Potvrđeno je od stane LABA Lockerza da je REDEEM DANAS,a vrijeme istoga se drži u tajnosti no ako je danas dakle do PONOĆI ili 1 UJUTRO NAJKASNIJE Reedem treba početi..Sretno svim Lockerašima da ugrabe nešto,ja idem na PS3!Sretno
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.112
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e to i mene zanima??
e to i mene zanima?
ja sam napravio acc ali nisam dao nikakvu karticu...jesi ti to naprvio...ako jesikolko dugo cekas da ti poslaju 50 $..vidio sam da su nekome poslali tu
pitanje za RoyalBlood 1.jel ti je acc na paypalu hrv ili si stavio neki strani
2. kolko si ceko da ti poslju
3.i jel traba karticaili mi traba samo acc da mi mogu poslta
HVALA
Vremena se ne znaju. Ovo zadnje je točka.
Dodaci za Firefox: Autofill Forms, Gmail Manager
Web Stranica: www.changedetection.com
P.S. - Ultrastar link.
meni nije jasno kad su mi otkazali naruđbu napisali su kao da mi daju drugu sansu al da ce mi stavit bodove na 0 a meni su bodovi ostali pa sad neznam oce li opet ako nesto reedemam rec da sam varo
Potvrđeno je od stane LABA Lockerza da je REDEEM DANAS,a vrijeme istoga se drži u tajnosti no ako je danas dakle do PONOĆI ili 1 UJUTRO NAJKASNIJE Reedem treba početi..Sretno svim Lockerašima da ugrabe nešto,ja idem na PS3!Sretno
IZVOR??
Meni je onaj lik reko da je sutra, da mu je LL reko da su danas imali poteškoća, i da nakon ovog redeema nas čeka veliko iznenađenje čak 15+ načina zarade ptz-a ali isto tako će cijene se četri puta uduplati, no biti će lakše doći do ptz-a :D
Tako dolaze i nove nagrade, bit će "možda(nedržite ga za riječ)" sony erricsson mobitela po pristupačnoj cijeni, ali trebaju još nešto sredit :D
Ima još dosta toga al mi se neda pisat :(
meni nije jasno kad su mi otkazali naruđbu napisali su kao da mi daju drugu sansu al da ce mi stavit bodove na 0 a meni su bodovi ostali pa sad neznam oce li opet ako nesto reedemam rec da sam varo
Tako je sa jednim mojim prijateljem, nebrini se tvoji ptzovi ostaju taki kaki jesu :D jednostavno zaborave, imaju preko 4m članova i da svakog gledaju posebno? nou sens!
da meni pošalju bon od 50$ tuka bih se nogom u gu*icu
možda i hoće :(
Tako je sa jednim mojim prijateljem, nebrini se tvoji ptzovi ostaju taki kaki jesu :D jednostavno zaborave, imaju preko 4m članova i da svakog gledaju posebno? nou sens!
ma znam al da me nebi hebali kao vide 900ptza i 95 ''frendovi'' a vec su mi otkazali jednom nagradu, al srecom iam drugi jos acc gdje je sve legalno hehe al samo 320ptza :(
ma znam al da me nebi hebali kao vide 900ptza i 95 ''frendovi'' a vec su mi otkazali jednom nagradu, al srecom iam drugi jos acc gdje je sve legalno hehe al samo 320ptza :(
omg :( de meni jedan acc ja imam samo 250 za wii, i da ovaj put se neće plaćati poštarina :)
Evo ja odusta od Lockerza prije 10 danas,sta cu se zamarat glupostima.
IZVOR??
Meni je onaj lik reko da je sutra, da mu je LL reko da su danas imali poteškoća, i da nakon ovog redeema nas čeka veliko iznenađenje čak 15+ načina zarade ptz-a ali isto tako će cijene se četri puta uduplati, no biti će lakše doći do ptz-a :D
Tako dolaze i nove nagrade, bit će "možda(nedržite ga za riječ)" sony erricsson mobitela po pristupačnoj cijeni, ali trebaju još nešto sredit :D
hahahahahahahaha
ajd sad ozbiljno, redem bi mogao danas bit oko 1 po nasem vremenu, samo ne kuzim kak cemo se ulogirat, to ce bit jos vece sranje nego prije mjesec dana... i da, prste k sebi od ps3
Pa tesko da ces ugrabiti PS3, race se koncentriraj na nešto drugo jer PS3 oce pol svijeta.
IZVOR??
hahahahahahahaha
ajd sad ozbiljno, redem bi mogao danas bit oko 1 po nasem vremenu, samo ne kuzim kak cemo se ulogirat, to ce bit jos vece sranje nego prije mjesec dana... i da, prste k sebi od ps3
da cijene će se 4 puta uduplati ali nakon ovog re-stocka :D
FAIL X2
hoces rec, cijena nagrada ce se učetverostručiti?
znam da pola svijeta hoce ps3, al vrijedi pokusat...
ja samo hoću 50$
Smije se tome što se cijene neće 4 puta uduplati, nego će se povećati za 400%
Imaginarni artikl - 100 PTZ
Krivo -> 4 puta uduplati = 100*2=200*2=400*2=800*2=1600 PTZ
Ispravno -> Povećati za 400% = 100*4= 400 PTZ
pa jel to moguce da smo Random. i ja nasli zajednicki jezik? :P
rego sam se na paypal i stavio UK....sad samo trebam cekat da dode...da je bar dns reedem....sutra idemo kod bake nemam me....nikako necu moc doci do pc
Ljudi jel je danas redem ili nije?
gledaj znamo kolko i ti....reedem je u roku od 24h ali nezna se tocno
Pa daj malo vremena, danas traje tek 11 minuta, a amerikancima tek pocinje za 7:47 minuta.
Neznam baš da će to bit danas......A ak bude,Ameri će nam sve pokrast
menei opet neče na lockerz piše rendemin is comming kako me živciraju
Ja idem spavati, nisam uopce spavao po noci, popio litru kave i vidio na lockerz fejsu i chatao i naravno cekao rendeem.
Hahaha, drugi redemption, a ni od prvog nikom nije nikaj stiglo osim majce i 2 amazon bona.