Mozda vec negdje na forumu ima ova tema,ali me mrzi da sada preturam po forumu. Pa ajmo odrzati jedno glasanje.
Vas omiljni browser je
1.Explorer
2.Mozilla
3.Opera
4.Chrome
5.Neki drugi
Ja glasam za Operu :)
Mozda vec negdje na forumu ima ova tema,ali me mrzi da sada preturam po forumu. Pa ajmo odrzati jedno glasanje.
Vas omiljni browser je
1.Explorer
2.Mozilla
3.Opera
4.Chrome
5.Neki drugi
Ja glasam za Operu :)
Explorer je moj omiljeni pretrazivac
Mislim da postoju alatna traka "Search" iliti "Traži/Pretraži" i tamo napišeš ključnu riječ i eto voila imaš traženu temu!
Mislim da postoju alatna traka "Search" iliti "Traži/Pretraži" i tamo napišeš ključnu riječ i eto voila imaš traženu temu!
hocel ti nesh biti ako ponovo napises?
Koristim Operu, sada njenu zadnju verziju a prije sam koristio njenu staru verziju.
Explorer ne koristim zbog sigurnosnih propusta u njemu...
ja sam koristio firefox jaaako dugo vremena. sada koristim chrome i ponekad firefox, no imam instaliran i explorer
Trenutno Operu. Do prije tjedan dana sam koristio Mozillu Firefox ali se jako usporila i bila je često izbugana, a Opera je po meni i brža i tako.
Opera definitivno! Uvijek puna inovacija, brza, sigurna i pouzdana. Povremeno koristim i mozillu. Internet explorer je ok ali nema opcije koje ima opera.
koristim operu i izvrsna je ali koristim i safari te sam isto zadovoljan
1. Mozilla Firefox - najbolji preglednik koji oduvjek koristim
2. Chrome - u zadnje vrijeme ga dosta koristim
3. Opera - tu i tamo pokrenem pokoju stranicu u operi
4. Explorer - koristim ga samo za test stranice da vidim da li se prikazuje jednako kao i u prva tri preglednika. Inače Explorer mi je najgori preglednik.
Eto i smajlići govore koliko sam zadovoljan sa preglednicima.
4. Explorer - koristim ga samo za test stranice da vidim da li se prikazuje jednako kao i u prva tri preglednika. Inače Explorer mi je najgori preglednik.
kako koji... opće poznato je da je šestica stvarno najgori preglednik, ali osmica uopće nije loša.
Firefox 4 ever, ali jako mi se sviđa opera al nikako da se naviknem na nju
Koristim Mozillu Firefox. Prije nje sam koristio samo Internet Explorer, tako da imam Firefox nekih godinu dana ili možda nešto malo manje. Ove druge pretraživače nisam koristio, ali Firefox mi se čini za sada vrlo dobar.Iako mi se par puta znao rušiti.