Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.398.393
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
rooswelt1991 kaže...

Zanimljiva obavjest na main stranici!

mozda ipak bude nes veceras

istina

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako ne bude u jedan ujutro onda ja idem spavat :D.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
burek(odmesa) kaže...

Ako ne bude u jedan ujutro onda ja idem spavat :D.......

vjerujem da danas nece bit nista od redeema .

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Lockerz

danas je 100 %

International Members: Please be aware that you are responsible for any incoming duties and taxes for the prize you select. If you refuse your prize for any reason, penalties will apply -- so please select carefully. If you do not want to pay your country's required taxes, please consider redeeming an e-gift card, a PayPal gift, or a low PTZ level gift. Thank you!

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
to sto su napisali nema veze dali ce danas biti ili mozda sutra
15 godina
Lockerz

redeem bi trebao biti u subotu ili nedjelju i to između 21 sat i 23:50 :) (saznao od lab-a)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

redeem bi trebao biti u subotu ili nedjelju i to između 21 sat i 23:50 :) (saznao od lab-a)

da to je teško zaključiti ako danas nije onda može biti u subotu ili nedjelju

15 godina
highgamer kaže...
Vkm996 kaže...

da to je teško zaključiti ako danas nije onda može biti u subotu ili nedjelju

ma to ubiti znači da nije danas (ali je reko još da DOBRO  pratimo onu početnu stranicu kad se ulogiraš, [HALLWAY])

i uz put, kolko ti imaš ptz-a? i šta želiš za ovaj redeem?

15 godina
neaktivan
ja imam 329 bodova potrošio 600 na prošlom redeemu a na ovom neznam kaj ču uzeti
16 godina
protjeran
Lockerz

Reedem je dana 100%.Prvi je razlog sto se redem nikad do sad nije odrzavao vikendom a drugi je sto ameri (pa tako i oni s lockerza) ne rade nedeljom.

BTW jeli dobar onaj program

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

jos mi nisi pojasnio kako on radi i sta treba gdje upisat....

Chuck Norris twita na facebook_u xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Lockerz pozivnice

evo sad, povodom skorasnjeg redemptiona, dijele jedan svoj desktop (meni se svidja):  http://blog.lockerz.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2010/01/MembersOnly_desktop1600x1200.jpg  (4:3) ili http://blog.lockerz.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2010/01/MembersOnly_desktop1680x1050.jpg (16:9).  

e da i ko oce djelim pozivnice...

*n00b u53r*
15 godina

@Perkan777

onda je jedino moguće poslije 23 sata :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 11:46 (Vkm996).
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja sam ziher da bu to bilo danas.Problem je u tome šta sam u komi i trenutno se kljukam tabletama pa je pitanje hoću li biti budan. A uzeo bih si netbook...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Reedem je dana 100%.Prvi je razlog sto se redem nikad do sad nije odrzavao vikendom a drugi je sto ameri (pa tako i oni s lockerza) ne rade nedeljom.

BTW jeli dobar onaj program

pojasno nam sta moramo upisati u koju kucicu!

16 godina
neaktivan

hm, tako se i meni cini... danas bi to moglo bit, zadnji put je bio cetvrtak u 23.30, sad bi isto tako trebalo bit oko ponoci... ako ne uspijem nis na ovom redeemu uzet, razapet cu ih, gamad smrdljiva (jos uvijek ni traga ni glasa o onih 50$ na paypalu nakon sto su mi obustavili narudzbu na redeemu u 11. mjesecu) tako da lockerz crew, pazi me se

16 godina
protjeran
Lockerz

Odete pod cofig.

1. kucica sluzi kad vam posalje porukum kad kad krene redem da pise od koga je

2. kucica na koju e-mail adresu da vam posalje izvjestaj

3. kucica subject poslanog e-mail tj. naslov e-maila

4. kucica tekst emaila

5. kucica je smtp server email providera vec imate za gmail ali vidim da sa gmailom ne radi pa stavit hotmail (smtp.live.com)

6. kucica port tog servera (za hotmail je 587)

7. kucica usernam hotmaila (peroperic@hotmail.com)

8.kucica je password tog e-mail acc-a

Morate imati samo taj program ukljucen.

I da ne zaboravit ukljuciti Active (ono s kvacicom)

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Reedem je negdje oko ponoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Reedem je negdje oko ponoci.

a kaj da napisem u onu kucicu iznad active?da ostavim 9001?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2010 12:59 (strojek).
16 godina
protjeran
Lockerz

Da to ti je vrijeme refreshanja stranice u milisekundama.

Mozes ga promjeniti ako hoces.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jesi mozda radio fake acc. pa su ti obustavili?

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Da to ti je vrijeme refreshanja stranice u milisekundama.

Mozes ga promjeniti ako hoces.

e hvala, i jos jedno pitanje pod configom u kucicu from,svejedno sta upisujem,jel tako?

15 godina
Lockerz

super redeem je danas, ali moguće jedino poslije 11 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

malo je glupo pitanje, al recimo ak želim ipod nano od 200 bodova, jel zna netko kolko će me to poštarine izać tj hoće li uopće?

hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

50 kn (otprilike)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ma nemoras se nadati..ja sam u 12 mjesecu redmao nanoja od 425 PTZA i nisam nista paltio postarinu...ali nisam niti dobio nagradu..j*bem ti aj lcokerz

15 godina
Lockerz

hehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

e i da..budući da nisam nikad reedemao, mi može neko pojasnit proceduru, predpostavljam da su šanse da stignem ubrat nagradu na vrijeme prvi put full male :D

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nađeš nagradu koju želiš, klikneš redeem now, upišeš podatke što brže možeš i to ti je to  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koje podatke sve treba upisat, napisat cu ih u notepadu, pa onda samo copy paste, tak da ide brze

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice