Ja danas dosao iz skole i vidim u sanducicu paket,dobio sam majicu nakon vise od 2 mjeseca,al ajde bolje ista nego nista ;) ..evo slika ..
http://img109.imageshack.us/i/dsc02308h.jpg/
Ja danas dosao iz skole i vidim u sanducicu paket,dobio sam majicu nakon vise od 2 mjeseca,al ajde bolje ista nego nista ;) ..evo slika ..
http://img109.imageshack.us/i/dsc02308h.jpg/
čestitam :)
trebam jedam fast invite :)
pozovite me brzooo:::
pozivnicu pošaljite na :
crohero@hotmail.com
jaooo, šta da radim... baš sam si razmišljao uzet za 1000 PTZ onaj macbook 13" kad ono moram dat 100 da bih imao veće šanse...
ljudi hoce li mi oni bannat account ako ja npr. napravim 20 različitih e-mail adresa pošaljem im invite i onda se sa svake adrese napravim account (naravno s fake podacima) jer mi traba bodova a svima koje pitam jel trebaju pozivnicu netraba... heh
jaooo, šta da radim... baš sam si razmišljao uzet za 1000 PTZ onaj macbook 13" kad ono moram dat 100 da bih imao veće šanse...
jesi ti glup ili da???
nemoras dati 100 ptza za prvi restock!!!!!!!!!!
a dalje ako oces jos reastocka onda moras!
ljudi hoce li mi oni bannat account ako ja npr. napravim 20 različitih e-mail adresa pošaljem im invite i onda se sa svake adrese napravim account (naravno s fake podacima) jer mi traba bodova a svima koje pitam jel trebaju pozivnicu netraba... heh
da ja sam to radio imo 600 ptza i dobio bann xD
a frend mi napravio 5 fake acc i odma bann dobio
da ja sam to radio imo 600 ptza i dobio bann xD
a frend mi napravio 5 fake acc i odma bann dobio
jaooo, šteta ja se vec ponadao..... =\
jesi ti glup ili da???
nemoras dati 100 ptza za prvi restock!!!!!!!!!!
a dalje ako oces jos reastocka onda moras!
kaj ga odma napadas...reko je da mora dati 100 ptz da poveca sanse a ne da sudjeljuje na reedemu....-.-
If you don't want to participate, don't worry! We'll be having a general redemption soon after the Member Appreciation Redemption
Ajde bar znamo da ce general redemtion biti poslije ona tri vala.Ne bas poslije ali 25 krecu valovi a 28 zavrsava mjesec pa otprilike znamo da ce biti u subotu.
Moji planovi su (posto imam tri acc-a 680,620 i 120) uzet cu dvije sanse sa acc-a na kojem imam 620 a ovaj 680 cu ostaviti za general kao i onaj od 150.
ako nemate punobodova nemojte si uzimati te dodatne reedeme....jer ce vecina ljud uzeti i nesto ce uzeti....a ako uzmu nesto nesmiju sudjelovat na general rempdation tako da ce te imati velike sanse...a ako imate bodova uzmite si barem jedan ili dva dodatna reedema...tako bi tebali sigurno dobit nesto
imaju narucivanje 1 mjesecno i to moras imat srece jako puno.ja sam narucio film i doso mi je neki dan.naravno da nisam nista platio.ovaj mjesec ce bit 3 narucivanja
Jer zna netko kad če se moči naručit te ulaznice za reedem
Jer zna netko kad če se moči naručit te ulaznice za reedem
sutra..... ;)
U petak ujutro oko 2-3 h.
onako usput sam se sjetio..nikad mi nije bilo jasno od kad sam se regao na lockerz di je logika da ručnik ima istu vrijednost ko recimo ipod touch 32g ili jos neke stvari...
Stadium Blanket600 PTZ
New iPod Touch 32GB700 PTZ
New iPod Touch 8GB325 PTZ
Aluminum Sport Bottle325 PTZ
Wii Sports with Console - Games included250 PTZ
Rubberized Thermos225 PTZ
jedna bocica za pice ima istu vrijednost kao ipod touch 8g..zakon
sta mogu koristiti za autofill?
di treba dat te bodove za više šanse
ne kuzim; kako da namjestim primjerice google chrome da mi se kad stisnem na ulicu ili nesto samo ispuni?
di treba dat te bodove za više šanse
jos nigdje. sutra na hallu
di pise ono u kolko sati se moze uzet taj dodatni reedem, neznam jel sam lud il kaj, jucer sam vidio to
jesam ja to dobro skuzio ili ne? ako platim npr. 100 bodova za 1 wave, da li za tih 100 bodova dobivam samo info kad ce taj redeem biti ili mi oni osiguravaju da cu se u to i to vrijeme moc ukljucit na stranicu za redeem... ili da preformuliram; ako od nekog saznam za vrijeme redeema, a nisam uplatio nista, hoce li me oni pustit na stranicu ili ne?
pise u pravilima lijepo...ulaznice se kupuju od 18.2. kod nas od 3 sata ujutro i sljed 24 sata.... koliko kupis toliko imas sansi...znaci oni ti posalju vrijeme na mail.. i ja sam mislila drugima dati datum ali pise da samo oni koji se prijave vide kad se stranica promijeni..a oni koji nisu kupili ulaznicu nece vidjeti nikakvu promjenu
di su ta pravila,tj di to tocno pise jer ja to nevidim heh.....
di su ta pravila,tj di to tocno pise jer ja to nevidim heh.....
Ta pravila se zovu 'FAQ' iliti Frequently Asked Questions iliti Često postavljana pitanja.
pise u pravilima lijepo...ulaznice se kupuju od 18.2. kod nas od 3 sata ujutro i sljed 24 sata.... koliko kupis toliko imas sansi...znaci oni ti posalju vrijeme na mail.. i ja sam mislila drugima dati datum ali pise da samo oni koji se prijave vide kad se stranica promijeni..a oni koji nisu kupili ulaznicu nece vidjeti nikakvu promjenu
nisam to nigdje vidio, jesi ti ziher za to?
Ljudi, da si čuvam PTZ-e za X360 ili da probam reedemat iPod Touch 8GB?
Bojim se ak reedemam X360 da ću morat platit preveliku carinu, a nisam bas pri lovi.
BTW imam 510 PTZ-a.
iTouch 8 giga probaj.... pošto poslije ovog redeema cijene idu 4x (možda) a nećeš uspjet dotle skupt za x360