Kaspersky zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.382
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kaspersky

skinuo sam  progaram Kaspersky preko torrenta i došao mi je u  20 djelova kada sam instalirao nije mi dao da napišem serial number šta da napravim

torrent sam skinuo  na ovoj stranici http://thepiratebay.org/tor/4212619/Kaspersky_Antivirus_2009_Full___Key_%5BApp%5D

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 8:45 (mate123).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaspersky

Ne možeš tu tražiti savjete za nelegalno pribavljen softver...

Ja sam među onih 92 posto. Ako si i ti, kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaspersky

M4r10 ima pravo nije ovo mjesto za ilegalu. Traži pomoć dalje.

Hacking isn't just Computers & Exploits. It's a Philosophy.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 8:50 (vulerious).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kaspersky

Moderatori molim: Lock

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaspersky

Koliko je još ovakvih tema potrbno da ljudi shvate...

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Kaspersky

Skidati piratske verzije antivirusnih programa i firewalla je kao da zaposliš lokalne kriminalce da ti čuvaju banku.

Možeš skinuti 30 dnevni trial kasperskya s njihovih službenih stranica.

http://www.kaspersky.com/downloads

Ako ti se ne plaća za antivirus, pametnije ti je koristiti one koji su besplatni, nego piratske verzije komercijalnih.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kaspersky
klimama kaže...

Skidati piratske verzije antivirusnih programa i firewalla je kao da zaposliš lokalne kriminalce da ti čuvaju banku.

Ako ti se ne plaća za antivirus, pametnije ti je koristiti one koji su besplatni, nego piratske verzije komercijalnih.

kako ti je rekaoooooooo :D
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice