Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.389.749
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
odjavljen
RE: Lockerz
Axlus kaže...

E ljudi, pojavio mi se jedan problem na Lockerzu. Naime, kada invitam nekog, ne dobijem dva ptz-a, i ne refresha mi se ona poruka gdje piše koliko mi treba još prijatelja da budem na z-listi, te koliko ih zasad imam. Je li se itkome pojavio još taj problem, te, kako da ga riješim?

Itko?

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
cappy kaže...
Lockerzboy kaže...

jel zan iko kako moram broj mobitela napista na stranici....ja sam 095...ako neko zna molim da mi kaze kako da zapocenem broj..ili treba kucin broj

Ja mislin da triba stavit i oni prvi dio(+38509......)

stavio sam 00385-1-2923... 000385 za hrvatsku i 1 za zagreb i 292.. kucni broj

jel moze nek potvrdit ako je to tocno tako

i jel treba stavit za post code 10040 ili 10040 zagreb

into the mouth of hell we march
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...
Axlus kaže...

E ljudi, pojavio mi se jedan problem na Lockerzu. Naime, kada invitam nekog, ne dobijem dva ptz-a, i ne refresha mi se ona poruka gdje piše koliko mi treba još prijatelja da budem na z-listi, te koliko ih zasad imam. Je li se itkome pojavio još taj problem, te, kako da ga riješim?

Itko?

mislim da se nemoras brinut...to je greska samo u prikazu brojeva..s vremenom ce ti se to ispravitCool

15 godina
neaktivan
Lockerz

Jel ima kakvih informacija za reedem?

Oce uopste biti reedem pre Nove Godine?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

mislm da sam na facu procito da ce piti ovaj mjesec reedem ali nezna se jos tocno kad

15 godina

Bio bih jako zahvalan da ako netko moze pitati dali ce se bodovi prenositit u Novu 2010, jer ako nece onda neznam sta da radim( imam 560 bodova) a trebao je stici psps, ali naravno, nista..

16 godina
odjavljen
stefanxzibit kaže...

Pogledao sam na Lockerz stranici (mislim da sam kliknuo da dolje link "about"), i pisalo je da će sljedeći put kada dođe reedem  moći kupovati samo oni  na z-listi.

D=mc2, Deinstein
16 godina
odjavljen
Lockerzboy kaže...
Axlus kaže...
Axlus kaže...

Itko?

mislim da se nemoras brinut...to je greska samo u prikazu brojeva..s vremenom ce ti se to ispravitCool

Si siguran? Ovaj mi se problem nastavlja već nekoliko tjedana.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Lockerz

do kraja tjedna cu imati oko 550 bodova :D varao nisam...jos malo pa za ps3 il xbox :D

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Eh da, kako da pošaljem privatnu poruku Lockerzima?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz
Mislim da reedem ce doc negdje 2-3 dana prije nove godine.Prvi razlog je taj sto su mi poslali (kad sam se zalio na presudu da sam cheater) da ce provjerit u roku od 7-10 dana.A drugi razlog je taj sto su skoro svaki put dosad cekali zadnji dan.
Jos se nadam da me nece banat.
Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
e perkane , daj jer ih mozes pitati kakva je to alternativa za nas koji nismo iz USA...

We'll have an alternative for folks who live in countries with no Amazon affiliate

jer cemo dobiti mozda za Uk amazon ili??
15 godina
neaktivan
Lockerz
kaj niko drugi nije dobio email da su me settings informacije krive...?jel pod state treba stavit HR?i ako zivim u zagrebu jel trebam szavit za broj 003851 -......1 kao predbroj za zagreb?

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
x360gamer kaže...
e perkane , daj jer ih mozes pitati kakva je to alternativa za nas koji nismo iz USA...

We'll have an alternative for folks who live in countries with no Amazon affiliate

jer cemo dobiti mozda za Uk amazon ili??

Mislim da ce tako nesto i bti.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
Saturday update: 1) Double PTZ for dailies today; 2) To answer a few questions about the next redemption: It WILL happen in December. We WILL be testing new ways to make it better. You will NOT know the date in advance. Stay tuned:-) ....hmmm , znaci necemo znati tocan datum ...?? pa nemozemo biti 0-24 sata na kompu....
15 godina
neaktivan

sigurno opet bude poslje 3 ujutro taman da paše amerima

15 godina
neaktivan
highgamer kaže...

sigurno opet bude poslje 3 ujutro taman da paše amerima

pa je*iga prosli put je pasalo nama :D

ADD my Xfire : kruno1 ;))
17 godina

Pasalo je amerima oba puta.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
ma evo ljudi...nikakve koristi od amazon gift carda.... nemogu se naruciti niti odjeca niti x360 igre (niti bilo koju drugu konzolu).....znaci..bezveze
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Saturday update: 1) Double PTZ for dailies today; 2) To answer a few questions about the next redemption: It WILL happen in December. We WILL be testing new ways to make it better. You will NOT know the date in advance. Stay tuned:-) ....hmmm , znaci necemo znati tocan datum ...?? pa nemozemo biti 0-24 sata na kompu....

Auuu,pa kak cu znati kada ce biti reedem???  Iznenađen IznenađenIznenađen

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Mislim da reedem ce doc negdje 2-3 dana prije nove godine.Prvi razlog je taj sto su mi poslali (kad sam se zalio na presudu da sam cheater) da ce provjerit u roku od 7-10 dana.A drugi razlog je taj sto su skoro svaki put dosad cekali zadnji dan.
Jos se nadam da me nece banat.

na koji mail si slao zalbu

16 godina
odjavljen
x360gamer kaže...
ma evo ljudi...nikakve koristi od amazon gift carda.... nemogu se naruciti niti odjeca niti x360 igre (niti bilo koju drugu konzolu).....znaci..bezveze

Nema djabe ni u babe...

Doduse, ima nekih servisa koji odbrojavaju, ali daleko vise struje potrosis, nego sto 'zaradis'...

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Šta si dobio gift card?....uzmi neku dobru knjigu....

15 godina
hahaha knjigu...pa nisam lud da citam engleske knjige jos...
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo ja skupi 500 bodova ... jos 200 do xboxa .. ili 125 do ps3 :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja 3 dana zaredom dobijam oko 20 pojena za odgovor na pitanje :)

samo klikate brzo na submit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo ja skupi 500 bodova ... jos 200 do xboxa .. ili 125 do ps3 :D

Gledaj do PS 3 ti je jos 2500kn,jer od tog Lockerza nema nista.

BMW
15 godina
neaktivan
Lockerz

nea veze :D to ja onako sebi kazem ... cisto idem na lockerz .. reko ajd da ne prekinem niz :D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Eh da, kako da pošaljem privatnu poruku Lockerzima?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

nemos slat privatnu poruku .. sam putem maila : P

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice