Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.382
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz

Potvrđeno je od stane LABA Lockerza da je REDEEM DANAS,a vrijeme istoga se drži u tajnosti no ako je danas dakle do PONOĆI ili 1 UJUTRO NAJKASNIJE Reedem treba početi..Sretno svim Lockerašima da ugrabe nešto,ja idem na PS3!SretnoSmijeh

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 2
15 godina
RE: Lockerz
@lockerzboy a jbg jel znas jel trebam karticu ili nesto ili se samo registriram na paypal i cekam da mi posalju

e to i mene zanima??
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
@lockerzboy a jbg jel znas jel trebam karticu ili nesto ili se samo registriram na paypal i cekam da mi posalju

e to i mene zanima?

ja sam napravio acc ali nisam dao nikakvu karticu...jesi ti to naprvio...ako jesikolko dugo cekas da ti poslaju 50 $..vidio sam da su nekome poslali tu

pitanje za RoyalBlood 1.jel ti je acc na paypalu hrv ili si stavio neki strani

2. kolko si ceko da ti poslju

3.i jel traba karticaili mi traba samo acc da mi mogu poslta

HVALA

into the mouth of hell we march
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 20:02 (Lockerzboy).
15 godina
ja nisam jos nista napravio... ovo prvo ZNAM JA: njegov acc od PP je USA... ako stavis hrv nemres dobiti novce
15 godina
neaktivan
Lockerz
hmm...a ja stavio hrv....jel mogu promjenit na US...ili da radim drgui acc

0 0 hvala 0
15 godina
navodno drugi...
16 godina
neaktivan
Lockerz

Vremena se ne znaju. Ovo zadnje je točka.

Dodaci za Firefox: Autofill Forms, Gmail Manager

Web Stranica: www.changedetection.com

P.S. - Ultrastar link.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 22:07 (Random.).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Lockerz

meni nije jasno kad su mi otkazali naruđbu napisali su kao da mi daju drugu sansu  al da ce mi stavit  bodove na 0 a meni su bodovi ostali pa sad neznam oce li opet ako nesto reedemam rec da sam  varo

0 0 hvala 0
15 godina
nfsbaby kaže...

Potvrđeno je od stane LABA Lockerza da je REDEEM DANAS,a vrijeme istoga se drži u tajnosti no ako je danas dakle do PONOĆI ili 1 UJUTRO NAJKASNIJE Reedem treba početi..Sretno svim Lockerašima da ugrabe nešto,ja idem na PS3!SretnoSmijeh

IZVOR??

Meni je onaj lik reko da je sutra, da mu je LL reko da su danas imali poteškoća, i da nakon ovog redeema nas čeka veliko iznenađenje čak 15+ načina zarade ptz-a ali isto tako će cijene se četri puta uduplati, no biti će lakše doći do ptz-a :D

Tako dolaze i nove nagrade, bit će "možda(nedržite ga za riječ)" sony erricsson mobitela po pristupačnoj cijeni, ali trebaju još nešto sredit :D

Ima još dosta toga al mi se neda pisat :(

15 godina
Jari kaže...

meni nije jasno kad su mi otkazali naruđbu napisali su kao da mi daju drugu sansu  al da ce mi stavit  bodove na 0 a meni su bodovi ostali pa sad neznam oce li opet ako nesto reedemam rec da sam  varo

Tako je sa jednim mojim prijateljem, nebrini se tvoji ptzovi ostaju taki kaki jesu :D jednostavno zaborave, imaju preko 4m članova i da svakog gledaju posebno? nou sens!

15 godina
neaktivan
Lockerz

da meni pošalju bon od 50$ tuka bih se nogom u gu*icu

I would love to change the world, but they won't give me the source code

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

možda i hoće :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
Jari kaže...

Tako je sa jednim mojim prijateljem, nebrini se tvoji ptzovi ostaju taki kaki jesu :D jednostavno zaborave, imaju preko 4m članova i da svakog gledaju posebno? nou sens!

ma znam al da me nebi hebali kao vide 900ptza i 95 ''frendovi'' a vec su mi otkazali jednom nagradu, al srecom iam drugi jos acc gdje je sve legalno hehe al samo 320ptza :(

15 godina
Jari kaže...
Vkm996 kaže...
Jari kaže...

ma znam al da me nebi hebali kao vide 900ptza i 95 ''frendovi'' a vec su mi otkazali jednom nagradu, al srecom iam drugi jos acc gdje je sve legalno hehe al samo 320ptza :(

omg :( de meni jedan acc ja imam samo 250 za wii, i da ovaj put se neće plaćati poštarina :)

15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ja odusta od Lockerza prije 10 danas,sta cu se zamarat glupostima.

BMW

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

IZVOR??

Meni je onaj lik reko da je sutra, da mu je LL reko da su danas imali poteškoća, i da nakon ovog redeema nas čeka veliko iznenađenje čak 15+ načina zarade ptz-a ali isto tako će cijene se četri puta uduplati, no biti će lakše doći do ptz-a :D

Tako dolaze i nove nagrade, bit će "možda(nedržite ga za riječ)" sony erricsson mobitela po pristupačnoj cijeni, ali trebaju još nešto sredit :D

hahahahahahahaha

ajd sad ozbiljno, redem bi mogao danas bit oko 1 po nasem vremenu, samo ne kuzim kak cemo se ulogirat, to ce bit jos vece sranje nego prije mjesec dana... i da, prste k sebi od ps3

16 godina
neaktivan
Lockerz

Pa tesko da ces ugrabiti PS3, race se koncentriraj na nešto drugo jer PS3 oce pol svijeta.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marko009 kaže...
Vkm996 kaže...

IZVOR??

hahahahahahahaha

ajd sad ozbiljno, redem bi mogao danas bit oko 1 po nasem vremenu, samo ne kuzim kak cemo se ulogirat, to ce bit jos vece sranje nego prije mjesec dana... i da, prste k sebi od ps3

da cijene će se 4 puta uduplati ali nakon ovog re-stocka :D

16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

FAIL X2

hoces rec, cijena nagrada ce se učetverostručiti?

znam da pola svijeta hoce ps3, al vrijedi pokusat...

15 godina
neaktivan
Lockerz

ja samo hoću 50$Plač

I would love to change the world, but they won't give me the source code

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

Smije se tome što se cijene neće 4 puta uduplati, nego će se povećati za 400%

Imaginarni artikl - 100 PTZ

Krivo -> 4 puta uduplati = 100*2=200*2=400*2=800*2=1600 PTZ

Ispravno -> Povećati za 400% = 100*4= 400 PTZ

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
neaktivan

pa jel to moguce da smo Random. i ja nasli zajednicki jezik? :P

15 godina
neaktivan
Lockerz

rego sam se na paypal i stavio UK....sad samo trebam cekat da dode...da je bar dns reedem....sutra idemo kod bake nemam me....nikako necu moc doci do pcPlač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ljudi jel je danas redem ili nije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

gledaj znamo kolko i ti....reedem je u roku od 24h ali  nezna se tocno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Pa daj malo vremena, danas traje tek 11 minuta, a amerikancima tek pocinje za 7:47 minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Neznam baš da će to bit danas......A ak bude,Ameri će nam sve pokrastCool

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

menei opet neče na lockerz piše rendemin is comming kako me živciraju

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ja idem spavati, nisam uopce spavao po noci, popio litru kave i vidio na lockerz fejsu i chatao i naravno cekao rendeem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Lockerz

Hahaha, drugi redemption, a ni od prvog nikom nije nikaj stiglo osim majce i 2 amazon bona.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice