Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.306
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
RE: Lockerz pozivnice
markoal kaže...

Ajme, pa vi ste glupi, sta ste vi mislili da ćete nakon sto vas ne netko pozvao na stranicu, i  kad ste poceli da kad skupite bodova da će vam sve oni ljepo servirat vami i jos 3 mil. ljudi, pa ljudi zamislite  da je  na vašem kompu koji je vjerojatno jači od njihova servera spoji jedno 3 milijuna ljudi odjednom, normalno da će bit neka zbrka, polako niste nista ulozili, jedino vrijeme, ako niste znali, sinoć je se moglo narucit, kad sam ja bio sinoć oko 1:30 imalo je na izboru dosta Igri i neki adapteri, i nakon 3 minute se vracam opet na tu stranicu već nestalo pola toga, sad vidite kakva je guzva

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!

Ajde molim te reci da se salis, jer ako si ozbiljan, onda je tvoje neznanje stvarno smjesno!

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

WTF!!!??? Viče Dođem danas na prokleti Lockerz i odgovorim na pitanje i imam 170 PTZ. Izađem i uđem i imam 104??? Plač

E da, jel se i vama dogodi da pri loginu ne dobijete PTZ-ove, već samo kad odgovorite na pitanja, tak je meni... Neodlučan

Dajte ljudi pomagajte, sad mi je palo na 100 PTZ-a Plač

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
17 godina

ma i meni je nestalo vise od 50 PTZ i svi frendovi, nisam ni Z-lister vise

oni samo kazu ne brini se, poeni su sigurni

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
17 godina
moderator
Assassin kaže...

Hmmmmm...

WTF!?

-.-

Sve sto se pod electronics sada moze kupiti je WALLPAPER!!! Sad bih opsovo nesto, ali bit cu pristojan...

I ono sto me najvise zanima, zasto nema videa, glazbe, igara i svih ostalih "novih" nacina skupljanja bodova???

Pa nije vrag da već gubiš vjeru i nadu? Još jučer si me uvjeravao kako je sve ovo super i cool!

Nevinašce

p.s.

Ovo je tisućiti post na ovoj temi!

Hm, možda da i mi uvedemo neka bodovanja, frendovske liste, obećamo brda i doline, a na kraju podijelimo, pardon, zamjenimo za bodove - pet privjesaka za mobitel - onima koji ih prvi stignu dograbiti? Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 10:44 (Miro).
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Assassin kaže...

Hmmmmm...

WTF!?

-.-

Sve sto se pod electronics sada moze kupiti je WALLPAPER!!! Sad bih opsovo nesto, ali bit cu pristojan...

I ono sto me najvise zanima, zasto nema videa, glazbe, igara i svih ostalih "novih" nacina skupljanja bodova???

Pa nije vrag da već gubiš vjeru i nadu? Još jučer si me uvjeravao kako je sve ovo super i cool!

Nevinašce

p.s.

Ovo je tisućiti post na ovoj temi!

Hm, možda da i mi uvedemo neka bodovanja, frendovske liste, obećamo brda i doline, a na kraju podijelimo, pardon, zamjenimo za bodove - pet privjesaka za mobitel - onima koji ih prvi stignu dograbiti? Belji se

Ne gubim ja vjeru (lol, nije ovo religija), nego mi samo ide na zivce sto se nisu bas najbolje organizirali.

16 godina
protjeran
Lockerz pozivnice

Ajde ljudi malo se priberite,popijte si malo vode i smirite se..

Lockerz ima problema sa serverima,bodovima,bugovima i ostalim preprekama..

Ako niste ugrabili željenu stvar danas,obećali su da će naručivanje stvari u 11 mjesecu itekako popraviti,ali imam jedan savjet:Take the MONEY and RUN!!Šišaš ti sve njihove xboxove,psp-ove i laptope..Fino skupite 500 bodova do 15.11 i zamjenite ih za amazon card od 300 funti i kupujte kod pouzdanih ljudi i budite sigurni da će vam nagrade 100% stići tako da zamjenite vi to za novce i onda ste mirni..Jel zna netko kolika je poštarina ako mi pošalju nešto s AMAZONA?? Ajde uživajte i smirite se,rat još nije izgubljen ako znate što mislim..Cool

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Haha koji BUG sam sada imao ja dođem na sajt i piše mi da sam osvoio 2 boda i da sad moram ići igrati onu igru da skupljam bodove. I ja odigram igru i dobiem 24 boda i stisnem next i onda se sajt vrati na normalu.

1 0 hvala 0
16 godina
Assassin kaže...

Ajde molim te reci da se salis, jer ako si ozbiljan, onda je tvoje neznanje stvarno smjesno!Mršti se

Pa dobro mozda je od nekih vaših jači, ali jel znas ti kakvi su ti serveri, obicno neki dualac(u njih je mislim jaci), eventualno quad,  sa mozda 4 GB ram, ili ako je jaci 8 ili vise, ali ugl, nesalim se ja nista, jer sam vidio kakvi su serveri i frend mi hosta servere za Call of Duty 2\4\5, Left 4 Dead, i jos vele igri, i par puta je nadogradjivao RAM, i da znam kakvi su, al to sam gore rekao u prenesenom značenju, ima ih ovdje s jacim komp sigurno, ali nije to pojam bio.

Još trebaju optimizirat skriptu, tj. da se brze otvara jer kako vidim kad je par tisuća ljudi normalno je, kad je par Milijuna javlja se to sto se javlja, razni bugovi, iako nemora znacit da je do skripte, a mozda sam u krivu nikad neznas, ali nevjerujem da bi Amazon takvo sto radio.

I don't care...
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ljudi jel zna ko dali će nastaviti sa time i poslje nove godine ili će se bavit samo prodajom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Assassin kaže...

Ajde molim te reci da se salis, jer ako si ozbiljan, onda je tvoje neznanje stvarno smjesno!Mršti se

Pa dobro mozda je od nekih vaših jači, ali jel znas ti kakvi su ti serveri, obicno neki dualac(u njih je mislim jaci), eventualno quad,  sa mozda 4 GB ram, ili ako je jaci 8 ili vise, ali ugl, nesalim se ja nista, jer sam vidio kakvi su serveri i frend mi hosta servere za Call of Duty 2\4\5, Left 4 Dead, i jos vele igri, i par puta je nadogradjivao RAM, i da znam kakvi su, al to sam gore rekao u prenesenom značenju, ima ih ovdje s jacim komp sigurno, ali nije to pojam bio.

Još trebaju optimizirat skriptu, tj. da se brze otvara jer kako vidim kad je par tisuća ljudi normalno je, kad je par Milijuna javlja se to sto se javlja, razni bugovi, iako nemora znacit da je do skripte, a mozda sam u krivu nikad neznas, ali nevjerujem da bi Amazon takvo sto radio.

JESI TI NORMALAN??? Jel ti stvarno mislis da bi komp te jacine mogo izdrazat vise od 100 000 ljudi? A lockerz izrzava puno vise. Ocito nemas pojma o cem pricas... Server koji hosta MP igre i na koji se spoji max. 40 ljudi ti usporedjujes sa serverom na koji se spoji 3 milijuna ljudi...

16 godina
Assassin kaže...
markoal kaže...
Assassin kaže...

JESI TI NORMALAN??? Jel ti stvarno mislis da bi komp te jacine mogo izdrazat vise od 100 000 ljudi? A lockerz izrzava puno vise. Ocito nemas pojma o cem pricas... Server koji hosta MP igre i na koji se spoji max. 40 ljudi ti usporedjujes sa serverom na koji se spoji 3 milijuna ljudi...

Ne, nego nekoliko tisuća ljudi, da je 40 ljudi(:DD 40), nebi ga ni kupovao, vec drzi i stranice na tom serveru, a o tom ja i govorim da je na njemu 3 mil. ljudi to je vele, nije tu 1 server već bi ih trebalo bit vele vise, i vele jacih, normalno da je taj jaci, ali opet ima tu mozda netko jaci komp, tj. nije mozda nego sam siguran kao sto san rekao i zadnju put kazem!!!

Btw, de necu se stobom raspravljat oko tih gluposti.

@nfsbaby
E bas to sam ja govorio al ocito na krivi nacin, takodjer ono sto si i ti Assasin reka iznad, mislim da je bolje uzet za co.uk(Britaniju) jer koliko sam vidio jeftinije je nego u Njemačkoj, posebno igre, npr cod6 vamo 34£-37, a tamo 50E-60, a Miro, vrijedi probat, ionako ponekad gubis nadu uzalud, ako ne nista bar cemo nesto naucit, a srećom nista izgubit(materijalno)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 12:55 (markoal).
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Meni je prilikom narucivanja kad sam kliko na reedem this pojavi se bijela stranica i nemogu dalje. a jebiga. Valjda ce to otvorit jednog za svagda i nece bit problema.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Evo skuter se može ridimat..pa ako netko ima bodove ..uživajte :))

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

i skuter su pokupili XD

mislim da smo svi nekaj naucili jucer (lol) i nadam se da se to vise nece ponovit..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

J*beni Ameri,sve su pokupovali a ostavili nam sranja.

Chatanje Na Sonyjev Način.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ja sam jucer stisnuo na DSi dok je jos bio raspoloziv i taman je crkla stranica i poslje je neko sve pobro vec, jaoooo glupo je sve to, uvijek ce bit puno ljudi kad ce obnavljat nagrade tako da ne ocekujem bas neke promijene 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Bit ce promena, naucit ce na greskama nadam se.

Btw , nemogu narucit ni skin za iphone. Fresh out kao a tam pise da ga ima :S

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Kazu da za sljedece obnavljanje nagrada nece reci tocno kad nego kao kroz sljedece dane tako da nebi bilo zagusenja opet, mozda cak i danas 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

jel mi može neko ovo objasnit:

gift card za francuski amazon košta 500 PTZ-a i dobiš 450 eurića

gift card za njemački amazon košta isto i dobiš 300 eura.

u čemu je caka? WTF?

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

dali vama šalje pozivnice???ja sam danas poslao drugima i nije im stiglo? probao sam sebi na drugi mail poslati da vidim dali će doći i nije ništa došlo....kako je kod vas?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...

Dolazi NFS sa dobrim vijestima!!!

Svi koji ste kukali kako ću pokrenuti igre na svom televizoru zbog američke verzije konzola,lockerz je tome stao na kraj i plus proći će nas jeftinije..

Dakle,osmislili su amazon gift cards koje možemo iskoristiti u nekom od europskih amazon stranica i od tamo naručiti konzolu koja će biti kompatibilna s našim europskim televizorima..Lista je sljedeća:

50 GBP - British Pound Sterling- for 250 PTZ (amazon.co.uk)
300 GBP - British Pound Sterling -for 500 PTZ (amazon.co.uk)
50 EUROS (EUR) for 250 PTZ (amazon.co.fr)
450 EUROS (EUR) - for 500 PTZ (amazon.co.fr)
50e EUROS (EUR) for 250 PTZ (amazon.co.de)
300 EUROS (EUR) - for 500 PTZ (amazon.co.de)

I sad pazite ovo trebali bi skupljati 675 bodova do npr.Xbox 360,a ovako skupite 500 zamjenite ih za 300 eura otiđete na njemačku amazon stranicu i možete kupiti odmah xbox 360 elite verziju od 120GB za 248eura dakle još vam 52 eura ostane za još neke sitnice..

Kak mogu zamijetnit bodove za eure

17 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Ja se cijeli dan nemogu spojit na Lockerz ... To je glupsot onda se ja od glupih amera nikad spojit necu .aaaaaaaaaaaa...

Be NooB To Be Cool...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz pozivnice

Joj kako se** netko je uzeo skuter..ma malo sutra....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Canassob kaže...

za state: 385

a za svoj grad valjda znas, za sisak je 44

NEEEEEEE,piše da treba stavit kraticu svoje države,u našem sljušaju trebs stavit HR.

15 godina
odjavljen
Lockerz pozivnice
Ako nekome treba invite, neka samo pošalje email na pm
Let The Metal Flow - Chuck Schuldiner, The Father Of Death Metal (1967 - 2001) R.I.P.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D.N.R. kaže...
Ako nekome treba invite, neka samo pošalje email na pm

takoder....ako netko treba nek se javi xD

16 godina
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

jel mi može neko ovo objasnit:

gift card za francuski amazon košta 500 PTZ-a i dobiš 450 eurića

gift card za njemački amazon košta isto i dobiš 300 eura.

u čemu je caka? WTF?

Pogle, u Francuskoj je otprilike igra za PC 30-40 E, dok u njemackoj dosta jeftinije, sad valjda ima jos toga.

Dundalo kaže...

Kak mogu zamijetnit bodove za eure

Electronics: i tu ti ima Amazon Gift card

skandalouz kaže...

Ja se cijeli dan nemogu spojit na Lockerz ... To je glupsot onda se ja od glupih amera nikad spojit necu .aaaaaaaaaaaa...

ajde sad, refreshaj par puta da udjes(ne previse), jer sada imaju veććinu robe, ajde ljudi navalite.

I don't care...
16 godina
Lockerz pozivnice

Evo, napsaio sam  jos jedan cisti post.
Aj neka netko uzme stogod, ja skupljam 500 bodova za Gift Card, evo može se uzimat dosta toga, ajde minute su u pitanju, sinoć mi je u par minuta pola toga nestalo lol.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze mala pomoc:

Kad ocu frendu poslat pozivnicu pise ovo: E-mails should be separated by comma

i kaj sad to znaci?

17 godina
Lockerz pozivnice

Ma ništa se ne može uzeti. Piše da se može uzeti, no kad klikneš reedem kaže da je fresh out.Mršti se

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice