e vi sto imate multi acc jel sve na istu adresu ste stavili ili?
ma ja sam i ime i prezime i broj telefona,sve isto stavio..
neznam ja cu na starog ili nekog jos jedan acc regat!
Ja sam sa više acc, jedan na mater, drugi na starog, a treći na sebe
ma imam i ja vise al ne na istu adresu
pa kaj te neće skužit onda?
pa kaj te neće skužit onda?
ma bas ce mi majice cancelovat..uostalom ne zanima me,nek rade sta hoce :D
i tko je usao u shopers redemption? ja jesam isplatio se neobux ha ha... :-)
jeste skuzili da se ptz moze kupovat 100$ 10k moj boze sta se nemoze prodati sa upola cijene!
kako ti nije aktivirao alarm jesi ga pokerenuo i stisnuo da radi? opcije sam ja od oka namjestio!
kako ti nije aktivirao alarm jesi ga pokerenuo i stisnuo da radi? opcije sam ja od oka namjestio!
ma prvi put sam radio sa LCR Pro.upalio sam ga i stisnuo strat.pa mislim da u opcija nesto nisam zeznuo.Neke opcije u main sam promjenio.Reedem script nisam nista dirao.Hot Keys nista.
Imam LCR Pro... zvonio je i sve.. ja se ulogiram i izaberem nagradu.. kada izaberem opet LOGIN.. WTF?? IZGUBIO SAM ZIVCE I UGASIO PC iste sekunde SKORO iPad uzo ili Macbook :( Lockerz
@perkan @ruske @F14 @ostali koji imaju lrc pro
Dali vam je radio autoselector nagrada ili ste dobili gresku da je skripta neispravna! naravno ako ste isli samo na electronics na ostalom je radilo navodno!?
ja ga iskljucio posto su stare nagrade...vidis da nisu iste, neznam sta cekaju na obnovu prize selectora...sad idem rucno...
E jel zna ko kad se trebao kupiti wallpaper ili u shopu nešto da bi se moglo biti na ovom predstojećem shop redemptionu.Ja sam uzeo wallpaper prije nekih tjedan dana i neznam dali sam u u redeemu.Rekli su samo dokada se može kupiti da bi bio unutra a ne i otkada.Pa ako netko možda zna
Lockerz Mobile zanimljivo XD
di sta?
pa ce dolazit racuni na mob haahah
Ma napravili mobilnu verziju stranice ali samo za iP uredjaje pa mozes reedemati i sa telefona ili tableta XD m.lockerz.com
Nope nije live kad pise New pored rijeci reedem onda je samo novi katalog a kad pise Go pored rijeci reedem onda je reedem :D Samo sto prikazuje sva polja i kataloge nisu bas usavrsili XD
LOL novi propust na lockerzu!xD
Ko sir su rupa na svakom koraku!Sad se moze redeemati u 3 sec xD
Jel zna ko kad je ovaj shop redeem.Koji dan
Sta bi trebao prestavljati ovaj stadium blanket??Ja cu probati onaj foto aparat.
umjesto da se hvalis mogao bi malo vise rijeci o tome, ili ponuditi za realnu cijenu to sta imas (kad vec ne dijelis za dobrobit nas forumasa)
umjesto da se hvalis mogao bi malo vise rijeci o tome, ili ponuditi za realnu cijenu to sta imas (kad vec ne dijelis za dobrobit nas forumasa)
Potpuno se slažem,umjesto da svome narodu olakša on nas ucjenjuje
NHF Perkan
Aj dobro recu cu vam.
Ima vam veze sa mobile redeem stranicom i o tome da mobiteli ne podrzavaju flash!Pametnome dosta!
Aj dobro recu cu vam.
Ima vam veze sa mobile redeem stranicom i o tome da mobiteli ne podrzavaju flash!Pametnome dosta!
Što to znači?Da se s mobitela brže reedema?
Noob sam po pitanju flasha a i nisam upoznao baš tu mobile reedem stranicu