Kako ubrzati diel-up internet

poruka: 8
|
čitano: 4.326
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam pitanjce kako ubrzati internet ali radi se o diel-up

molim za pomoć.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako ubrzati diel-up internet

Haha.Pa ako hoces brz internet uzmi adsl

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan

Nemoguće... Maximalna brzina dial-up konekcije je 56 kbit/s, iliti 7 kB/s...

Možeš se jedino prebaciti na ADSL konekciju koja prevladava danas i prevladavat će barem sljedećih 20-tak godina... Tu su brzine i do 1000 puta veće... Naravno, sve se to plaća...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koj je najbolja tarifa za uzeti na dsl-u

16 godina
neaktivan

pa za sto vecinom koristis internet, tj. za sto bi koristio adsl?Za skidanje igara i filmova ili samo surfanje, pregledavanje mailova itd. ??Sve sto se tice adsl_a imas na t-portalu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2008 18:43 (AmD).
17 godina
neaktivan
Matija111 kaže...

Koj je najbolja tarifa za uzeti na dsl-u

Sad će početi svađa ko je najbolji internet provider, onda će ljudi malo ocrnjivati t.com, pa će se djeca prepirati čiji je bolji internet... Al evo moje preporuke:

Imam od t.coma paket Flat (neograničen) promet i brzinu od 2 Mbit/s - plaćam 178 kn mjesečno, veza čvrsta, ja zadovoljan. Sasvim dovoljno za surfat, a i za skidat stvari...

Smatram da je i b.net dobar, štoviše namjeravam preći s t.coma na b.net zato što već imam TV od b.neta pa bi uzeo i telefon i to bi ispalo dost jeftino na kraju... A iz pouzdanih izvora znam da je b.net dobar...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
neaktivan

Ovako, instaliraj si TuneUpUtilities (plaća se, ali je trial besplatan), tamo imaš negdje za optimizirat vezu prema tipu konekcije...

Probao sam to prije dok sam imao dialup i to je jedino od "dial-up ubrzanja" što sam uspio odguglat (imaš još alatki na istom principu)...

A da li se ubrzalo? Pa i ne baš, bar ja nisam osjetio neku veliku razliku...

0 0 hvala 0
17 godina

Ubrzat ne možeš, ali zato možeš optimizirat.

Skini mini operu za mobitele i pokreni je na PC-u. Ima na googleu procedura kako se to radi...

Mini opera ti ide preko proxyja koji smanjuje veličinu stranica i slika tako da surfanje ide brže....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice