Koji internet preglednik koristite i zašto?...Hvala..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozilla Firefox prema preporukama sa ovog foruma.
Mene nekak najviše vuče opera...ali ona vuče previše memorije...:/
Mozzila Firefox
...bilo je već takvih tema koje se razviju u nekakvu raspravu koja baš nema smisla, tj. nađu se fanovi određenih preglednika i izlažu svoje subjektivne dojmove.
...bilo je već takvih tema koje se razviju u nekakvu raspravu koja baš nema smisla, tj. nađu se fanovi određenih preglednika i izlažu svoje subjektivne dojmove.
Misliš tu na bugovom forumu ili?..ako da možeš dat link?...
mozzila ti je najsigurniji i po meni najjednostavniji preglednik koji ne bolikra flash datoteke
meni je npr. na Avant browseru i IE blokiralo sve flash datoteke tako da je mozzila spasila stvar
Chrome and only Chrome
mozzila ti je najsigurniji i po meni najjednostavniji preglednik koji ne bolikra flash datoteke
meni je npr. na Avant browseru i IE blokiralo sve flash datoteke tako da je mozzila spasila stvar
Aha..a recimo kad bi gledali operu i mozillu meni čak opera brže otvara neke stranice tj većinu njih nego mozilla.....ali zato opera vuće 500 kb memorije,a mozilla 250..znači upola manje....-.-...
Zahvaljujem..;)
Mozilla Firefox
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/koji-webbrowser-koristite/18285.aspx?page=3
Ista tema nezaključana.