Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.403.877
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
RuskeGTT kaže...

perkane, ajde pomogni...ocu si staviti paypal, pa me zanima sta njega mogu na SLO staviti kako bi mogao dobiti redeemane pare na paypal? sta kad pita adresu, sta da tamo upisem, bilo sta? to nema nikakve veze? oce te redeemane pare doc 100% na account moj ako stavim SLO?

a onda ebay regam kako treba na svoju adresu i na HRV, je tako?

ajde probaj danas mi odg, da si to sredim i da mogu wallpaper uzeti i biti u redeemu ponedj.
i koju vrstu accounta da uzmem? Personal - For individuals who shop online ili  Premier - For individuals who buy and sell online, mislim koja je razlika? ne vjerujem da cu nesto prodavati, pa valjda da uzmem personal?

Sry sto nisam odgovorio.Malo sam bolestan.

Npravis si PayPal na sloveniju ili bilo koju drugu zemlju koja ga podrzava (preporucam sloveniju jer ako budes htio dignuti pare na karticu samo povezes deviznu karticu i dignes ih u banci).

Sto se tice eBaya vecina prodavaca salje na ebay adresu a neke skuplje stvari se salju na paypal adresu ali se sve mozes dogovoriti s trgovcem.

Sto se tice tipa acc-a na paypalu svejedno je.

Ja mislim da sam ti sve odgovorio.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ja novi wallpaper necu ni kupovati smanjili su skroz poene ja sad sa srebrenim wallpaperom dobijam 24 poena po videu a ako uzmem novi dobijacu samo 8. Bas su skresali poene ne isplati se vise uzimati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

perkane, ajde pomogni...ocu si staviti paypal, pa me zanima sta njega mogu na SLO staviti kako bi mogao dobiti redeemane pare na paypal? sta kad pita adresu, sta da tamo upisem, bilo sta? to nema nikakve veze? oce te redeemane pare doc 100% na account moj ako stavim SLO?

ajde probaj danas mi odg, da si to sredim i da mogu wallpaper uzeti i biti u redeemu ponedj.
i koju vrstu accounta da uzmem? Personal - For individuals who shop online ili  Premier - For individuals who buy and sell online, mislim koja je razlika? ne vjerujem da cu nesto prodavati, pa valjda da uzmem personal?

Npravis si PayPal na sloveniju ili bilo koju drugu zemlju koja ga podrzava (preporucam sloveniju jer ako budes htio dignuti pare na karticu samo povezes deviznu karticu i dignes ih u banci).

Sto se tice eBaya vecina prodavaca salje na ebay adresu a neke skuplje stvari se salju na paypal adresu ali se sve mozes dogovoriti s trgovcem.

ej perk, hvala na odg, samo mi reci, sta upisati pod adresu kad se regam na SLO, bilo koju izmisliti?

i sta se moze dignuti pare te koje dobijem na paypal??? wow :D

hvala ti i ozdravi brzo i cujemo se

16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

ej perk, hvala na odg, samo mi reci, sta upisati pod adresu kad se regam na SLO, bilo koju izmisliti?

i sta se moze dignuti pare te koje dobijem na paypal??? wow :D

hvala ti i ozdravi brzo i cujemo se

Stavi bilo koju adresu.

Da provjereno je.Regas se na SLO(paypal) i povezes karticu i povuces pare na karticu.Odes na banku i dignes.

Hehe nadam se da cu brzo ozdraviti.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
15 godina
neaktivan
Lockerz

Perkane, koji broj telefona moram staviti na paypalu.Svoj pravi ili neki bezveze? Ajde odgovori.I za ime i prezime isto tako.Dali pravo svoje ili neko tamo bezveze?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 21:47 (šaki01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

a mene zanima koje ime mora bit, nase il izmisljeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
šaki01 kaže...

Perkane, koji broj telefona moram staviti na paypalu.Svoj pravi ili neki bezveze? Ajde odgovori.I za ime i prezime isto tako.Dali pravo svoje ili neko tamo bezveze?

Svejedno.

RuskeGTT kaže...

a mene zanima koje ime mora bit, nase il izmisljeno?

Svejedno je.

15 godina
Lockerz

problem:

regali smo se, pise nam da su skinuli 1,5 evra, i da moramo upisati 4znamenkasti broj kako bi nam vratili te pare...taj broj se dobije u izvjescu iz nase banke...sta ako taj broj oni budu slali na adresu koju smo napisali u sloveniji??? mislim, ic cu ja u banku, ali posto se to ceka neko vrijeme, rebat cu ic cesto provjeravati...

jel postoji mogucnost da se salje u slov, kao sta sam napisao u accountu adresu?

uzas!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

problem:

regali smo se, pise nam da su skinuli 1,5 evra, i da moramo upisati 4znamenkasti broj kako bi nam vratili te pare...taj broj se dobije u izvjescu iz nase banke...sta ako taj broj oni budu slali na adresu koju smo napisali u sloveniji??? mislim, ic cu ja u banku, ali posto se to ceka neko vrijeme, rebat cu ic cesto provjeravati...

jel postoji mogucnost da se salje u slov, kao sta sam napisao u accountu adresu?

uzas!!!

pa taj broj se pogleda u banci i služi da ga upišeš na paypal pa ti skinu limit od 500kn na paypal računu. što znači da dok ne upišeš taj kod smiješ potrošit samo 500kn i poslije toga ne možeš koristit paypal account. ja imam hrv i slovenski paypal. na hrvatskom sam skinul limit ali na slovenskom nema potrebe jer ga koristim samo za primanje novaca koje onda potrošim tako da kupim nešt ne ebayu jer slovenski račun nisam povezao s karticom.

http://kasperskyme.bloger.hr/
15 godina
Lockerz

svi govorite o tom povezivanju, sta je to? kako gdje zasto?

ja sam otvorio slovenski i mislim da cu imati samo njega...moram ic na banku po brojeve te za limt jeli? nije bed, samo da dodu na banku, jer ako odu slat postom slat ce u ilirsku bistricuSmijeh

btw. ptz-i se rokaju, gold wallpaper je tu, 36 po 36, u sat i sitno sam digao 1000 ptz-a ako ne i vise, hehe

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 1:58 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Jedno pitanje, zapravo dva.Znači wallpaper koji se uzme na lockerz traje mjesec dana? I u tih mjesec dana imamo pravo sudjelovati na jednom shop + wallpaper redeemu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 13:02 (šaki01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja mislim da mozes sudjelovati u 30dana koliko bude reedemova!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
CroVandal kaže...

Ja mislim da mozes sudjelovati u 30dana koliko bude reedemova!

samo u jednom i to ako wallpaper kupiš u određenom periodu

http://kasperskyme.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
Lockerz

Oce ko kupit lockerz account sa 9000 bodova za par kuna?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 17:53 (duxqwe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

šaki01 kaže...

Jedno pitanje, zapravo dva.Znači wallpaper koji se uzme na lockerz traje mjesec dana? I u tih mjesec dana imamo pravo sudjelovati na jednom shop + wallpaper redeemu?

bre, samo 1 mozes redeemati nesto, a mozes prisustvovati toliko koliko bude tih redeema za wallpapere...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 20:08 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo od jucer navecer kad sam uzeo gold wallpaper do sad 7600+ PTZ-a...sad je dosta, idem spavat, sutra fax pocinje, mrs...

sutra redeem, perk, chat sobu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Imam problema sa filmićima u PLAY-u.Svako malo mi na filmiću bude crni ekran i piše "This item is currently unavailable" ili tako nešto.Ili se ekran samo zamrzne sa slikom iz filmića.Probo sam sa editiranjem hosts file-a i ono sa DNS serverom.I opet isto.Jel ima još netko takvih problema? I dali možda netko zna rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

BRE NA KOJIM TO FILMIČIMA? MENI SVE SLJAKA LIJEPO...

OTVORI SKYPE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Pravila objavljena redeem u 01:00 +- 15  min !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

opet tad :) ?

otvori oko 22 chat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

nemogu vjerovat da nema nikog za ovaj redeem, na alerteru ih spojeno 120, inace preko 1000...ovdje nitko, cak ni chata nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo ja sam tu... ali ja imam samo 6000 ptz a i nisam se regao niti kupio ista :)
In Control
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja malo cekam malo spavam.Sutra mi je ujutro skola i jos tjelesni (ako budemo morali trcati onih par kilometara zaspat cu na pol puta).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Sto manje to bolje :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

hehe, slazem se...malo nas je, ovaj put bi moglo biti nesto...sretno ljudi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

mene ubi ovo iscekivanje XD mogu ostati cjelu noc ako treba ali ubi u pojam XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dex3108 kaže...

mene ubi ovo iscekivanje XD mogu ostati cjelu noc ako treba ali ubi u pojam XD

To mi je najgore svaki put!!!!Mršti se

17 godina
neaktivan
Lockerz

a tek panika kad krene redeem uvijek nesto zbrljam XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Test numero uno... will commence... :)
In Control
16 godina
protjeran
Lockerz

Redeem!!Ja uzeo 50 $.Hebena captcha!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice