Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.392
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
neaktivan
RE: Lockerz
P4k1 kaže...

meni  piše da su otišle sve stvari koje izaberem čak i oni USB-i

ja ni nemam te USBe O_o

Jesi ti siguran da gledaš na http://ptzplace.lockerz.com/?

15 godina
neaktivan
Lockerz

ma .... cekam sljedeci reedem ... kad najave ... necu se maknut od kompa ... ama bas nikud ... sam cu sjedit i refreshat stranicu bmk me .. ocu ps3 i ocu ps3 i gotovo

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
rooswelt1991 kaže...
P4k1 kaže...

neces tako nis uzet!! moras otici na vrh stranice kliknut reedem te onda upisat podtke, pa tek onda gledat sta uzet!!

predpostavljam da gleda sa strane sad!

ako grijesim ispravi me

kod mene uopce nema prikazanog usba :O

15 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...
P4k1 kaže...

ja ni nemam te USBe O_o

Jesi ti siguran da gledaš na http://ptzplace.lockerz.com/?

meni tu uopće neće ni uđe

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
neaktivan

ostali su filmovi bezveze i 5000$ na paypalu... ljudi, kaj cekate, navalite!!! hahaha majku im ...

15 godina
neaktivan
Lockerz

ko ga je*e bit će drugi put

I would love to change the world, but they won't give me the source code

1 0 hvala 1
17 godina
marko009 kaže...

ostali su filmovi bezveze i 5000$ na paypalu... ljudi, kaj cekate, navalite!!! hahaha majku im ...

ja sam sad gledo jos se moze uzet onaj sat, zelene slusalice nekoliko filmova, i 50usd na paypal

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
16 godina
neaktivan
Lockerz

XBOX je jos tu! Nemojte ga uzimas, uzmite ps3 on je bolji, nemojte xbox cak je losiji od psp-a to isto mozete uzet, ali nemojte xbox.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

kak se mzoe uzet ne kuzim :S ja nemogu !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko009 kaže...

Ima još da kupiš garanciju da sljedeći put nešt dobiješ... ona "garancija" od 4500 PTZa.

17 godina
Living.Dead kaže...

XBOX je jos tu! Nemojte ga uzimas, uzmite ps3 on je bolji, nemojte xbox cak je losiji od psp-a to isto mozete uzet, ali nemojte xbox.

aj probaj ga uzet! sam te vrati na pocetnu stranicu

15 godina
neaktivan
nije mi jasno redeemama ps3 oduzme mi bodove i piše da če mi poslati mail i sad uđem na stranicu nisu mi oduzeti bodovi
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Living.Dead kaže...

aj probaj ga uzet! sam te vrati na pocetnu stranicu

Hm, a ja sam mislio da je to jer nemam dovoljno ptz (i nemam).

15 godina
neaktivan
Lockerz

kod mene se moze uzet ono 1000$, 2.500$ i 5000$ na paypalu i neki filmici :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
highgamer kaže...
nije mi jasno redeemama ps3 oduzme mi bodove i piše da če mi poslati mail i sad uđem na stranicu nisu mi oduzeti bodovi

Kod mene piše PS3 slim - fresh out.

17 godina
highgamer kaže...

ma svima su vratili ptz. vjerovatno ko i prosli put, sad ce prvo izbacit cheatere a onda ce onima postenim (i onima koji dobro varaju) deckima oduzet bodove i poslat nagrade.

15 godina
neaktivan
Lockerz

al slusaj moju pricu .. gledam tu svakih 30sec na lockerz refresham da vidim kad ce ... odem se otusirat ... i vec zavrsi sve ... paaaaaa dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Zasto nema igrica za pc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

zato sto su ret*rdirani u mozak

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da ali am ja redeemao odma kad se stranica otvorila mislim da nisam mogao biti brži
17 godina
rebelsy kaže...

al slusaj moju pricu .. gledam tu svakih 30sec na lockerz refresham da vidim kad ce ... odem se otusirat ... i vec zavrsi sve ... paaaaaa dajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

mislio sam ti postat jednu sliku, ali onda sam vidio da je vec imas na avataru xD

16 godina
neaktivan
Lockerz

Bas zato stedim za xbox, jer cu onda moci one igrice uzimat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

bio sam spreman bit tu 10h pred kompom sam da docekam reedem ... jbm ti tusiranje i ko ga izmislio ..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

LoL,jel tko oće 50$ na PayPalu a da se te pare ne vrate pošiljatelju tj Lockerzu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Hah, fino su nas pravili budalama. Ajmo se kladit da će nam za konzole reći da je zbog NTSC only, neke filmove ne smiju zbog ne znam kakvih copyright fanatika, a ostalo, eto bug. Što se mene tiče, Lockerz je ovim dokazao ili da je scam, ili da je nesposoban. U oba slučaja, ne trebaju mi. Ako si ne mogu kupiti, onda mi ni ne treba.

Laku noć i sretna nova godina!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rooswelt1991 - nema veze, ionako me boli don za ovaj redeem, nit sam kod kuce, a bome mi se neda zaj... sad s tim.... sta sam mogao ocekivat, da cu s iphoneom moc nekaj redeemat, jos ni nemam signal kako spada...

a nis, ostaje nam sijecanj, pa da vidimo... eto usli smo u novu godinu, bodovi nam nisu na nuli, znaci, do sljedeceg redeema ce se jos nakupit...

a i trebali bi pokrenut full site, kako su rekli nagrade ce bit 4X skuplje al ce se moc redeemat 24/7... ajd da i to vidimo

15 godina
neaktivan
DragonSoul kaže...

Hah, fino su nas pravili budalama. Ajmo se kladit da će nam za konzole reći da je zbog NTSC only, neke filmove ne smiju zbog ne znam kakvih copyright fanatika, a ostalo, eto bug. Što se mene tiče, Lockerz je ovim dokazao ili da je scam, ili da je nesposoban. U oba slučaja, ne trebaju mi. Ako si ne mogu kupiti, onda mi ni ne treba.

al cinjenica je da su neki ipak dobili nesto :D

16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
DragonSoul kaže...

al cinjenica je da su neki ipak dobili nesto :D

Da, majicu i letak -_-

Nek mi netko dokaže da je dobio nešt vrijednije, a da nije neka "YouTube zvijezda" ili uopćenito s YouTubea.

17 godina
Lockerz

vao, stvarno cemo nes dobit, npr onu pozadinu xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

eno u onoj temi lockerz je scam lik je postao sliku ... uglavnom na slici se vidi nootebook i onaj papir od lockerza ''thanks for reedeming'' 

prodaje se lockerz account s 650 bodova na njemu ... zlist member ... nista nije cheatano ... skupljao sam bodove vise od 2 mjeseca ... ajmo ponude na pp :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 1:07 (rebelsy).

0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice