Hvala svima!
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.713
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dosta.....ovdje se ne djele pozivnice...postoji druga tema za to...
LOL
Majstore, pogledaj kak se zove tema
ja sam z lister od pocetka 11 mjeseca pa nisam dobo ni email a ni majcu
LOL
a vidi kako se ova tema zove: Lockerz - Trebate pozivnicu?
LOL
Ta je zakljucana...
LOL
Ta je zakljucana...
a vid zbilja, a piše u onom postu od moderatora:
"P.P.S.
Na molbu Randoma - opet otključavam temu!"
al dobro, nije bitno sad to...
ja neznam kaad je sljedeci reedem i kako se skupljaju bodovi zato sto sam ja tu vec dugo a imam samo 114 ptz kako se bodovi skupljaju svaki dan kad se loginas dobis dva i na dailies to znam al to je samo 4 boda po danu
ja neznam kaad je sljedeci reedem i kako se skupljaju bodovi zato sto sam ja tu vec dugo a imam samo 114 ptz kako se bodovi skupljaju svaki dan kad se loginas dobis dva i na dailies to znam al to je samo 4 boda po danu
postani z-lister pa ces dobivat 8 :) zasad jos nema novih načina dobivanja bodova, al su rekli da će uskoro biti više od 15 načina, al da stvari neće biti više besplatne ili nešto u tom stilu..
bmk mene .. ja imam svojih 750 bodova i spremno cekam novi reedem .. da probam uvatit nesto ...bodove sam sve posteno skupio ... :D
Imam par pitanja, zna li itko koliko bodova košta Iphone, te kada bi ako pretpostavljamo trebao biti redeem?
Evo ga decki skripta je napravljena u suradnji s par mojih prijatelja sad cekam odobravanje hosta i onda nema vise iscekivnja.Samo jos moram otkriti kako da me obavijesti gmail sms-om kad dobijem novi mail.
Ta skripta osvjezava stranicu svakih 15 sec a onda kad se promjeni izgled stranice salje se obavijest na host manager koji automatski preusmjerava postu na moj mail.
Kao sto sam rekao samo jos trazim nacin kako da me obavijesti sms-om kad dobijem novi mail.Ako netko zna ceka ga bogata nagrada.Voljan sam s njime podijeliti ovu skriptu.
Evo ga decki skripta je napravljena u suradnji s par mojih prijatelja sad cekam odobravanje hosta i onda nema vise iscekivnja.Samo jos moram otkriti kako da me obavijesti gmail sms-om kad dobijem novi mail.
Ta skripta osvjezava stranicu svakih 15 sec a onda kad se promjeni izgled stranice salje se obavijest na host manager koji automatski preusmjerava postu na moj mail.
Kao sto sam rekao samo jos trazim nacin kako da me obavijesti sms-om kad dobijem novi mail.Ako netko zna ceka ga bogata nagrada.Voljan sam s njime podijeliti ovu skriptu.
Iskoristi Twitter, mislim da oni imaju takvu neku opciju...
Hmm kakvu.
Mozes li molim te malo pojasniti.
omg odi u setings, i namjesti adresu i veličinu majce (t-shirt size) i onda apply :S
Hmm kakvu.
Mozes li molim te malo pojasniti.
Napraviš protected acc na Twitteru, uz acc koji koristiš normalno (ako ga koristiš, ako ne, moraš ga napraviti). Followaš taj protectani acc, daš sa protectanog acca premissione normalnom accu (protection level ovog acca je svejedan) i to je to. Onda, kad bi u server side skripti slao mail, zapravo tweetaš nešto s tim protectanima accom. Twitter je nažalost prestao slati SMSove, ali postoji servis http://www.tweetsms.com/. Dobiješ 10 creditsa. Znači bilo čak pametno napraviti 2 acca u početku - jedan koji će tweetati promjenu i jedan koji će ju dohvatiti (jer ako staviš na svoj regularni acc tweetsms, potrošit ćeš 10 credista u 0.1 sekundi). Za ostalo se brine Twitter i TweetSMS. Sad ne znam koliki je delay slanja SMSa. Znam da je kod Googleovih SMSova znalo biti i po 10-20 minuta, ovaj tweetSMS nisam još isprobao.
Za tweetanje možeš iskoristiti Twitter API (imaš ga gotovo u svakom jeziku za gotovo svaku platformu... čak ga je netko prilagodio za krevet (tweeta kad bračni par krene u... *khm* akciju *khm*)). Pitaj ako te još nešto zanima.
Koji mob imaš? Probaj si jednostavno stavit gmail program na mob i gledaš si mail direktno sa moba.Jest da guta internet ali u slučaju gmaila je jako malo, uzeo bi ti 2-10KB-a po poruci i ako biš otvorio poseban account samo za ovo, mislim da ti ne bi bio problem. Ako trebaš aplikaciju gmaila u JAVA formatu mogu ti poslat . Ja ju koristim i vrlo je jednostavno i kao što sam rekao ne troši puno prometa
tamo kad ste pravili i upisivali onaj cod, umjesto e-mail-a upiši oo3859*+++++
umjesto mail-a upiši broj mobitela :D
Koji mob imaš? Probaj si jednostavno stavit gmail program na mob i gledaš si mail direktno sa moba.Jest da guta internet ali u slučaju gmaila je jako malo, uzeo bi ti 2-10KB-a po poruci i ako biš otvorio poseban account samo za ovo, mislim da ti ne bi bio problem. Ako trebaš aplikaciju gmaila u JAVA formatu mogu ti poslat . Ja ju koristim i vrlo je jednostavno i kao što sam rekao ne troši puno prometa
Problem je u tome što moraš biti stalno svjestan Lockerza, da bi se sjetio pogledati mail. I ne možeš to raditi u čestim intervalima, jer imaš život. U biti, da hoće ići na taj način, može i preko browsera.
Jedino što meni pada na pamet su push mailovi, oni stižu skoro instanto.
omg odi u setings, i namjesti adresu i veličinu majce (t-shirt size) i onda apply :S
omgne nisam znao -.-
to sam odma prvi dan napravio
Upravo tako bit toga i j da ja cijelo vrijeme nevisim za netom nilo na mobitelu ili doma.Ja inace imam LG KU990 Viewty i imam gmail predinstaliran ali kao sto sam naveo nije problem u tome.
Ja zelim da mi dodje poruka kad se nesto na stranici promjeni jer je tako puno jednostavnije.
Ajde nadjite nacina molim vas.Saad nemama vremena nista probavat jer idem kod frenda.Sutra cu prbat ono s tweeterom.
ima ovdje par načina kako se može osposobit da mail dođe kao poruka, pa malo probaj eksperimentirat
Haha zanimljivo je da su se svi servisi pogasili.Jedino me zanim treci nacin.Svaki broj ima vlastiti email.Hmmm ajde molim vas pokusajte vi to otkriti dok ja budem kod frenda.
http://www.makeuseof.com/tag/4-easy-ways-to-forward-emails-to-your-mobile/
Haha zanimljivo je da su se svi servisi pogasili.Jedino me zanim treci nacin.Svaki broj ima vlastiti email.Hmmm ajde molim vas pokusajte vi to otkriti dok ja budem kod frenda.
Mislim da te podatke moraš izvuć od operatera di bi ti oni rekli koja ti je adresa te eventualno poslali postavke za mail ako ti nije uključen. A kad se to aktivira, onda valjda možeš primat mail bez problema valjda
ima ovdje par načina kako se može osposobit da mail dođe kao poruka, pa malo probaj eksperimentirat
mislim da ti je najjednostavnije aktivirat mailtosms opciju kod svog operatera ,meni je t-mobile-u +38598xxxxxx@sms.t-mobile.hr , i kad mi netko posalje mail odmah mi dolazi na mob u obliku sms poruke,a sto se tice bas maila od npr. gmaila,ja na iphoneu imam push notifications i kad mi dodje novi mail odmih mi signalizira....
mislim da ti je najjednostavnije aktivirat mailtosms opciju kod svog operatera ,meni je t-mobile-u +38598xxxxxx@sms.t-mobile.hr , i kad mi netko posalje mail odmah mi dolazi na mob u obliku sms poruke,a sto se tice bas maila od npr. gmaila,ja na iphoneu imam push notifications i kad mi dodje novi mail odmih mi signalizira....
Hmmm da li bi to neko mogao izvuci od tele2.Sto se tice maila i ostalih stari na mobu vec imam sve postavljeno i vec sam pregledavao mail preko moba.Ali nije bit u tome bit je da me ono samo obavijesti kad dodje nova poruka a ne da ja moram rucno gledati.
Jos jednom ajde molim vas neka netko proba od tele2 izvuci taj sms gateway.Na gmailu cu napraviti da mi samo proslijedi novu poruku kad dodje na mob.
Evo ljudi dobio sam sad Call of Duty Modern Warfare 2 Prestige Edition :D,slike vam budem kasnije stavio jer mi je sad mob na punjenju.
Evo ljudi dobio sam sad Call of Duty Modern Warfare 2 Prestige Edition :D,slike vam budem kasnije stavio jer mi je sad mob na punjenju.
Aha, kod susjeda je na punjenju pa nemožeš slikati? Nemaš utičnice u sobi di je komp ? ROFL!
Uzmeš kutiju, doneseš do mobitela gdje se puni, uslikaš, mob na minutu odštekaš i spojiš na komp i prebaciš slike, odspoji mob s kompa i donesi do punjača i ponovo spoji.
Onda u ovoj temi klikni na "Odgovori na poruku", nemoraš nikaj pisati, samo slike uploadaj.
Hvala
P.S.
U suprotnom, ne vjerujemo ti ni riječi.
Ovo mi je sve vise i vise sumljivo, a di je taj PS3? Netko je i to dobio, pa nista, a ti burek, rekao si da ces slikati cim dobijes paket, nemoj mi posebno paket od majice posebno CoD, nego zapakiran.
Najbolje snimi video u trajanju 2 minute kako drapaš paket i iz njega vadiš "your redeemed prize"!