- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Free!? capcha bypass nema nigdje free jedino ako sam napravis!
Stvarno mi je zao zbog tebe Perk ali ako ces gledati sa pravne strane nije nista nezakonito ucinio. Nemas nikakvo upozorenje da je prodaja i kopiranje zabranjeno dzaba sto tvoje ime stoji na programu, a sem toga i da imas tu klauzulu i da mozes da ga tuzis ti bi opet nadrljao jer i ti sam na neki nacnin krsis zakon zaobilazenjem captche i varanjem na Lockerzu. Tako da nazalos ili smisli neku zastitu ili se okani prodaje jer lako je moguc da i drugi iskoriste ove propuste koje sam naveo
Ali on nema pravo za prodaju toga!Ja sam vlasnik tog programa!Ima i moje inicijale dolje!
Haha nabavi free.Mozda i ima negdje ali bit je u tome da je moj program user-friendly tako i da potpuni noob moze rukovati s njim.
I takvi programi so potenicjalono problematicni!
Hehehe Perk ali ajde dokazi da si to ti a da ne nastradas to je moja poenta :D Kako god okrenes ne mozes nista da uradis a da se ne izlozis riziku da budes tuzen i to ozbiljno Moj ti je savjet da se okanes toga jer mozes nastradati i to debelo
ako ima source kod moze dokazati da je njegov program
Moze ali kome da dokaze :D ebay-u ako dokaze puf ebay obavjesti predstavnike zakona o hakovanju (jer se zaobilazenje zastita u ovom slucaju captche smatra hakovanjem) Perkan nastrada
probijanje i zaobilazenje nije isto moras saviti ali da nepukne :-)
Moze ali kome da dokaze :D ebay-u ako dokaze puf ebay obavjesti predstavnike zakona o hakovanju (jer se zaobilazenje zastita u ovom slucaju captche smatra hakovanjem) Perkan nastrada
LOL imam ja source kod i nikad ga nikome ne dajem (osim jednom liku ali to je bila druga stvar)!
Kad gledas tako da mogao bih nahebati ali zasto?!Samo sam zaobisao par stvarcica ;)
Po toj logici onda bi nas lockerz trebao sve tuziti zbog botova!
jbg steta perkane...
ali dex je upravu, sta je tu je ak oces vec biti neki programer i haker onda treba biti pro a pretpostavljam da si ti pocetnik IAKO napraviti captcha bypass pretpostavljam da nije lako!
Tko god to napravio nije uredu i to iz vise razloga nemozes ti sad svima davat tako te programe ako imaju svi nitko nema...ako me shvacate
jbg steta perkane...
ali dex je upravu, sta je tu je ak oces vec biti neki programer i haker onda treba biti pro a pretpostavljam da si ti pocetnik IAKO napraviti captcha bypass pretpostavljam da nije lako!
Mogao bi ja staviti HWID protection kao EnEsCe ali onda bih trebao zakupiti web hosting i server te mi je to previse posla za jedan program (mozda 2 ukljucujuci autobider) !
Trebate trazit auto video watch botove ili auto order botove i samo trebate upisat login podatke i dat URL od zeljenog videa ili tog sta narucujete.
Da upisju kapche ali drugi ljudi ovo radi instant zaobide se capcha mogu i ja napraviti da mi zaobide capchu ali lakse ju je napisat...ovo je nesto sasvim drugacije...
nisam siguran ali može biti. al ne kužim kaj se pjeniš nigdje ne piše da se nesmije kopirat a bome nije ni zaštićen.
ja iz poštovanja ne bi to napravil al kaj je da je trebao si zaštit.
a što se tiče biddera(to je jasno da nije tvoj jer je na ruskom) baš taj koji ti prodaješ ima svaki seljak i to mogu reći sa sigurnošću a na youtubu ga daju ako ispuniš survey(provjereno imao sam premium na sharecashu ili kak se već zove pa sam isprobao mnogo onih takozvanih biddera a po internetu su mi ga mnogi nudili dok sam tražio bolji).
a što se tiče captcha bypassa to je već kvalitetniji program samo preporučio bi da makneš ono bypass by perkan što piše umjesto captche(kao što imaju ostali captcha bypassi).
a kaj misliš da oni kojima si ti prodal nisu dijelili dalje.
evo ja nikad nisam prodavao ali možda sam odgovoran za to..........
da si podijelio programe nama tu aktivnima nebi doslo do toga...samo sam cekao da tako nesto ispadne...
da nismo hrvati kao i ti bi skuzio...al ajde...
jel mi se cini da je jeftinije od tvoje cijene? hmm
HAHAHAHHAAHHA, eto, svaka čast ekipa. ^^
Samo čekam da ovo Perkan vidi, jao jao jao...
Da je dao ljudima ovjde,imao bi zaradu vecu nego sad.Jer bi svi nesto redemmali .I da nas 10 redemma nesto kaj vriejdi 100$ pa dali bi mu sigurno svi tu forumasi po 20$ sam tak.Skupio bi oko 200$ ako ne i vise.
No comment!
Vidjeti cu sto ce dalje biti sa bypasserom :(
Mito i korupcija !!!!!AAAAA
(ovo za kasu pricam stvarno)
Da je dao ljudima ovjde,imao bi zaradu vecu nego sad.Jer bi svi nesto redemmali .I da nas 10 redemma nesto kaj vriejdi 100$ pa dali bi mu sigurno svi tu forumasi po 20$ sam tak.Skupio bi oko 200$ ako ne i vise.
tocno...da je dao dok ne redemamo, pa da mu isplatimo 20 dolara od npr. 100 dobitka...sigurno bismo dali, nismo takvi pakovi...ali jbg...
mogao bi cak i uzet od ovog lika, dok ga perkan ne makne sa ebaya :) ipak 100kn nije 150 :)
Eto po tome se vidi kako smo mi posten narod xD

a pardon, ja skuzio da je 150 i 20 dolara za isti program...
jbg perkane... neznam za vas ali mislim da se slazete(thumbs up ako da)
da nebudemo scammeri i lazljivci vec da stvarno pomognemo perkanu za njegov trud tako da on prvo nama da bypass a mi od ovih para sto sad svi trebamo dobit uskoro njemu po staja znam bar 15-20$..od nas 10 aktivnih na forumu on bi skupio 200 dolara a to je oko 1000kn ipak nisu male pare!
zar stvarno mislite da perkan pravi te programe
pa pise "by:perkan777" ali moguce da je source kopirao od nekog ali da znas di source nije lako naci!
jbg perkane... neznam za vas ali mislim da se slazete(thumbs up ako da)
da nebudemo scammeri i lazljivci vec da stvarno pomognemo perkanu za njegov trud tako da on prvo nama da bypass a mi od ovih para sto sad svi trebamo dobit uskoro njemu po staja znam bar 15-20$..od nas 10 aktivnih na forumu on bi skupio 200 dolara a to je oko 1000kn ipak nisu male pare!
cek nisam skuzio...on nama da bypass, a mi dajemo koje pare? sa proslih 5x redema? ja sam dobio 5 dolara, hahahah...
ja bi mu dao i 20-30 za npr. bidder, ali nakon sta dobijem recimo neku stvar od 50-60 dolara...naravno full verziju...ovako sad nisam nista ubo (5 dolara) pa mu nemam sta dat od lockerza :D
zar stvarno mislite da perkan pravi te programe
Mogu ti objasniti kako rade.Imao sam pomoc od mog mentora alias.spama :)
Dosla deka od lockerza zajedno sa 100kn racunom tako da znate! mutavi lockerz napisao vrijednost paketa 45$ tak da su me opalili po dzepu! hvala bogu na novom nacinu shippinga!
There is a Shopper's Redemption coming your way! A Shopper's Redemption means WAY less people and, most importantly, a FAR greater chance for you to win!
All you need to enter this exclusive redemption is to have bought an Ultimate Wallpaper, anything in Decalz Shop, or one of the many cool items in SHOP between Friday, February 11 at 11:59 pm EDT and Wednesday, March 23 at 12 noon EDT.
Want to get in? There's an awesome 50% Off Watches deal going on now in Shop. Check it out and secure your place now!
We will email you Thursday if you're on the list. So get in while you still can!
- The Lockerz Team.
dobio sam ovo danas. ja bi trebao biti u tom reedemu jer zadnji put oni koji su trebali nisu mogli ući pa ako se sjećate lockerz se ispričavao i slao 1000ptz kao ispriku i još su bili napisali da sljedeći put ćemo biti u shopers redeemu bez kupovine ičega.
ali sumnjam da je lockerz to zabilježio u svojoj bazi podataka. ja ću ipak kupit opet decalz za svaki slučaj.