Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.019
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
bart94 kaže...
E al nemogu vjerovat kak neki ljudi i dalje ne kuze, ovako, to je promotivna kampanja za navlačenje ljudi, ali da svatko može dobit iPod, skuter, laptop, Xbox 360 ili pak PS3.
Majica je dodatna navlakuša također, al opet cjela stvar nije scam. Rijetki od 500 000 - 700 000 korisnika ( iskljucite par desetina tisuca fejk accounta ) ce dobit bas nesto
od toga, al jedini je razlog brzina, morate imat jako mali ping i bit jako brzi, jer najpopularnije stvari se razdjele u roku od 30 - 60 sekundi. Al mi je dosta sranja vise da je ovo
fejk. Molim vas ako mislite srat, idite na neki drugi thread, neki drugi forum.i neku drugu temu

imate temu Lockerz je scam i u njoj spamajte kolko očete

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 20:22 (filip avril_fan).
15 godina
neaktivan
Ako se to odnosi na mene, onda ću ti poručit da ja ne spammam, a ako ne te podržavam.
16 godina
protjeran
Lockerz

Evo da vam javim dobru vijest.Kontaktiro sam amazon.de(njemacki) i rekli su da oni isporucuju konzole u Hrvatsku Smijeh.Poslo sam im poruku zasto oni isporucuju a drugi ne pa sad cekam odgovor.

Tako da sljedeci redemptation narucujem amazon gift card a jos ce mi sve biti u PAL formatu Belji se.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Evo da vam javim dobru vijest.Kontaktiro sam amazon.de(njemacki) i rekli su da oni isporucuju konzole u Hrvatsku Smijeh.Poslo sam im poruku zasto oni isporucuju a drugi ne pa sad cekam odgovor.

Tako da sljedeci redemptation narucujem amazon gift card a jos ce mi sve biti u PAL formatu Belji se.

Ajde molim te kad sad vec komuniciras s njima, pitaj ih jel vrijede lockerz bonovi kod njih.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Lockerz
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:28 (Gilbert).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Lockerz

@ Gilbert kad su ti je poslali jer ja jos uvijek cekam svoju.

Pito sam Amazon i oni su rekli da svi gift cardovi kod njih rade samo treba pazt za koju zemlju.Moram vas razalostit jer su mi rekli da ipak ne saalju u Hrvatsku (osim knjiga i cd-a) ALI su rekli da ce probat nekako rjesit taj problem.

Poslije sam ih pito zasto je to tako a oni su rekli je Hrvatska njie u EU ali dok ne nadju rjesenje mogu poslat nekome(rodbini) tko je u EU pa da oni vama posalju.

Uskoro cu se javit s novim vjestima da li se ikako moze iskombinirat da to posalju u Hrvatsku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

a dobro kaj sad... svi vise manje imamo rodbine u njemackoj pa nije problem.... al uglavnom, iz ostalih amazona isto ne salju konzole?

15 godina
neaktivan
Lockerz

Kad hoću na Lockerz upišem e-mail adresu i lozinku i izbaci me??? hm!! Jel se to kome dogodilo?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 21:09 (titan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ni ja nemogu unutra

16 godina
protjeran
Lockerz

Meni sve radi normalno.

Da ni s drugih Amazona ne salju dok Hrv ne udje u EU. Ipak nam necemu sluzi eu Neodlučan

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Lockerz

Ako vam nemore uc to je sigurno jer ponekad pise da su offline,

A evo sta su napisali za ove koji cheataju:

Announcing "Odyss Amnesty Week."

If you got your PTZ in unfair or illegitimate ways, you'll want to know that Odyss, our Lockerz dog, has asked us to give you one LAST chance to come clean.

You have until 11:59 PM EST on November 13, 2009 to email us at amnesty@lockerz.com and confess how you cheated (when, how, and how many PTZ). We will remove those PTZ from your account. You won’t be banned -- as long as you continue to follow Lockerz terms, conditions and rules.

If you don't email us, and we discover you have cheated, your PTZ will be set to ZERO (including your game, login, invitation and dailies PTZ) and you’ll risk termination of your Lockerz membership, as well as cancellation of any pending prize redemption.

We strongly urge you to take Odyss up on his offer.

Tako da ako ste varali pa odustali ili sl. postoji i za vas šansa.

Inače dobar je ovi Lockerz, evo cekam i ja majicu, a bezobzira hocemo li ista dobit, naucit cemo nesto.

I don't care...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ovo vam je očajnički trik od Lockerza jer očito je da hrppetina ljudi radi fake accounte a oni to ne mogu skuzit odnosno ne mogu provjerit svih 10 milja

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Lockerz pozivnice ovdje - link

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 9:19 (Deech).

0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Meni treba 5 ljudi kojih nemogu nikako skupit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Mislim da ce Lockerz banati samo one preko 1000 bodova jer na pocetku nisu dobro napravili stranicu pa im sad ne mogu uc u trag.

Hmm cini se da ce redemptation bit tamo negdje 13 ili 14 jer do tad je rok da sse prijave nepravilno steceni bodovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Mislim da ce Lockerz banati samo one preko 1000 bodova jer na pocetku nisu dobro napravili stranicu pa im sad ne mogu uc u trag.

Hmm cini se da ce redemptation bit tamo negdje 13 ili 14 jer do tad je rok da sse prijave nepravilno steceni bodovi.

Hmm, bilo bi dobro dobit do tad dovljno bodova, al neću uspjet... bilo bi dobro da se bodovi mogu slati, s tim da recimo se 10% oduzme (čisto da se ne bi bezveze s novih accova prebacivalo)

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
16 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...
Perkan777 kaže...

Hmm, bilo bi dobro dobit do tad dovljno bodova, al neću uspjet... bilo bi dobro da se bodovi mogu slati, s tim da recimo se 10% oduzme (čisto da se ne bi bezveze s novih accova prebacivalo)

Pa kolko imas bodova i sta planiras uzet.

Ja imam 524 sad i planiram uzet PSP i Nitendo Wii.

17 godina
Lockerz

Evo reedemao sam Amzone bonus karticu od 100$ i neznam što dalje, pa ako tko zna molio bih pomoć.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja cu skupit 184 boda do 15 :( , samo mi fali 16 bodova da uzmem psp :///
16 godina
Lockerz

To što se tiče da će otkrit koji su varali se vjeratno misli za one koji su koristli glicheve ili pokušali hackat.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Evo reedemao sam Amzone bonus karticu od 100$ i neznam što dalje, pa ako tko zna molio bih pomoć.

kolko sam skuzio, to je nesto kao lutrija, ti das 10 bodova za sudjelovanje u izvlacenju, a onda neki sretnik dobije za 10ptz 100$.... zasto si uopce isao to redeemat kad pise da je iskljucivo za ameriku?!

17 godina
neaktivan
Lockerz

trebam još 5 ljudi, kome treba samo pošaljite mail na original.cdkey [at] gmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

[citat] zasto si uopce isao to redeemat kad pise da je iskljucivo za ameriku?![/citat]

zato kaj ne čita.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 10:57 (srotich).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko009 kaže...
Dodinho kaže...

kolko sam skuzio, to je nesto kao lutrija, ti das 10 bodova za sudjelovanje u izvlacenju, a onda neki sretnik dobije za 10ptz 100$.... zasto si uopce isao to redeemat kad pise da je iskljucivo za ameriku?!

WTF?! Kakvo izvlačenje???

Nema nikakvog izvlačenja, samo imaš problem jer je to za Ameriku kartica vjerojatno... ako imaaš nekog u Americi onda nek njemu pošalju a ti onda od njih dobiš

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
marko009 kaže...
Dodinho kaže...

Nema nikakvog izvlačenja, samo imaš problem jer je to za Ameriku kartica vjerojatno... ako imaaš nekog u Americi onda nek njemu pošalju a ti onda od njih dobiš

ajd si i ti malo procitaj, ok?

Here's a Lockerz special sweepstakes. Odyss has a Bag O' Bones and he's giving it one lucky winner. All you have to do to enter is use 10 PTZ. You can enter as many times as you like. The winner gets an e-card for use at North American Amazon.com. Create your own perfect package with the latest books, games or gear. Call the shots and treat yourself. We'll be taking PTZ entries all day on 11.05.09 from 12:00.01 to 11:59:59 EDT. Only U.S. and Canadian members are eligible. There are no limits on how many times you can enter 10 PTZ. Odyss will announce the lucky winner on 11.16.09.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 11:31 (marko009).
16 godina
neaktivan
marko009 kaže...

Only U.S. and Canadian members are eligible. There are no limits on how many times you can enter 10 PTZ. Odyss will announce the lucky winner on 11.16.09.

Nije mi jasno zakaj si to podcrtao...

Ili ti nije jasan datum? To je naš 16. studeni(11.) 2009. (Ameri drugačije obilježavaju datume...)

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
marko009 kaže...
RoyalBlood kaže...
marko009 kaže...
Dodinho kaže...

ajd si i ti malo procitaj, ok?

Here's a Lockerz special sweepstakes. Odyss has a Bag O' Bones and he's giving it one lucky winner. All you have to do to enter is use 10 PTZ. You can enter as many times as you like. The winner gets an e-card for use at North American Amazon.com. Create your own perfect package with the latest books, games or gear. Call the shots and treat yourself. We'll be taking PTZ entries all day on 11.05.09 from 12:00.01 to 11:59:59 EDT. Only U.S. and Canadian members are eligible. There are no limits on how many times you can enter 10 PTZ. Odyss will announce the lucky winner on 11.16.09.

Drugo je amazon gift card, drugo je ova lutrija... čovjek kaže da je redemao Amazon bonus karticu od 100$, a ti poćenš o lutriji...

17 godina
RoyalBlood kaže...
marko009 kaže...
Dodinho kaže...

Here's a Lockerz special sweepstakes. Odyss has a Bag O' Bones and he's giving it one lucky winner. All you have to do to enter is use 10 PTZ. You can enter as many times as you like. The winner gets an e-card for use at North American Amazon.com

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
16 godina
neaktivan

treba li tko pozivnice????? javite se na PM

the PeRo
16 godina
neaktivan

cek malo, daj si odi u rijecnik pogledaj kaj znaci sweepstake...

dakle ako stavis ulog od 10ptz, imas priliku osvojit 100$ US amazon gift card. zato i pise ONE LUCKY WINNER...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice