jbt cini mi se kao da imaju 1 iMac, 2 Macbook Air, 3 Macbook Pro i 4 Macbook....pa jel toliko tesko to narucit? a bas mi se svidjaju ovi nabrojani XDD
EDIT: evo nasao sam nesto za vas koji koristite google chrome https://chrome.google.com/extensions/detail/picdhbmdfjemmkdnempcfkledchckchk
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.791
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pocelo je!!! Evo nesto od Kathy:
Gonna start tweeting the 11 countries for Int'l SHOP test. First 3 in alpha order: Australia, Canada and France. Stay tuned for next 3.
eo vam cjene dostave
samo neznam koja slika više odgovara..
I evo vam težine proizvoda da znate:
21.5-inch iMac
Weight:
20.5 pounds (9.3 kg)
MacBook Air 13 inch - Aluminum
Weight:
3.0 pounds (1.36 kg)
MacBook Pro 13 inch - Aluminum
Weight:
4.5 pounds (2.04 kg)
MacBook 13 inch
Weight:
4.7 pounds (2.13 kg)
New iPad
Weight:
1.5 pounds (0.68 kg) Wi-Fi model
1.6 pounds (0.73 kg) Wi-Fi + 3G model
Apple Magic Mouse
132g
+105g sa baterijama
New iPod Touch
Weight:
4.05 ounces (115 grams)
New iPod 16 GB Nano
Weight:
1.28 ounces (36.4 grams)
4 GB Shuffle
Weight:
0.38 ounce (10.7 grams)
for iPod shuffle in anodized aluminum
0.61 ounce (17.2 grams)
for iPod shuffle in polished stainless steel
Flip Video Ultra HD
Weight: 0.4 pounds 167 g
Mozeli se koristiti u isto vrijeme LockerZ Checker i LockerZ Notify, oce zablokirat?
Oprostite ako je ovo već bilo.
Jesu ono prave cijene stvari na Lockerzu?
Mislim one redemption cjene.
iPad košta 1000 PTZ-a?
Da ali za upast u taj redeem moras nesto kupiti u šopu....Sorry...
Dobro.
A jel se može išta kupiti na tom SHOPU ako sam iz Hrvatske?
nemoze niko izvan SAD...samo ameri
daj ne sirite dezinformacije.... ovaj mjesec ce bit 2 redeema: jedan za one koji su kupovali u shopu i jedan za sve ostale...
tako je!
daj ne sirite dezinformacije.... ovaj mjesec ce bit 2 redeema: jedan za one koji su kupovali u shopu i jedan za sve ostale...
a u shopu kupuju TRENUTNO samo amerikanci
Usput mi recite je li moguce uzest 750$ na paypal racun koji je registriran na Hrvatsku?
Usput mi recite je li moguce uzest 750$ na paypal racun koji je registriran na Hrvatsku?
mislim da ne...
Mozeli se koristiti u isto vrijeme LockerZ Checker i LockerZ Notify, oce zablokirat?
neće blokirati !
Ovo su moje preporuke a vi odlucite!
koji prokletnici, priznao sam prije par dana da sam radio fejk mejlove u 10.mj 2009. i tad su mi otkazali nintendo dsi kad sam redeemo i sve super hvala na iskrenosti, imao sam 7600 bodova a oko 400 bodova sam zaradio tada fejkanjem znaci nije puno nesto, kad danas dođem na locker a ono vidim 870ptza poludio sam sad sam im poslo mail mozda mi vrate, fkt su kreteni jadni, ne kuzim kako bas na 870, ili nista nek ne skinu ili na 0 ide
ja ću ići na ovo 21.5-inch iMac
mislim da ne...
zasto ne?
haha i ako ga uspijes dobit dobit ces postarine 2500 kuna...
pa ???
Ionako će Hrvatska bit među zadnjim zemljama koje će moći kupovat u SHOPU.
koji prokletnici, priznao sam prije par dana da sam radio fejk mejlove u 10.mj 2009. i tad su mi otkazali nintendo dsi kad sam redeemo i sve super hvala na iskrenosti, imao sam 7600 bodova a oko 400 bodova sam zaradio tada fejkanjem znaci nije puno nesto, kad danas dođem na locker a ono vidim 870ptza poludio sam sad sam im poslo mail mozda mi vrate, fkt su kreteni jadni, ne kuzim kako bas na 870, ili nista nek ne skinu ili na 0 ide
To je i moj prijatelj radio i ja mu reko da neće moć ništ redeemat, a on misli da lockerz neće skužit...
Ionako će Hrvatska bit među zadnjim zemljama koje će moći kupovat u SHOPU.
To je i moj prijatelj radio i ja mu reko da neće moć ništ redeemat, a on misli da lockerz neće skužit...
bad luck
Drago mi je da vam se moj program još svida, ako imate ideje za njega samo javite. NEgo danas sam nabrao 500 pointova samo preko videa a nisam još us mi oko 500 videa ostala za pogleati.
ma prog ti je odlican, samo nezz da li bi mogao stavit jedno random refresh od 10 do 20 sekundi a ne bas na 30?
Drago mi je da vam se moj program još svida, ako imate ideje za njega samo javite. NEgo danas sam nabrao 500 pointova samo preko videa a nisam još us mi oko 500 videa ostala za pogleati.
stavi bolji autofil koji sam sve upisuje a ne da stišćemo neke tipke jel to možeš ?
ma prog ti je odlican, samo nezz da li bi mogao stavit jedno random refresh od 10 do 20 sekundi a ne bas na 30?
Sad je stavljen na 20-30 random broj a ako stavim manje onda ce te blockati s stranice i tak dugo dok ne restartas router neces moci na lockerz.
stavi bolji autofil koji sam sve upisuje a ne da stišćemo neke tipke jel to možeš ?
Hmmm, mozda mogu nesto uciniti sao trebam slimsliti nacin na koji princip da to radi. Pogledati cu malo.
EDIT: Probati cu znacajno ubrzati refreshanje bez da kljent refresha stranicu.
Sad je stavljen na 20-30 random broj a ako stavim manje onda ce te blockati s stranice i tak dugo dok ne restartas router neces moci na lockerz.
Hmmm, mozda mogu nesto uciniti sao trebam slimsliti nacin na koji princip da to radi. Pogledati cu malo.
pogle iMacros od firefoxa !
kao prvo nes ga dobit
kao drugo redeem ce biti u 4 sata ujutro
kao trece i ako ga dobijes dok ti ga posalju treba ti 1 mjesec
kao cetvrto dobit ces postarine 2500 kuna,,,
a najvaznije je to sto ga nes dobit zato sto redeem traje 0,001 sec...
kao prvo nes ga dobit
kao drugo redeem ce biti u 4 sata ujutro
kao trece i ako ga dobijes dok ti ga posalju treba ti 1 mjesec
kao cetvrto dobit ces postarine 2500 kuna,,,
a najvaznije je to sto ga nes dobit zato sto redeem traje 0,001 sec...
nada umire posljednja !
eo vam ovaj checker
svake 3 sec refresha , koristi preko 75 ip adressa tako da te nemogu blockat...