nabijem njih i kathy (iako ju u zbilji nebi ni stapom preko neta kad sam vidio sliku na sta lici)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve ti veze ima to? :D Pa sam ti klikne na nagradu tak da ne znam kaj će ti taj popis...xD
upravo me to shebalo jucer, vrtilo je i vrtilo i na kraju nista, a da sam isao rucno kako cu i danas mozda bi ubo nesto...ovako mi gledao samo onih par itema sta sam stavio u program, nije bilo nijednog i popusio sam redem...ovako cu ubost barem nesto rucno...posto mi se neda SVE upisivati u program
e moze pitanje
napravio sam novi acc na mamu nedavno prije tjedan-dva
samo neznam koji datum tocno..pa ako netko zna kako mogu provjerit na koji je datum tocno napravljen??
pogledaj u mailu, trebao bis imat ako nisi brisao, mail dobrodoslice i slicno od lockerza
provjeris mail ili tamo gdje odgovaras na ona pitanja vidjet ces kojeg si datuma prvo pitanje odgovorio ako je iza par mjeseci crveno!
oce vam se loGirat?
Dobar redeem dobio bi psp da sam imao dovoljno bodova :(
Ovako sam imao 2000 bodova i uzeo sam neke slusalice :(
Nije radilo ono da LRC sakrije nagrade za koje nemam bodove !
koji k se opet meni ne spaja, pa ubit cu ih
nesto nije radilo kako treba dodem na one traperice od 260 dolara i whoops i tako 2 puta onda na krevete 2 puta isto
Haha, failao sam. xD Slučajno sam ugasio 2 put LRC Web, pa sam ga htio manualno otvorit no stisnuo sam Test Alarm slučajno, i završio sa DEOSicama. I failao sam captchu par put. :) Nije loše 202.5$ ovih 5 redeema :)
koji k se opet meni ne spaja, pa ubit cu ih
Pa ipak si ti boter :)
Steta sto nisam skupio dovoljno bodova za PSP >.< Kako sam ljut.Ovako sam dobio samo 5 nagrada oovih 5 redeemova!
2. redeem 2nagrade,3. redeem dvije nagrade i sad treci samo slusalice :(
Haha pa daj sta ovaj redeem mora uvijek biti kad ja igram nes..i opet samo 5$ na paypal-u :)
ja dobio 3 i to je lose dosta...nesto nestima sa lockerzom prebrzo sve nestane jos prije mjesec dana nije bilo ovako
izgleda da su nekaj napravili, ugasim skirptu na firefoxu i odma se mogu logirat i to sa svojim accom kojim sam uzimao vec nagrade.. :S sfakali su nas
pogledaj u mailu, trebao bis imat ako nisi brisao, mail dobrodoslice i slicno od lockerza
I naravno obrisao sam mailove xD
Al svejedno hvala
Uspio sam redeemat s tim acc
nesto nije radilo kako treba dodem na one traperice od 260 dolara i whoops i tako 2 puta onda na krevete 2 puta isto
kako si ti uspio uopce uc u te pantalone?
ja sam usao sve lijepo full brzo i bez greske u 5-6 sek sam bio u butiku i vidim da ih nema vise...isao sam na one druge pantalone od 90 dolara, pa da cu uc i izbacilo me, pa sam malo lutao, i onda mi se blokirao lrc web i onda sam se kasno sjetio da imam na vrhu lrc web-a za mjenjati butike, usao u elektroniku i tamo sve prazno, pa sam usao u paypal ubo 5 dolara cisto da vidim kako ce to doc, zanima me za ove druge nagrade kad budu dolazile...i vidim kasnije da ima one silicom covere za slusalice od 6 dolara...mah...
sve je prebrzo otislo...
Redemao sam i sinoc i sada (deos slusalice) sa istim acountom, znaci da nisu postovali pravila!
da ni meni nije sakrilo one fresh out. ja sam malo zakasnil nekoliko sekundi pa kad sam stisnuo redeem now(zadnji onaj sto treba stisnut) netko je bio brži lrc je onda dalje tražio nagrade. al me svaki put netko pretekao. poslije se iz nekog razloga nisam mogao izac iz electronic botuqa. stisnem natrag nešto me vrati opet na electronics pa sam moral rucno uzet paypal 5$
sve u svemu za mene su ovi redeemovi bili veliki fail. što ja kriv što lockerz
e da i nagrade nešto u zadnje vrijeme ekspresno nestaju!!
evo ja uzo paypal 10$ :). hehe. još da mi ih odobre bilo bi super. Jučer uzo paypal 5$ prije 3 dana paypal 15$. Tih 15 moram dobiti a za ovo drugo neznam. http://img402.imageshack.us/g/lrcscreen031511.png/
Koji sam retard xD
biram sebi koju cu nagradu kad ih je bilo puno
prvo listam listam krenem na onu zensku majicu skroz dole ona crvena izbaci neko je uzeo prije mene
listam nezz bil lockerz onu aluminijsku bocu necu
odem u tamo gdje su slusalice krenem one iWave i izbaci me isto neko prije mene ih ugrabi krenem se vratiti na majice tamo i to nema nista
i krenem na Deos ono izbaci me i na kraju morao uzeti 5$ haj bar cu sebi nesto uzeti xD
Vi ?
Pa cim sam se logiro prebacio me na njih i ukucam capchu i whoops :-(
stisnem gore odma apperals i opet hlace i onda me vrati na pocetak i udem baci me na skuplji krevet i desi se isto sto i sa onime...na kraju uzeo sluske one jeftine :-(
I da mogu se logirat sa SVIM acc i uzet nesto tako da su shebali OPET!
daj ajde lijepo digni slike na forum, a ne da moramo mi tu otvarat i cekat da imageshack loadira...spor je ko mlinac za kafu
Deos vam nisu slušalice nego zaštite za njih, njih sam uzeo prije par mjeseci i došle su prošli tjedan, bezveze :D
kaj je najgore kad ugasim ER onda me odmah logiralo, a prije ne :S
Ja sam uzeo iwave slusalice ne DEOS...sve u svemu u mjesec dana 40dolara nije niti lose ali ipak trebalo je biti puno bolje pogotovo sto nisam mogao u 2. i 3. reedem :-(
da pisemo lockerzu malo pismo da stave vise nagrada? posto dizu masne pare na nama a daju mozda 20% toga sta dobiju...
Uzeo sam 10$ pay pal,a ovi poploni i madraci su odma otisli...i radio mi je autofill od RedeemHelper-a
rucno sam uzeo 5$ s accountom di mi je odbijen Nano, i sad neka seru da sam bot il sta, nek mi vrate gamad :@
ma oni sad sve vise nagrada stavljaju na 24/7 sto je sranje kakvog nema cak nisti sa autobiderom nemozes dobiti...ja cu uzimat tako sta mogu i skupljat pare na racunu ako da bog i dode shop kod nas u 6.om mjesecu masno nest uzet sa doplatom...
Dam se kladiti da ovo danas nisu bili clanovi koji nikada nisu reedemali posto su apsolutno svi mogli uci u ptz.place i reedemat nesto! koja glupost zao mi je sto nisam bio u prvom reedemu da uzmem 300dolara i dovidenja...