nažalost redeem je prošao :( ja nisam ništa ulovio i LAB me sjebo :(
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.950
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Offtopic: Može li se na game.co.uk platiti paypal accountom?
Ne možeš napraviti preorder s paypalom, ali mislim da možeš kupiti igru jednom kad izađe.
sljedeceg reedema
ma ja nisam htjeo uzimat tih 25$ na paypalu .. imam 900 bodova ... i ak nagrade odu gore 4x ... i ak na mjeseno zaradim oko 300 bodova. . znaci do kraja 5og mjeseca cu imat za xbox, ps3 il sta vec :D
impresioniran sam vasim trudom
jos uvijek iz sve snage probate nesto zgrabit
sretno vam bilo :)
cestitam svima koji su nesto uzeli ;)
impresioniran sam vasim trudom
jos uvijek iz sve snage probate nesto zgrabit
sretno vam bilo :)
Praktički što je ostalo su wallpaperi,i ono guarantee your prize,i MOŽDA 25$..
http://milkandeggsco.com/index.php?_a=viewProd&productId=7
Ovo bum si kupil za $25. Korisno a lijepo.
ma ja sam si naručio paypal od 25$ lame susrećem se prvi put s tim iako ne volim ostavljat svoje podatke na netu moglo bi se dogodit da prodam acc.....nema djabe ni u stare babe stoga hebes majicu i wallpejere...
E ljudi, ako redeemam PayPal card of 50$, ocu moc iskoristit to, nadoplatit na postojeci PayPal account registriran na Hrvatsku?
primijetite novost kod dailiesa :P
Konacno su napravili korist od tog dailisa, ovo mi se jako svida.
a kad ce ostali nacini zarade ptza? :(
btw lordshgi, jesi ti bio igrac ili admin na croherzi, poznato mi je ime pa zato
A koja je poenta novog dailisa,nisam skapirao.
bio sam vani kada je redem poceo, od perkana program mi je poslao poruku na mob,s time da sam stavio da mi refresha svakih 30sec, sa iphonom sam se ulogirao odmah,ali bas odmah cim mi je dosla poruka,imao jos i username na paste-u.u najgorem slucaju doso sam gore minutu nakon otvaranja sa njihove strane,stigo redemat nista jel kad sam kliknuo na ipod nano i kliknuo redem izbacio me na pocetnu....ocito da je sve otislo u doslovce pola minute,i oni su imali par komada od svega ponudjenog.naime nije bilo nikakvih dodatnih nagrada kako su najavili nego jos manje...
ako je tu netko gamer neka me doda na steam :) steam name: rottenrotz ... , ja sam redeemao 25$, htio sam 150$ ali je freshout :(, oce li mi ti nofcu doci posto sam danas napravio paypal racun i jel trebam stavljat credit card informations u paypale ? tnx
i bas citam na talkprizes.com ,koji je najveci valjda forum gdje ekipa raspravlja o lockerzu,koj ima masu clanova.i ovo je prica od jenog clana :
I refreshed the page, it was "Coming Soon", then by mistake I pressed ctrl+r again after 2 secons and the login screen was there. I logged in, I went to electronics.. ctrl+f "macbook".. found it (the whole process took about 7 seconds) but the macbook was already "FRESH OUT"
mislim da brze od ovog ocito nije moglo biti, i da su zasrali ovaj redem totalno...
i bas citam na talkprizes.com ,koji je najveci valjda forum gdje ekipa raspravlja o lockerzu,koj ima masu clanova.i ovo je prica od jenog clana :
I refreshed the page, it was "Coming Soon", then by mistake I pressed ctrl+r again after 2 secons and the login screen was there. I logged in, I went to electronics.. ctrl+f "macbook".. found it (the whole process took about 7 seconds) but the macbook was already "FRESH OUT"
mislim da brze od ovog ocito nije moglo biti, i da su zasrali ovaj redem totalno...
Tako sam i ja isto refreso sam stranicu pisalo je coming soon,onda refresam jos jednom i ono pise da se ulogujem,to logovanje je trajalo mozda 10 sekundi najvise i za 7,8 nagrada je vec pisalo fresh out.
tu je neki zajeb. jer pise da je lockerz pod amazonom STO NIJE ISTINA, pa da je sjediste u seattle-u i washingtonu, sto NIJE istina jer je u pittsburghu i lockerz.com niej domena, domena je samo .com sto je najpoznatija domena, te informacije mi nikak barem po meni nsiu istinite
mislim da su lagali... tisuce i tisuce nagrada... je nagrada ali njigovih wallpapera ima tih 1000 i 1000... koji frikovi...
Thank you for participating in our January redemption! Today, we tested a new architecture and we are very excited to see that the site had incredible stability, with no performance issues. This gives us the confidence to add even greater amounts of prizes for our upcoming February redemption. Here are answers to some of the top questions you've sent us today: 1. Your PTZ have not been deducted yet -- they will be deducted once your prize is confirmed. Do not be concerned if your PTZ have not been removed. 2. As we previously posted on the Hallway, there will not be a second wave for January, but we're already planning for our next redemption in February. 3. This redemption, our goal was to have more electronic prizes so our international members could avoid taxes, but, in the future, we'll increase prize selection even further. 4. To thank all members for your support, we will not be raising PTZ levels in our February redemption! Et ope imamo shta cekat....
opet nista od izlaska iz bete i full launcha....sljedeci redem ce biti jos i jadniji, na facebook-u su pobrisali komentare od ekipekoja je poludila zbog ovog , i kolko citam nitko nije redemao nista osim 25 $ na paypalu i jedan tip je napisao da je dobio psp go....
Ma sad ce bit sigurno jos 2-3 reedema, onda ce otvorit trgovinu nekakvu, i ovo je bilo sve navlacenje mase ljudi da bi je koristili
Thank you for participating in our January redemption! Today, we tested a new architecture and we are very excited to see that the site had incredible stability, with no performance issues. This gives us the confidence to add even greater amounts of prizes for our upcoming February redemption. Here are answers to some of the top questions you've sent us today: 1. Your PTZ have not been deducted yet -- they will be deducted once your prize is confirmed. Do not be concerned if your PTZ have not been removed. 2. As we previously posted on the Hallway, there will not be a second wave for January, but we're already planning for our next redemption in February. 3. This redemption, our goal was to have more electronic prizes so our international members could avoid taxes, but, in the future, we'll increase prize selection even further. 4. To thank all members for your support, we will not be raising PTZ levels in our February redemption! Et ope imamo shta cekat....
U toj brzini i stabilnosti i je fora, svi su za sekundu sve pokupili, a kad je sve stekalo i bilo sjebano bilo je puno lakse, jer je dosta ljudi i odustajalo i sve...
http://milkandeggsco.com/index.php?_a=viewProd&productId=7
Ovo bum si kupil za $25. Korisno a lijepo.
Sveti Bože nemoj davat 20 dolara za majcu sa natpisom... pitaj po gradu, mozes nac ljude koji ti to rade za 20 kn, ti mu doneses obicnu crnu majicu, a on ti naprinta to preko... donesi mu i img... To moj printer moze.
a kad ce ostali nacini zarade ptza? :(
btw lordshgi, jesi ti bio igrac ili admin na croherzi, poznato mi je ime pa zato
I meni je poznat xD, ako netko igra samp nek se javi ak hoce igrati na jednom serveru novom kaj ce se sutra otvoriti :D
I tebi i ovom iznad ovog posta, da ja sam igrao na CH. Bruno_Sopranos
ONTOPIC: Ma razmisljao i rekao da cu kupiti nesto drugo a majcu si tu narucim, nego sta da si uzmem ovak.
Ovo mi je 1 razlog više da odhebem Lockerz :)
ma bmk mene imam 900 bodova ... znaci bit ce jos reedema ... a ja cu do tog reedema imat jos vise bodova .. pa ko zna .. mozd nest uhvatim ...
yeah!! sljedeći redeem će biti isto po ovim cijenama i do slijedećeg redeema ću imati za xbox360 x)