meni piše da su otišle sve stvari koje izaberem čak i oni USB-i
ja ni nemam te USBe O_o
Jesi ti siguran da gledaš na http://ptzplace.lockerz.com/?
ja ni nemam te USBe O_o
ma .... cekam sljedeci reedem ... kad najave ... necu se maknut od kompa ... ama bas nikud ... sam cu sjedit i refreshat stranicu bmk me .. ocu ps3 i ocu ps3 i gotovo
neces tako nis uzet!! moras otici na vrh stranice kliknut reedem te onda upisat podtke, pa tek onda gledat sta uzet!!
predpostavljam da gleda sa strane sad!
ako grijesim ispravi me
kod mene uopce nema prikazanog usba :O
ja ni nemam te USBe O_o
meni tu uopće neće ni uđe
ostali su filmovi bezveze i 5000$ na paypalu... ljudi, kaj cekate, navalite!!! hahaha majku im ...
ko ga je*e bit će drugi put
ostali su filmovi bezveze i 5000$ na paypalu... ljudi, kaj cekate, navalite!!! hahaha majku im ...
ja sam sad gledo jos se moze uzet onaj sat, zelene slusalice nekoliko filmova, i 50usd na paypal
XBOX je jos tu! Nemojte ga uzimas, uzmite ps3 on je bolji, nemojte xbox cak je losiji od psp-a to isto mozete uzet, ali nemojte xbox.
kak se mzoe uzet ne kuzim :S ja nemogu !
Ima još da kupiš garanciju da sljedeći put nešt dobiješ... ona "garancija" od 4500 PTZa.
XBOX je jos tu! Nemojte ga uzimas, uzmite ps3 on je bolji, nemojte xbox cak je losiji od psp-a to isto mozete uzet, ali nemojte xbox.
aj probaj ga uzet! sam te vrati na pocetnu stranicu
aj probaj ga uzet! sam te vrati na pocetnu stranicu
Hm, a ja sam mislio da je to jer nemam dovoljno ptz (i nemam).
kod mene se moze uzet ono 1000$, 2.500$ i 5000$ na paypalu i neki filmici :S
Kod mene piše PS3 slim - fresh out.
ma svima su vratili ptz. vjerovatno ko i prosli put, sad ce prvo izbacit cheatere a onda ce onima postenim (i onima koji dobro varaju) deckima oduzet bodove i poslat nagrade.
al slusaj moju pricu .. gledam tu svakih 30sec na lockerz refresham da vidim kad ce ... odem se otusirat ... i vec zavrsi sve ... paaaaaa dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Zasto nema igrica za pc?
zato sto su ret*rdirani u mozak
al slusaj moju pricu .. gledam tu svakih 30sec na lockerz refresham da vidim kad ce ... odem se otusirat ... i vec zavrsi sve ... paaaaaa dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
mislio sam ti postat jednu sliku, ali onda sam vidio da je vec imas na avataru xD
Bas zato stedim za xbox, jer cu onda moci one igrice uzimat.
bio sam spreman bit tu 10h pred kompom sam da docekam reedem ... jbm ti tusiranje i ko ga izmislio ..
LoL,jel tko oće 50$ na PayPalu a da se te pare ne vrate pošiljatelju tj Lockerzu...
Hah, fino su nas pravili budalama. Ajmo se kladit da će nam za konzole reći da je zbog NTSC only, neke filmove ne smiju zbog ne znam kakvih copyright fanatika, a ostalo, eto bug. Što se mene tiče, Lockerz je ovim dokazao ili da je scam, ili da je nesposoban. U oba slučaja, ne trebaju mi. Ako si ne mogu kupiti, onda mi ni ne treba.
Laku noć i sretna nova godina!
rooswelt1991 - nema veze, ionako me boli don za ovaj redeem, nit sam kod kuce, a bome mi se neda zaj... sad s tim.... sta sam mogao ocekivat, da cu s iphoneom moc nekaj redeemat, jos ni nemam signal kako spada...
a nis, ostaje nam sijecanj, pa da vidimo... eto usli smo u novu godinu, bodovi nam nisu na nuli, znaci, do sljedeceg redeema ce se jos nakupit...
a i trebali bi pokrenut full site, kako su rekli nagrade ce bit 4X skuplje al ce se moc redeemat 24/7... ajd da i to vidimo
Hah, fino su nas pravili budalama. Ajmo se kladit da će nam za konzole reći da je zbog NTSC only, neke filmove ne smiju zbog ne znam kakvih copyright fanatika, a ostalo, eto bug. Što se mene tiče, Lockerz je ovim dokazao ili da je scam, ili da je nesposoban. U oba slučaja, ne trebaju mi. Ako si ne mogu kupiti, onda mi ni ne treba.
al cinjenica je da su neki ipak dobili nesto :D
al cinjenica je da su neki ipak dobili nesto :D
Da, majicu i letak -_-
Nek mi netko dokaže da je dobio nešt vrijednije, a da nije neka "YouTube zvijezda" ili uopćenito s YouTubea.
vao, stvarno cemo nes dobit, npr onu pozadinu xD
eno u onoj temi lockerz je scam lik je postao sliku ... uglavnom na slici se vidi nootebook i onaj papir od lockerza ''thanks for reedeming''
prodaje se lockerz account s 650 bodova na njemu ... zlist member ... nista nije cheatano ... skupljao sam bodove vise od 2 mjeseca ... ajmo ponude na pp :D