Znate li (vi koji ste ufatili nešta na bilo kojem redeemu) je li na kutiji pisalo "GIFT"?
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.782
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uvijek piše gift.
Uvijek piše gift.
Znači, na carini uopće ne otvaraju?
To smo po 800x puta prosli, ako je neka stvar lagana i/ili malena onda nece otvarati sve ostalo otvaraju sto god da pise..
šta ovima još traje reedem?
Izgleda da traje.
Znači iPod Touch bi trebao proći bez problema pošto je 115 g težak!
Dolazi još jedan jabučni proizvod u moju kolekciju
e znam da smo ovo 100 puta prosli ali sta je besplatno na lockerzu koje stvari??naprimjer redemam IPAD i moram platit kad dode do mene, sta je sve besplatno na lockerzu da nemoram nist dat kad dobijem??
Pa sve je besplatno samo na vece stvari placas PDV...
a dobro na to sam mislio na sve morem placat PDV ak ne na koje nemoram
Ako me ista nervira na lockerz-u to je ovaj bug sa klipovima kad vraca na pocetnu stranu. Otvorim klip i cekam 15 min da bi on meni na kraju samo prebacio na pocetnu aaaaa XD ali ima stvarno interesantnih animiranih filmova u ovimn novim klipovima :D
Ja evo gledam sta ima na redeemu.
BTW ni danas vam nece biti obicni redeem jer sam dobio mail a ustvari staviti cu sliku maila pa da vidite.
pa mozda misle na ovaj obicni jer i oni mogu ponovo sudjelovat
Ako me ista nervira na lockerz-u to je ovaj bug sa klipovima kad vraca na pocetnu stranu. Otvorim klip i cekam 15 min da bi on meni na kraju samo prebacio na pocetnu aaaaa XD ali ima stvarno interesantnih animiranih filmova u ovimn novim klipovima :D
Koristiš FireFox jeli tako?
Skini Chrome, ja sam probao na:
FireFox - Ne radi
IE - Radi
Chrome - Radi
stvarno, reedem za shopovce traje i sad...a nas traje 20 minuta
Ja evo gledam sta ima na redeemu.
BTW ni danas vam nece biti obicni redeem jer sam dobio mail a ustvari staviti cu sliku maila pa da vidite.
Nije istina pise sljedeci, a on moze biti i sljedeci mjesec na sto su oni i mislili.
Izgleda da traje.
Znači iPod Touch bi trebao proći bez problema pošto je 115 g težak!
Dolazi još jedan jabučni proizvod u moju kolekciju
meni nije prosao, jer na kutiji imas racun i pise ipod touch i vrijednost od 200$ (8gb model). platio sam 500 kn carinu
Pa koristim Chrome XD
Jeste uzeli šta a da se ne mora plaćati carina??
jel zna neko kada ce biti reedem?!
jel zna neko kada ce biti reedem?!
bit ce do 10.7.
hvala na ljubaznosti!!!
OMG, sto bi ti da ti covjek kaze, skuliraj se covjece. Rekao je najtočnije što zna.
OMG, sto bi ti da ti covjek kaze, skuliraj se covjece. Rekao je najtočnije što zna.
ma ovaj se registirao samo radi dva posta
ja sam reedemo zaštitu za iphone slušaličice -.- i nisam platio niš
meni danas konačno došla z-list majca :DDD
Ja sam reedemao film nisam platio ništa i majcu sam dobio takodjer nisam ništa platio..
šteta, konačno sam pogledao sve filmiće :P
KAd če se otvorit shop za international
a u cemu je problem!pa ja sam se samo zahvalio!
ne kuzim.ja sam se samo zahvalio...ccc,jos jednom isprika ako ste me krivo shvatili!pozz
ne kuzim.ja sam se samo zahvalio...ccc,jos jednom isprika ako ste me krivo shvatili!pozz
ok,sorry....Mislili smo da si se sarkasticno zahvalio
I ja isto. INACE DOK STAVIS "!!!!!" ZNAČI DA SE DEREŠ NA NEKOGA!!!! Vidiš moj primjer?