wtf!!! ne mogu se logirat na reedem
ni ja nisam mogao, uzeo sam neke slušalice nakon 2 minute xD
tek sad prestalo loadiranje
wtf!!! ne mogu se logirat na reedem
ni ja nisam mogao, uzeo sam neke slušalice nakon 2 minute xD
tek sad prestalo loadiranje
al je sporo jebote
meni steka koda pokrećem cryis na comodorcu
HAhahaha, kako sam sretan! 2 nagrade, roze pokrivke za slušalice za staru, i gumeni kejs za iPhone. Nije loše :D
A ti imaticx imaš svu sreću ovog svijeta!! Kolko ti je internet brz?
jedna majca i neki dvd hebote failo mi lrc izbacio me anti bot error kao detcted hebiga pa sam mora rucno otici na nagradu... :-( al dobro bar su 2 pale :-)
Pa standardni T-com :) I jos skidao neku igru za iPhone, oko 200 kb/s se vrtilo u pozadini
Neznam koji rac ali mi se nije htjelo loginat na pocetku ?!
Ja sam presretan, s tim da sam imo slušalice na ušima i bio sam u krevetu dok je zvonio jedva sam čuo al izletio sam brzinom munje iz kreveta al nisam znao di se koja nagrada nalazi pa eto...
Pa standardni T-com :) I jos skidao neku igru za iPhone, oko 200 kb/s se vrtilo u pozadini
Svaka čast...Idući put te angažiram da mi neš redeemaš XD
Inače, ko je kaj uhvatio?
Neznam ja sam presretan, al mogu mislit kak je imaticxu...Svaka čast care.
Ja sam presretan, s tim da sam imo slušalice na ušima i bio sam u krevetu dok je zvonio jedva sam čuo al izletio sam brzinom munje iz kreveta al nisam znao di se koja nagrada nalazi pa eto...
Zato uvijek na dan radeema pogledaj katalog na Lockerzu. Ciljao sam na ovaj iPod i bio je na tom mjestu gdje je i bio u radeemu
nisi jedini
Meni je štekalo ko ludo, išao na shuffle i ništa
Kupit ću sve botove ovoga svijeta samo da nešto osvojim, više mi je digao tlak ovaj lockerz
Uzeo sam bzvz dvije majice.
Svaka čast...Idući put te angažiram da mi neš redeemaš XD
Inače, ko je kaj uhvatio?
Neznam ja sam presretan, al mogu mislit kak je imaticxu...Svaka čast care.
A onako :) Prvi ipod, presretan, drugi onako, a sad treci, sad sam vec navikao :)
nije ni meni 3 puta sam capchu piso sad je ptz place cijeli pao
Dečki sve vam je Fresh Out, imate jedino Odyss majice ak vas to zanima...
Ja uletio iste sekunde, bezveze stiskao F5 i jedno 5 sekundi prije nego se LRC oglasio :) Toliko stvari je bilo zeleno i nimalo laga, slike se odmah ucitale
iPod Nano 8GB (greska je na slici, pise 2GB, a takav ne postoji)
supku, ti si mi ga uzeo!!!! isao sam na crni, pa na silver i na jos jedan...sva tri su me izbacili natrag, a nakon treceg me izbacilo na pocetni login ekran :(
HAHAHAH, pwnd...
ima i skinova za iphone ako netko hoce mogao bi jos jedan acc imat za sitne nagrade! ako nista garderobu otvoriti :-)
Evo ja uzeo majicu.A dobro je i to.Dosada 3 majice.Barem se mogu obuć zahvaljujući Lockerzu :) Baš to CroVandal.hehe :)
Ja uletio iste sekunde, bezveze stiskao F5 i jedno 5 sekundi prije nego se LRC oglasio :) Toliko stvari je bilo zeleno i nimalo laga, slike se odmah ucitale
iPod Nano 8GB (greska je na slici, pise 2GB, a takav ne postoji)
supku, ti si mi ga uzeo!!!! isao sam na crni, pa na silver i na jos jedan...sva tri su me izbacili natrag, a nakon treceg me izbacilo na pocetni login ekran :(
HAHAHAH, pwnd...
Treba biti brzi :) Pojavio mi se login, upisao captchu, usao ne electronic i tek je onda LRC poceo svirati
Zato uvijek na dan radeema pogledaj katalog na Lockerzu. Ciljao sam na ovaj iPod i bio je na tom mjestu gdje je i bio u radeemu
tako i ja radim, dobar sistem :)
Meni je štekalo ko ludo, išao na shuffle i ništa
Kupit ću sve botove ovoga svijeta samo da nešto osvojim, više mi je digao tlak ovaj lockerz
Uzeo sam bzvz dvije majice.
kako vas to zivcira...ja sam skuliran, probao sam nano, nisam uspio, bilo je jos toga, samo sam kliknuo X i dovidenja...SHOP - cekam te
Dečki sve vam je Fresh Out, imate jedino Odyss majice ak vas to zanima...
cekam da mi jave da ce poslat, sa proslog redeema...slatkac mali odisej :)
hahahah...mogu otvorit lockerz t-shirt shop je*ote...reedemao sam one majice u velicinama S,M,L :D
da ovaj put lrc nije imao preredemtion warning kao inace!?
imatić, kako si znao kad ce biti redem da si usao ranije i bio vec unutra kad je zvonilo? sta inace zvoni par sek. kasnije? jer mi cudno kako si usao a recimo da nije bilo redema jos, posto nije zvonilo...jedino da zvoni malo kasnije
Uzeo sam i ja još jednu, čini se da ću imati za cijelu obitelj XD
Mene živcira, jer sam na njemu već godinu dana.
još sam točno čim je počelo stisnuo na reedem pa prvo nije bilo login ekrana nigdje 3min.restartam i pokrećem sve moguće internet preglednike.
napokon se pojavi login ekran upišem podatke a ono loadira 3minute. uđem napokon nekih slika nema loadira i dalje izbacuje a ništa ne stišćem.
ludim od ovog hebenog lockerza........ još je i lrc štekao pa sam morao extreme reedemer pokrenut
da nisam bezveze čekao:
e vi sto imate multi acc jel sve na istu adresu ste stavili ili?
prvo put ucestvujem al ugrabio sam majcu rucno jos igrao warcraft 3 i uporedo hehe ja zadovoljan drugi put ce bit bolje :p
imatić, kako si znao kad ce biti redem da si usao ranije i bio vec unutra kad je zvonilo? sta inace zvoni par sek. kasnije? jer mi cudno kako si usao a recimo da nije bilo redema jos, posto nije zvonilo...jedino da zvoni malo kasnije
Kazem, skidao igru za iPhone i bilo mi dosadno i stiskao F5 i odjednom se pojavio login screen. Sasvim slucajno, obicno uvijek cekam da se LRC oglasi
prvo put ucestvujem al ugrabio sam majcu rucno jos igrao warcraft 3 i uporedo hehe ja zadovoljan drugi put ce bit bolje :p
ma majicu možeš uvijek uzet. i za sat vremena će biti tu