Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.019
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

fala bogu da sam fejko. nebi lud čovjek skupljo 20 ljudi, ima za*ebancije s time.

fino fejko i majica stigla :DDDD

Koja velicina ti je stigla i dal si dobio mail od njih za majicu?

17 godina
Axlus kaže...

Što znači kada idem kupit neke stvari i onda piše "Fresh out" ?

to ti znaci da nikad neces vidjet te stvari Cool

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Što znači kada idem kupit neke stvari i onda piše "Fresh out" ?

znaci da ih trenutano nema kad bude reedem onda mos uzet al moram imati dovoljnu kolicinu bodova.Reedem je kad se pocinju djelit te nagrade tj. period u kojem su nagrade dostupne ali vrlo kratak period

mp14
17 godina
neaktivan
kach kaže...

fala bogu da sam fejko. nebi lud čovjek skupljo 20 ljudi, ima za*ebancije s time.

dobio sam mail, a veličina je XL, odabereš veličinu za sebe kad odeš pod settings.

My mom thinks I'm special!
15 godina
neaktivan
kach kaže...

dobio sam mail, a veličina je XL, odabereš veličinu za sebe kad odeš pod settings.

Ma ja cekam vec svoju mjesec dana i nije jos dosla i nisam dobio mail.

15 godina
neaktivan
kach kaže...
kach kaže...

Ma ja cekam vec svoju mjesec dana i nije jos dosla i nisam dobio mail.

Doce ti pocetkom 1. mjeseca tako su rekli

ADD my Xfire : kruno1 ;))
15 godina
neaktivan
Lockerz

E ljudi reedem je izgleda 15...znaci jos par dana....  Cool

A sada biser sa jednog foruma:

Jedan clan je napisao sledece:

,,Svidja mi se Lockerz,ja sam iz Kikinde,vec sam sakupio 30 poena i narucio I-POD 8 GB i sada cekam da mi stigne...phahahahahahah  Smijeh

I da jos jedno pitanje za one koji su ucestvovali na proslom reedemu,koliko otprlilike traje reedem vremenski i kolike su ustvari sanse za bolje nagrade? Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 22:00 (stefanxzibit).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

,,Svidja mi se Lockerz,ja sam iz Kikinde,vec sam sakupio 30 poena i narucio I-POD 8 GB i sada cekam da mi stigne...phahahahahahah  Smijeh

I da jos jedno pitanje za one koji su ucestvovali na proslom reedemu,koliko otprlilike traje reedem vremenski i kolike su ustvari sanse za bolje nagrade? Osmijeh

ja sam sat vremena se borio s lockerzom da bi na kraju nekako uspio redeemat :D

naprošlom reedemu su šanse bile ok, ali na ovom sljedećem će bit osjetno manje- jer reedem nije z list only nego je za sve. :)

17 godina
Lockerz

Da nema svih ovih bisera koji varaju i ponose se time (dakle ~76% ljudi na lockerzu) mislim da bi redeem za sve nas bio puno ugodniji.

A i majice bi stizale puno brže :(

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stefanxzibit kaže...

naprošlom reedemu su šanse bile ok, ali na ovom sljedećem će bit osjetno manje- jer reedem nije z list only nego je za sve. :)

Bice puno teze redeemat..

Ja sam se isto borijo da uzmem PSP uf...

da mi perkan nije pomogo nebi nikad redeemo :)

17 godina
neaktivan
Lockerz

A ništ, idem i ja otvarat fejk mejlove...očito je to jedini način :O

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oj haaaaj! evo i mene na forumu nakon kraćeg izbivanja uvjetovanog crvenim kartonom...

ne znam kako vi, al meni ovo odugovlacenje s mailovima i order receiptovima sve vise smrdi... dam se kladit da kad dode sljedeci utorak, da ce opet nesto "iskrsnuti" iako "rade svim naporima kako bi svatko dobio svoju nagradu"..

meni se cini da su se zeznuli sa zadnjim redeemom, ocito da su previse nagrada dali, pa sad vjerojatno treba to pokrit, al vjerojatno robe nema.... mozda oni cekaju da im stigne roba, jer da sad vele da nemaju, ispali bi budale, a ovako kao imaju zatrpan sanducic s mailovima, vrse intenzivnu provjeru tko je varao, bla bla...

i da se osvrnem na sljedeci redeem; niti ne razmisljajte o tome, ni u ludilu nece imat tolko nagrada, a buduci da je general redeem, bit ce barem 10x vise ljudi na njemu, tako da su sanse otprilike kao da naxeema stjerate u p.... m... a da ne dobijete crveni karton

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 23:30 (marko009).
15 godina
neaktivan

da to si i ja mislim da nemaju dosta nagrada pa nabavljaju a i mislim da najviše psp-a moraju podjeliti

16 godina
protjeran
puma_vkci kaže...
stefanxzibit kaže...

Bice puno teze redeemat..

Ja sam se isto borijo da uzmem PSP uf...

da mi perkan nije pomogo nebi nikad redeemo :)

Hehe drago mi je da sam pomogao.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja jutros nista nedobih za ulogovanje i pitanja :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i ja svoju čekam mj.dana,i ništa mi nije došlo,ni mail,niti majca..a kak to ide,dobiješ mail,pa im napišeš adresu na koju da ti šalju majcu ili..

17 godina
Lockerz

Samo jedno pitanje, jel itko od vas dobio nešto u vrijednosti PS3? Kad kažem dobio mislim da mu je stiglo na kućnu adresu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Samo jedno pitanje, jel itko od vas dobio nešto u vrijednosti PS3? Kad kažem dobio mislim da mu je stiglo na kućnu adresu.

Nije jos niko nista dobija a kamoli PS3.

duje kapitanović
15 godina

ovako, jucer nisam iso na lockerz uopce...jednostavno mi se nije dalo...neznam zasto ali sve mi vise smrdi...najradije bi da nisam upravu...Fejko mailove nisam, drugog recepta nema...narucio psp....Majca mi je stigla bila u roku od dva tjedna od kada sam bio posta Z lister ,a psp nije jos kako izgleda niti poslan...Neznam...zelim se igrati na pspu :( ....

E da jer ima kakav popis ko nece dobiti nagrade, te dali da potrosim bodove, na sljedecem reedmeu....mislim, dali ce se prenositi u novu godinu..imam oko 500 bodova..s time da mi danas nisu dali za login a jucer nisam iso .... 220 bodova ce uzeti za psp, i znaci oko 250 imam za trositi...neznam valjda cu uzeti igru, podlogu..nesto :D

15 godina
neaktivan

imaš još vremena rekli su da će drugi recipient poslati najkasnije do utorka 

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ma samo nek dode nije bitno kada...

nisu jos ni 1. redeem zavrsili do kraja.., a tek 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Lol,ja nisam dobio ni od prvog kad sam digao podlogu ni od drugog kad sam digao PSP...ima vremena do utorka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

pa daj se smirite, koji vam je k*rac!

dobit ćete konzole, psp-ove, ipodove (valjda) đaba i vi bi još da dolete odma!!! pa daj malo strpite guzicu! ja sretan ako IKAD dođe!!!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
stefanxzibit kaže...

Gdje na stranici piše kada je reedem?

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan

Nepise nigdje. poslat ce email kad ce biti

into the mouth of hell we march
15 godina
neaktivan
Lockerz

Koliko pre reedema dodje email??

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Ajde samo da dodje do utorka.Mislim da ce mailovi doci za vikend.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

trebali bi..

mislim da su skroz za*ebali 2. redeem..

nisu trebali stavit 2 dana zaredom

16 godina
protjeran
puma_vkci kaže...
Perkan777 kaže...

trebali bi..

Ja isto mislim da su se zajba** jer je previse nagrada podijeljeno a mozda nemaju pokrica za sve ili jos moraju nabavit.

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
puma_vkci kaže...
Perkan777 kaže...

trebali bi..

Ja isto mislim da su se zajba** jer je previse nagrada podijeljeno a mozda nemaju pokrica za sve ili jos moraju nabavit.

ili je mozda  to sve bio jedan veeeeliki bug  sto su svi mogli reedemat lakse neko ikad

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice