Moguce je da su poslali te majce sa da se ponadaš daš dobit neš vise. Ovak kad dobiš majcu visis jos vise na stranici, al od nagrada nis.To je samo teorija, nadam se sam u krivu, btw jos iscekujem svoju majcu!! 3. tjedna sam z-listed
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.388.678
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
konkretno kad je redeem???
nešto na njihovom fejsu piše da danas nije reedem...
?
da, izgleda da danas nista od toga... jos bolje
Ja sam radio fake mailove i z-lister sam sada :))
jesi mijelnjao ip-ove? nakon kolko si postao z-lister? jel to istog casa kad si potvrdio dvadesetog frenda?
Ja sam napravio 15 mailova kolko mi i je trebalo za z-list.. I onda sam polako invito 5-6 mailova na dan...
ugl. mozes radit kolko god oces fake mailova na dan, mozda te skuze al vjerovatno nece zato sto ima previse korisnika na lockerzu i predugo bi trajalo provjeravanje svakog..
Ja sam radio fake mailove, imao sam oko 450 bodova i danas sam dobio ban (valjda), kad se pokusam logirat kaze da je pogresna lozinka iako sam ju promijenio opet kaze da je pogresna. Sad neznam dal sam dobio ban il nes, poslo sam im mail i nisu jos odgovorili.
nema kruha od fake mailova... odustajem od te gluposti...
btw, korisnik123, kolko si napravio fakeova? jesi resetirao router kod svakog logina s druge email adrese? jesi ih radio na vise razlicitih webmail servisa? u kojem vremenskom periodu si "doveo prijatelje na lockerz"? ako si zeznuo na bilocemu od ovdje navedenog, izgleda da je ban
Ne vjerujem da si banan jer se i meni to dogodilo!! Sve je bilo ok nakon 2 dana.Bodovi su i dalje na mjestu. Btw i ja sam napravio par fake mailova sam da dodjem do z-liste. Moguće da imaju neke radove.
Ne vjerujem da si banan jer se i meni to dogodilo!! Sve je bilo ok nakon 2 dana.Bodovi su i dalje na mjestu. Btw i ja sam napravio par fake mailova sam da dodjem do z-liste. Moguće da imaju neke radove.
A ovi je napravija svih 20.
Jos mi 9 fali do Z-listera,jel ima dobrovoljaca
Ja sam radio fake mailove, imao sam oko 450 bodova i danas sam dobio ban (valjda), kad se pokusam logirat kaze da je pogresna lozinka iako sam ju promijenio opet kaze da je pogresna. Sad neznam dal sam dobio ban il nes, poslo sam im mail i nisu jos odgovorili.
Meni se dešavalo isto to!
Dakle kad bi se probao logirat kaže mi netočan password a ja 100% siguran da je taj! No pošto sam inače tvrdoglav i ne odustajem tako lako probao sam se logirat jedno 6-7 puta i uspio! Bodovi su tu, samo kakve li koristi od njih!
ja cu si uzet ipod Touch 8GB i skin Crime Scene :) a na sto vi ciljate ?
LJUDI U JEDNOM DANU MOZETE UZET SAMO 1 UREDAJ ILI NESTO STO JE VECE OD 50 PTZ !
tako da u 1 danu nemozete uzet PSP i igru za PSP ... nego iduci restock sutra dan kada bude...
npr.
u jednom danu imaju 2 restocka prvi npr u 5 sati, drugi u 9 i vi mozete samo 1 uredaj igru ili nesto u ta oba dva restocka sto su isti dan, ali ako u sutra npr ima restock onda mozete uzet jos jedan...
NACI U 24 SATA MOZETE UZET SAMO 1 UREDAJ IGRU ILI NESTO...!
AKO UZMETE 2 STARI U JEDNOM DANU SKINIT CE VAM JEDNU!
Ja sam to znao.Nesto cu uzet samo kada bude za z-listere a ono drugo na general restocku.
Planiram uzet PSP i Nitendo Wii a sa sestrinog neki igricu po mogunosti Modern Warfare 2 (ako bude).
jel može jedan invite? thanks
Svejedno, ja imam u kućanstvu 3 acca pa me to ne brine
Svi vi koji ste dobili z-list majice imam pitanje za vas...
Prije dobijanja majice jesu vam poslali mail kada ce doc i to i u kolko vam je dana dosla majica..??
ni danas nema restocka...
Nope jos bolje,slab sam nesto s bodovima
samo USA......tako piše...nedostavljaju k nama
dostavljaju dostavljaju.
samo da bude ko zadnji put u 00.00 po nasem vremenu, mogu stavit bilokoji dan u tjednu... i meni jos treba bodova, tako da se nadam 300e kod amazona, a onda trk po ps3...
e, da.. taj gift card bi mi trebao odmah stic, trebalo bi bit u elektronickom obliku, ne? ili nije vrag da salju nesto u kuverti za to?
Koliko može biti acc-ova na jednoj ip adresi?
jedan naravno
samo da bude ko zadnji put u 00.00 po nasem vremenu, mogu stavit bilokoji dan u tjednu... i meni jos treba bodova, tako da se nadam 300e kod amazona, a onda trk po ps3...
e, da.. taj gift card bi mi trebao odmah stic, trebalo bi bit u elektronickom obliku, ne? ili nije vrag da salju nesto u kuverti za to?
Neznam sta ce ti to kad nista ne dostavljaju u Hrvatsku osim knjiga s Amazona.LOL
jedan naravno
Pa ovi iz lockerza su rekli da može igrat cijela obitelj, što znači da svako iz obitelji ima svoj acc! hm
e frende, nis se ti ne brini... imam familije u DE, tako da nije problem za dostavu... samo da uspijem ulovit na redemptionu taj gift card....
Aha onda ok.
Prije dobijanja majice jesu vam poslali mail kada ce doc i to i u kolko vam je dana dosla majica..??
ne nego ti posalju pismo kuci da dodes podic to i pise ti nest kao 6$ al to netrebas platit to lockerz placa..
ne nego ti posalju pismo kuci da dodes podic to i pise ti nest kao 6$ al to netrebas platit to lockerz placa..
Meni je majica stigla direktno kuci, ti vjerojatno nisi bio kod kuce kad je postar dosao, pa ti je ostavio tu obavjest.
Jednom tipu su odgovorlili da je danas redemptation.Mislim da je to moguce ali jeste li vidjeli electronics dio.Pola toga su makeli npr. OSO,Nitendo Wii,Ipod touch 8 gb.
BTW jel ovo ima i konzolu ili samo balance board.KLIK
To je samo board bez konzole