Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.405.690
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
FI4 kaže...
KASA kaže...

wtf!!! ne mogu se logirat na reedem

ni ja nisam mogao, uzeo sam neke slušalice nakon 2 minute xD

tek sad prestalo loadiranje

http://kasperskyme.bloger.hr/
14 godina
neaktivan
Lockerz

al je sporo jebote

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Ja uletio iste sekunde, bezveze stiskao F5 i jedno 5 sekundi prije nego se LRC oglasio :) Toliko stvari je bilo zeleno i nimalo laga, slike se odmah ucitale

iPod Nano 8GB (greska je na slici, pise 2GB, a takav ne postoji)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 1:10 (imaticx).

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

meni steka koda pokrećem cryis na comodorcu

0 0 hvala 0
15 godina

HAhahaha, kako sam sretan! 2 nagrade, roze pokrivke za slušalice za staru, i gumeni kejs za iPhone. Nije loše :D 

A ti imaticx imaš svu sreću ovog svijeta!! Kolko ti je internet brz?

15 godina

jedna majca i neki dvd hebote failo mi lrc izbacio me anti bot error kao detcted hebiga pa sam mora rucno otici na nagradu... :-( al dobro bar su 2 pale :-)

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
Lockerz

Pa standardni T-com :) I jos skidao neku igru za iPhone, oko 200 kb/s se vrtilo u pozadini

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Neznam koji rac ali mi se nije htjelo loginat na pocetku ?!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja sam presretan, s tim da sam imo slušalice na ušima i bio sam u krevetu dok je zvonio jedva sam čuo al izletio sam brzinom munje iz kreveta al nisam znao di se koja nagrada nalazi pa eto...

15 godina
imaticx kaže...

Pa standardni T-com :) I jos skidao neku igru za iPhone, oko 200 kb/s se vrtilo u pozadini

Svaka čast...Idući put te angažiram da mi neš redeemaš XD

Inače, ko je kaj uhvatio?

Neznam ja sam presretan, al mogu mislit kak je imaticxu...Svaka čast care.

15 godina
.: R32LowRider kaže...

Ja sam presretan, s tim da sam imo slušalice na ušima i bio sam u krevetu dok je zvonio jedva sam čuo al izletio sam brzinom munje iz kreveta al nisam znao di se koja nagrada nalazi pa eto...

Zato uvijek na dan radeema pogledaj katalog na Lockerzu. Ciljao sam na ovaj iPod i bio je na tom mjestu gdje je i bio u radeemu

15 godina
Perkan777 kaže...

nisi jedini

16 godina

Meni je štekalo ko ludo, išao na shuffle i ništa {#}

Kupit ću sve botove ovoga svijeta samo da nešto osvojim, više mi je digao tlak ovaj lockerz {#}

Uzeo sam bzvz dvije majice.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
imaticx kaže...

Svaka čast...Idući put te angažiram da mi neš redeemaš XD

Inače, ko je kaj uhvatio?

Neznam ja sam presretan, al mogu mislit kak je imaticxu...Svaka čast care.

A onako :) Prvi ipod, presretan, drugi onako, a sad treci, sad sam vec navikao :)

15 godina

nije ni meni 3 puta sam capchu piso sad je ptz place cijeli pao

15 godina

Dečki sve vam je Fresh Out, imate jedino Odyss majice ak vas to zanima...

15 godina
imaticx kaže...

Ja uletio iste sekunde, bezveze stiskao F5 i jedno 5 sekundi prije nego se LRC oglasio :) Toliko stvari je bilo zeleno i nimalo laga, slike se odmah ucitale

supku, ti si mi ga uzeo!!!! isao sam na crni, pa na silver i na jos jedan...sva tri su me izbacili natrag, a nakon treceg me izbacilo na pocetni login ekran :(

Perkan777 kaže...

HAHAHAH, pwnd...

15 godina

ima i skinova za iphone ako netko hoce mogao bi jos jedan acc imat za sitne nagrade! ako nista garderobu otvoriti :-)

15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo ja uzeo majicu.A dobro je i to.Dosada 3 majice.Barem se mogu obuć zahvaljujući Lockerzu :) Baš to CroVandal.hehe :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 1:19 (šaki01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...
imaticx kaže...

supku, ti si mi ga uzeo!!!! isao sam na crni, pa na silver i na jos jedan...sva tri su me izbacili natrag, a nakon treceg me izbacilo na pocetni login ekran :(

Perkan777 kaže...

HAHAHAH, pwnd...

Treba biti brzi :) Pojavio mi se login, upisao captchu, usao ne electronic i tek je onda LRC poceo svirati

15 godina
imaticx kaže...

Zato uvijek na dan radeema pogledaj katalog na Lockerzu. Ciljao sam na ovaj iPod i bio je na tom mjestu gdje je i bio u radeemu

tako i ja radim, dobar sistem :)

Zvonimir Zubić kaže...

Meni je štekalo ko ludo, išao na shuffle i ništa {#}

Kupit ću sve botove ovoga svijeta samo da nešto osvojim, više mi je digao tlak ovaj lockerz {#}

Uzeo sam bzvz dvije majice.

kako vas to zivcira...ja sam skuliran, probao sam nano, nisam uspio, bilo je jos toga, samo sam kliknuo X i dovidenja...SHOP - cekam te

Dečki sve vam je Fresh Out, imate jedino Odyss majice ak vas to zanima...

cekam da mi jave da ce poslat, sa proslog redeema...slatkac mali odisej :)

14 godina
neaktivan
Lockerz

hahahah...mogu otvorit lockerz t-shirt shop je*ote...reedemao sam one majice u velicinama S,M,L :D

0 0 hvala 0
15 godina

da ovaj put lrc nije imao preredemtion warning kao inace!?

15 godina
Lockerz

imatić, kako si znao kad ce biti redem da si usao ranije i bio vec unutra kad je zvonilo? sta inace zvoni par sek. kasnije? jer mi cudno kako si usao a recimo da nije bilo redema jos, posto nije zvonilo...jedino da zvoni malo kasnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uzeo sam i ja još jednu, čini se da ću imati za cijelu obitelj XD

Mene živcira, jer sam na njemu već godinu dana.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
Lockerz

još sam točno čim je počelo stisnuo na reedem pa prvo nije bilo login ekrana nigdje 3min.restartam i pokrećem sve moguće internet preglednike.

napokon se pojavi login ekran upišem podatke a ono loadira 3minute. uđem napokon nekih slika nema loadira i dalje izbacuje a ništa ne stišćem.

ludim od ovog hebenog lockerza........ još je i lrc štekao pa sam morao extreme reedemer pokrenut

da nisam bezveze čekao:

http://img218.imageshack.us/i/20110210011825.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 1:24 (KASA).

0 0 hvala 0
15 godina

e vi sto imate multi acc jel sve na istu adresu ste stavili ili?

14 godina
neaktivan
Lockerz

prvo put ucestvujem al ugrabio sam majcu rucno   jos igrao warcraft 3   i uporedo hehe ja zadovoljan drugi put ce bit bolje :p

0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

imatić, kako si znao kad ce biti redem da si usao ranije i bio vec unutra kad je zvonilo? sta inace zvoni par sek. kasnije? jer mi cudno kako si usao a recimo da nije bilo redema jos, posto nije zvonilo...jedino da zvoni malo kasnije

Kazem, skidao igru za iPhone i bilo mi dosadno i stiskao F5 i odjednom se pojavio login screen. Sasvim slucajno, obicno uvijek cekam da se LRC oglasi

15 godina
refa kaže...

prvo put ucestvujem al ugrabio sam majcu rucno   jos igrao warcraft 3   i uporedo hehe ja zadovoljan drugi put ce bit bolje :p

ma majicu možeš uvijek uzet. i za sat vremena će biti tu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice