Super, sad moram potrošiti ovih 600 bodova na redeemu.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.830
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sutra ću ih stavit jer ću sutra dobit paket...
Teško da ćeš sutra, subota je, a vikendom pošta ne radi.
Ponedjeljak, jedino ako je nekakav express delivery, onda možda dobiš sutra.a
Ej ako je rekla ženska da ću sutra dobit onda ću sutra dobit :D.
Za žensku neznam, pričam o paketu.
Nije to šala, nije to šala!
Onda nek poslika oboje.
Nije to šala, nije to šala!
Ahahahahahaha,ma kažem da mi je ženska rekla da ću sutra dobit PAKET :D.
A ne,rofl.
Ma istima moramo platit,tj ja jesam :D.Pa oćeš ti dat 555 kuna za PS3,ja bi bez razmišljanja dao jer ti nitko neće prodat to za tako nisku cijenu.
a di se to ide placat, kaj na postu?
Evo ja se opet vratio u lockerz nakon što mi je account napokon proradio(mislio sam da mi ga je netko hacknuo xD)uglavnom, kako ja mogu sad vidjet dostupne nagrade? Što samo kad je redem mogu vidjet? To mi je glupo jer neznam ni za što bi šparao uopće...
nemozes vidjeti nagrade ,prije se moglo(do prekjucer) sad vise ne
Ah,to mi je bezveze, sad neznam ni što nude, ni koliko košta pa da uopće vidim dali ima išta što mene zanima da skupim bodove za...a imam pišljivih 150-ak bodova tako mi se neda trošit i tih 2 minute na dan za niš A da li se zna kad bi mogao bit sljedeći redem? Dali je to samo za z-listere ili sve, ili kako već ide sad? Sorry na svim pitanjima, nisam bio aktivan nekih mjesec-dva zbog "hackanog accounta" pa neznam kako sad stvari idu
a di se to ide placat, kaj na postu?
Plaća se na žiro račun tvrtke...a prije toga se mora ispunit neka punomoć i poslat osobna s obje strane.
Evo ja i frend usavrsavamo skriptu koja ce pregledavat lockerz u odredjenim intervalima a kad se promjeni screen tj. kad bude redeem dobit cu poruku na cron manager koja ce se proslijediti na mail adresu a sa maila moram otkriti nacin kako da me obavijesti na Mobitel pomocu sms-a.
Evo ja i frend usavrsavamo skriptu koja ce pregledavat lockerz u odredjenim intervalima a kad se promjeni screen tj. kad bude redeem dobit cu poruku na cron manager koja ce se proslijediti na mail adresu a sa maila moram otkriti nacin kako da me obavijesti na Mobitel pomocu sms-a.
onda napravi tak da ti intervali budu +-1min da ne skuze da u isto vrijeme uvijek
ja bih molio nekoga da mi akze dali ej normalno da ja od 3 ljudi koji smo anrucila na ovom reedemu vece nagrade nisma dobio niti shiping email, niti me carina zvala...radi se o ipodu anoju 5 g....i da dobio sma conf. email ali ne i shiping
Nemaš se šta brinut,ja nisam ništa dobio do onog trenutka kada mi se javila carina...a tek par dana poslije sam dobio od Lockerza confirm.
zbilja??
znam , ali gle tebi sutra stize nagrada....meni ne... mene nitko nije niti zvao za nagradu :(
djelim pozivnice... andrija_blue@hotmail.com... još mi 10 ljudi fali do z-listera...
I ja isto dijelim... Al' još uvijek fali 20 :))
2 pitanja u vezi Lockerza, jako mi je važno, molio bih odgovor:
1. Evo npr. prezivam se Fušlić i živim u Novom Šaru (to su izmišljena imena).
Pišem li Fušlić/Novi Šar ili Fuslic/Novi Sar?
2. Je li ovo dobar format telefona:
0038598XXXXXXX ?
Hvala unaprijed!!!
dosta.....ovdje se ne djele pozivnice...postoji druga tema za to...
Sređeno, nego...jel možeš odgvorit na pitanja...please...
Telefon ti je dobar, a za ovo neznam, ja sam stavio bez znakova.
bez č,ć,š,đ i ostalih hrvatskih slova u prezimenu , i imenu bilo cega....
p.s.- burek, dali ima sanse da ce mi ipod poslan biti kasnije ili ???
Telefon možes i bez predbroja,ja sam bez predbroja pisao...samo 091XXXXXXX.
E ljudi, ja sam sada postao z-listener, te me zanima hoću li dobiti ikakav email o tome da ću primiti majicu?