Mislim da je danas najvjerovatnije redeem jer je sutra za shopovce.
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.291
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da je danas najvjerovatnije redeem jer je sutra za shopovce.
Mislimda redeem za shopovce je poslije ovog mjeseca jer oni imaju cijeli ovaj mjesec da kupe nesto u shopu tako da mogu sudjelovati u njemu.
BTW koje gluposti je sad MAX provaljivao?!XD
Ma ko se toga sjeca ostavio si nas same na 3 sata. Pfff, mozak mi skoro eksplodiro.
Inace evo par slikica s chata jucer.
Lol.Vidim bilo veselo.Opet danas kempanje.
Mene jutros umjesto reedema docekala majica :D nakon 7 mjeseci dosla XD
pa nisi dugo cekao ^^
Ahh.. mi budale cekale.. a na kraju nista od reedema :( ... bit ce danas partijanje :DD
ja sam se probuio u noci oko 3 , ali nije mi se dalo na Pc, reko je*es jedan reedem, na kraju nista od njega :))
BTW: max legenda!!!!
jel ima netko link od nekog autofilla ovaj koji ja imam upiše mi od first name i ime i prezime i pod last name također isto to
Imas to u lockerz checkeru. NEgo ja se probudio u 4:30 i vidim da nikog nema u chatboxu LC nije zvonio pa sam ljepo ugasio komp i iso spavati.
Imas to u lockerz checkeru. NEgo ja se probudio u 4:30 i vidim da nikog nema u chatboxu LC nije zvonio pa sam ljepo ugasio komp i iso spavati.
Lol ti si se tad probudio.Ja gasim alerter ako se ne oglsi do 23 h.
Ja daok sam umoran idem spavati i nadam se da ce me aleter probuditi (on zvoni na ultra jako, probudi sve ukučane osim mene).
hahah, jucer bilo dobro kempanje...danas opet :D? nemojte zaboraviti kobasice i pive...
e zasto ja nisam vidio ovo saranje po chatu nego neke znakove samo?
ja bih uzeo recimo iPad za 1000 PTZ. moram li ja dati više od 1000PTZ za shipping?
ja bih uzeo recimo iPad za 1000 PTZ. moram li ja dati više od 1000PTZ za shipping?
NEtrebas ali ces recimo za iPad (za kojeg nema teorije da u loviš) plačati carinu oko 700kn.
NEtrebas ali ces recimo za iPad (za kojeg nema teorije da u loviš) plačati carinu oko 700kn.
da 700 kn + nekih 250 kn njihove troskove = 1000 kn :)
p.s.- ali i prblemi za uvoz s hakom
Hrvatski autoklub nema nikakve veze s iPadom, mozda mislis na HAKOM?
hehe, Boky jos valda spava, izmorilo ga kempanje i maxove price o barenju komada xD
kolko bi carine platio na onaj ipod touch od 450 bodova?
isuse prozvakana tema vec 100 puta...netko je platio 500 netko 800 ili tako nesto...
uglavnom 23% od cijene proizvoda
jbt konj...te sam sad usto razvalio sam se od jucer...onaj redeem me shebo poceo sam gluposti provaljivat i propederiso sam se xDDD
Mozhe netko skinut ovo sa ShareCash poshto meni ne zheli otvoriti Survey, i uploadati na RS,MU,MediaFire bilogdje....
Mozhe netko skinut ovo sa ShareCash poshto meni ne zheli otvoriti Survey, i uploadati na RS,MU,MediaFire bilogdje....
nemre niko s sharecash bar ja mislim, kad zivimo na jakoj drzavi, reko sam vam glasajte za mene dogurat ce te daleko....
ocemo danas opet napravit maraton, i kad ce pocet?
Soba je ista ko i jucer, a nademo se negdje oko 21h, prije toga nema smisla maratonirati.
mogli bi sto se mene tice... i redeem ce biti navece poslje 20:00H sad ga necu ni cekat ko ga hebe jutros sam ko budala do 3 sata cekao