulaznice za reedem

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanpk kaže...

Jer zna netko kad če se moči naručit te ulaznice za reedem

sutra..... ;)

xf - cecikarlo
16 godina
protjeran
Lockerz

U petak ujutro oko 2-3 h.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

onako usput sam se sjetio..nikad mi nije bilo jasno od kad sam se regao na lockerz di je logika da ručnik ima istu vrijednost ko recimo ipod touch 32g ili jos neke stvari...

Stadium Blanket600 PTZ

New iPod Touch 32GB700 PTZ

New iPod Touch 8GB325 PTZ

Aluminum Sport Bottle325 PTZ

Wii Sports with Console - Games included250 PTZ

Rubberized Thermos225 PTZ

jedna bocica za pice ima istu vrijednost kao ipod touch 8g..zakon

17 godina
neaktivan
Lockerz

sta mogu koristiti za autofill?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz
Browser???
01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

di treba dat te bodove za više šanse

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Browser???

ne kuzim; kako da namjestim primjerice google chrome da mi se kad stisnem na ulicu ili nesto samo ispuni?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 18:58 (nailer).
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

di treba dat te bodove za više šanse

jos nigdje. sutra na hallu

17 godina
neaktivan
Lockerz

di pise ono u kolko sati se moze uzet taj dodatni reedem, neznam jel sam lud il kaj, jucer sam vidio to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesam ja to dobro skuzio ili ne? ako platim npr. 100 bodova za 1 wave, da li za tih 100 bodova dobivam samo info kad ce taj redeem biti ili mi oni osiguravaju da cu se u to i to vrijeme moc ukljucit na stranicu za redeem... ili da preformuliram; ako od nekog saznam za vrijeme redeema, a nisam uplatio nista, hoce li me oni pustit na stranicu ili ne?

15 godina
neaktivan

pise u pravilima lijepo...ulaznice se kupuju od 18.2. kod nas od 3 sata ujutro i sljed 24 sata.... koliko kupis toliko imas sansi...znaci oni ti posalju vrijeme na mail.. i ja sam mislila drugima dati datum ali pise da samo oni koji se prijave vide kad se stranica promijeni..a oni koji nisu kupili ulaznicu nece vidjeti nikakvu promjenu

17 godina
neaktivan

di su ta pravila,tj di to tocno pise jer ja to nevidim heh.....

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
viper kaže...

di su ta pravila,tj di to tocno pise jer ja to nevidim heh.....

Ta pravila se zovu 'FAQ' iliti Frequently Asked Questions iliti Često postavljana pitanja.

16 godina
neaktivan
LiL'Jo kaže...

pise u pravilima lijepo...ulaznice se kupuju od 18.2. kod nas od 3 sata ujutro i sljed 24 sata.... koliko kupis toliko imas sansi...znaci oni ti posalju vrijeme na mail.. i ja sam mislila drugima dati datum ali pise da samo oni koji se prijave vide kad se stranica promijeni..a oni koji nisu kupili ulaznicu nece vidjeti nikakvu promjenu

nisam to nigdje vidio, jesi ti ziher za to?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi, da si čuvam PTZ-e za X360 ili da probam reedemat iPod Touch 8GB?

Bojim se ak reedemam X360 da ću morat platit preveliku carinu, a nisam bas pri lovi.

BTW imam 510 PTZ-a.

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

iTouch 8 giga probaj.... pošto poslije ovog redeema cijene idu 4x (možda) a nećeš uspjet dotle skupt za x360

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice