eto ajde hvala na pomoći xD
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.777
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto kaj se dogodi kad balavcima zavrsi skola... nemaju kaj radit, mozak je na pasi, zdrav razum ko zna gdje...
Neznam da li si na mene mislio ali ja sam svaki dan aktivan na forumu samo eto preko ljeta i u nocnim satima sam vise.
BTW kolko ti imas godina pa nas nazivas balavcima.
naravno da nisam na tebe mislio, niti na ikog tko je na ovoj temi dulje od par mjeseci...
perkane, ti su tata tu na lockerz temi...
neg ovi kaj novi dodu s 1000 pitanja, svako stave u novi post i kad im odgovoris il se prave blesavi ili jesu blesavi pa spamaju jos vise...
e oprostite a šta je to iMac? samo monitor ili komp?? oprostite što pitam ali tražio sam sad na netu al neš na eng je .. oprostite xD
Ma ovo ti je 100% istina.
iMac je prijenosni okvir za vaš monitor računala kojeg proizvodi američka kompanija Apple-tako kaže google,dakle to ti je samo okvir za monitor ništa drugo..
Koji je jazavac ovaj Sekulaaa,sve mu lijepo piše a on očigledno nezna čitati..
über smiješno, jebate, koji si ti car, kako zajebaš ljude i to, pravi si šaljivdžija
da je meni bit ko ti.....
sekula vidio sam da se zanimas za iPad Imac i sve to od appla ak si redemas to ko ce ti platit iMac koji ces platit 1628kn i iPad koji ces platit 800 kn ak os redemat nes pogledaj cijenu i onda izracunaj postotak
Dobro ti je onaj reko koda te fricl drzo u podrumu 14 godina pa se neznas snac o nicemu
ja se odreko lokerza davvno jer mi nisu htjeli poslat majcu. I ja jučer onako bezveze odem na lockerz, kad danas: DOŠLA MAJCA (a brzo je stigla, trebalo je samo 5 mjeseci xD)
e oprostite a šta je to iMac? samo monitor ili komp?? oprostite što pitam ali tražio sam sad na netu al neš na eng je .. oprostite xD
Ma ovo ti je 100% istina.
iMac je prijenosni okvir za vaš monitor računala kojeg proizvodi američka kompanija Apple-tako kaže google,dakle to ti je samo okvir za monitor ništa drugo..
Koji je jazavac ovaj Sekulaaa,sve mu lijepo piše a on očigledno nezna čitati..
über smiješno, jebate, koji si ti car, kako zajebaš ljude i to, pravi si šaljivdžija
da je meni bit ko ti.....
Vi Dalmatinci ste poznati po humoru ali izgleda da sam vas pobijedio :)
Ja bi rado želio biti ko ti,rasista i postavljač 1000 pitanja..
REEDEM !
hahaha kolko vas je pohitalo da vidi jel je ? =D
haha, kako redaš spamove. =D
onto:
Redeem ce biti do 10? Znaci ja necu moci sudjelovat, na moru sam tad. Fak.
edit:
onda sretno svima ;-)
Daj otvorite onaj chat,neka se ekipa skupi da se zabavimo malo..
Ja ga vise ne otvaram nakon jucerasnjih uvreda.
kad neki vrjeđaju na osnovi nacionalnosti :/
Ja ga vise ne otvaram nakon jucerasnjih uvreda.
Probaj još Lorda nagovoriti da on otvori svoj,eto baš mi je žao zbog uvreda na nacionalnoj osnovi,to je sigurno neka budala..
hmmm....
vald ce Lord otvorit chat
Otvorim ja ali odlazim s kompa.
Pozdrav ljudi evo i ja sam novi .
Što je to ipad? vidim da se to može redeem-ati , ali nemam pojma što je ?
jeli to možda kučište za iphone? samo docking sa velikim ekranom ?
nema ništa na internetu jel zna netko što je to , jer dobro bi mi došlo mislim uzet iphone
pa mi to može poslužiti kao proširenje ekrana.
Pozdrav ljudi evo i ja sam novi .
Što je to ipad? vidim da se to može redeem-ati , ali nemam pojma što je ?
jeli to možda kučište za iphone? samo docking sa velikim ekranom ?
nema ništa na internetu jel zna netko što je to , jer dobro bi mi došlo mislim uzet iphone
pa mi to može poslužiti kao proširenje ekrana.
Još jedan uzbekistanac... to je tablet pc, tj. računalo koje nema tipkovnicu i miš nego se njime korisiti touch screenom i to nemoj uzimai jer sam to ja odabrao.
joj kralju , malo šale nikad dosta... naravno da znam što je..... znam sve o apple-u, baš je bila u bug-u nedavno recenzija svih proizvoda detaljno
joj kralju , malo šale nikad dosta... naravno da znam što je..... znam sve o apple-u, baš je bila u bug-u nedavno recenzija svih proizvoda detaljno
kolega nije ti fora imati dupli account i praviti se pametan, klincima je zabavnije na igralistu sutati loptu a teme vezane uz humor postoje
ja dosao ,a vi gejosi otisli cccc :D
haha, kako redaš spamove. =D
onto:
Redeem ce biti do 10? Znaci ja necu moci sudjelovat, na moru sam tad. Fak.
cek nisam pratio temu, kad ce bit reedem???
Slijedeća 3 dana ja mislim.
Tko zna kad.
U subotu neće,pa onda samo ostaje četvrtak i petak.
Trebo bi nam opet neko napravit program koji nam kaže kad počinje.
ljudi molim vas jel mi mozete dati barem DVE razlicite redeem test stranice koje rade da isprobam program?
ljudi molim vas jel mi mozete dati barem DVE razlicite redeem test stranice koje rade da isprobam program?
http://italialockerz.altervista.org/simulazione/intro.php
http://ptzplace.lockerzclub.info/
evo ti testaj :)
Slijedeća 3 dana ja mislim.
Tko zna kad.
U subotu neće,pa onda samo ostaje četvrtak i petak.
Trebo bi nam opet neko napravit program koji nam kaže kad počinje.
program vec postoji, zahvali LordShigi-ju
DOWNLOAD:http://www.speedyshare.com/files/23130345/LockerZ_Checker.exe
detaljnije na 356 strani ove teme...
eo nest sa chata.... koja LJUBAV mmmmm, ko bi reko cuda da se dese xDD
No comment XD
evoga nakon 4 mjeseca oni mi posalje majcu (mozda jer sam im zaprijetio da necu ic na njihovu str. dok mi ne posalju :p) oslobođeno od carine...