Zasto ne dolaze invationi..:S..posla sam ih 15 i jos ni jedan nije dosao...>glupost
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.174
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo može meni jedna ak ima neko : albin.pulpan@bj.t-com.hr
Baš da isprobam mada mi to smrdi na prijevaru.
Ja sada imam smo 77 bodova :(,ko ce naskupiti 220 za PSP jbg.Do nove godine cu valjda naskupiti dovoljno.
Ja izračunao za sebe do nove godine od 800-1300 bodova, ovisi... sad imam manje od 100
kako da to djelim
zakaj je sve fresh out?
zakaj je sve fresh out?
Tek danas pocinju "punom parom".
Je li netko izgubiop pozvane ljude? Meni piše da imam 0 pozvanih ljudi (imam ih 9) i bodovi su mi ostali isti?
Ja sam Z loster i pise mi da iBodovi isti. Kad je to tocno danas, od kolik osati pocinje prodaja?
Ja se sad dvoumim dali da probam narucit PSP (pa kupovat adapter) ili onaj gift card (u kojoj sekciji se nalazi taj gift card) jer sam sad cuo da ne isporucuju u Hrvatsku.
Ajde clanovi Buga recite sto bi vi uradili.
javite se na pm za pozivnice kome god treba !!!!
Ja se sad dvoumim dali da probam narucit PSP (pa kupovat adapter) ili onaj gift card (u kojoj sekciji se nalazi taj gift card) jer sam sad cuo da ne isporucuju u Hrvatsku.
ja isto namjeravam PSP umunit za igre nemas brige jer su sve igre region free za psp a za adapter neznam ja bi ga kupio... nez valjda nije skup taj adapter odneses psp firmware stavit i udri
Ja se ne mogu načuditi kako svi vjerujete u maglovitu konstrukciju i mutnu priču ove "navlakuše"!
Pise na stranici pravilo da se moze uzet samo jedna stvar ako je skuplja od 50ptza, i jos je pravilo da se smije refreshat stranica jednom u 10min inace se dobije ban( to vrijedi samo za ovu noc)...A ja bas mislio za redom samo refreshat XDD, imam 456ptz-a pa me bas zanima dal cu uspijet nesto ubrat, iako pise isto da nece obnovir sve nagrade (idu mi na zivce)
Zato treba to testirat Kad se otvara trgovina?
trebalo bi mi jos 18 pozivnica za podjeliti.. pa ako ima ljudi dobra srca nek mi posalji email na PP ;)
Kada picinju da se gledaju videi i slusa muzika.
Dajem i ja pozivnize. E-mailove napišite na privatne poruke.
International members: 1. Please ensure that your account settings include your phone number. We are not able to ship abroad without the correct phone number attached to your complete address. 2. When redeeming, in the ‘STATE’ field, please enter your two character COUNTRY CODE. Your order will not go through without this field filled in.
koji cu state code upisat za du-neretvansku zupaniju...i koji cu pozivni stavit za telefon :S
za state: 385
a za svoj grad valjda znas, za sisak je 44
Ja se ne mogu načuditi kako svi vjerujete u maglovitu konstrukciju i mutnu priču ove "navlakuše"!
Stvar je zapravo jednostavna, i cudi me da neshvacas. Mi gledamo reklame, oni dobivaju OGROMNE novce za reklame, i onda mali dio tih novaca daju nama kroz nagrade, koje opet oni dobivaju jeftinije nego da nam daju novce u vrijednosti tih nagrada, jer ih oni narucuju puno odjednom i imaju nekakav dogovor sa firmama s kojima trguju (npr. Apple). Zar stvarno mislis da bi si Amazon dopustio da ovako nesto ispadne fake? A stranica je 100% u vlasnistvu Amazona, to je sigurno.
mene samo jedno sad muci: ovi gift card... gledao sam u FR DE i UK amazonu i kolko sam shvatio, nije moguce nauciti konzolu da ju dostave u HR? pliz recite mi da sam u krivu....
kako ta pozivnica nikako da dođe meni su ju poslali u sekundi,a ja je saljem već pola dana i nikako da stigne
E u setings sta se mora upisat pod state.
Nekontam, ovo State, tu da unesem +385, odnosno samo 385, a gdje ta 2 broja, kakva broja, nekontam to, zivim u Imotskom, znam koji je postanski broj(:D) ali kakva ta 2 broja
E u setings sta se mora upisat pod state.
kolko sam skuzio treba upisat HR, a za broj, neznam u kom obliku treba 00385 ili 385
385
Upisi u google. Country code croatia i dobit cete odgovor.
Kad se po nasem vremena danas/sutra otvara trgovina?
mislim da u 00.00 veceras
385
Upisi u google. Country code croatia i dobit cete odgovor.
Kad se po nasem vremena danas/sutra otvara trgovina?
lijepo pise: When redeeming, in the ‘STATE’ field, please enter your two character COUNTRY CODE
CHARACTER, sto bi trebalo znacit 2 slova