Kako se stavljaju linkovi zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.596
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako se stavljaju linkovi

kako ih staviti a da ih netko može otvoriti,uz pomoću kojeg programa npr. kao što određeni postavljaju na ovom forumu ?

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478 DIMM SDRAM 184 pin DDR2 1GB Grafika on board služi još uvijek
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kako se stavljaju linkovi

Odabereš tekst...klikneš na ikonu lanca...upišeš link i to je to...

CPU AMD Athlon 6000+, MBO Gigabyte GA-MA790FX-DS5, GPU Sapphire Radeon HD4870, DDR2 Kingmax 4 Gb 800MHz (4x1 Gb) PSU Corsair TX750W
16 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Odabereš tekst...klikneš na ikonu lanca...upišeš link i to je to...

hvala ti, ovo mi je najbrža pomoć od kad sa na ovom forumu
Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478 DIMM SDRAM 184 pin DDR2 1GB Grafika on board služi još uvijek
16 godina
protjeran

evo samo da i ja probam... haha, radi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hahaha i hopala na facebook Cool  

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 21:49 (Zlatan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo još jedna proba

16 godina
neaktivan

ovo   je samo još jedna proba i gotovo

16 godina
neaktivan
topa kaže...

kako ih staviti a da ih netko može otvoriti,uz pomoću kojeg programa npr. kao što određeni postavljaju na ovom forumu ?

Ne mogu vjerovat sta se pita na ovom forumu..........copy-paste na link.........kak to mozes pitat,bacas postove bezveze........znas kako se treba uradit(pitas nekog na PM pa ti se nebi sad svi smijali koji vide ovo kaj si napiso)
17 godina

:)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina

Bilo bi dobro da svi koji tu postaju komponente ili cijele konfe da stave link, a ne da ja svaki put moram to kopirat u adress bar!Viče

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Bilo bi dobro da svi koji tu postaju komponente ili cijele konfe da stave link, a ne da ja svaki put moram to kopirat u adress bar!Viče

eee to i ja mislim...

dali cete rađe kliknuti na ovo ili cete ovo kopirati u addres bar http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=039554 ....kao da je nekog volja pretiskat ctrl+c. ctrl+v... Šutim
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
17 godina
neaktivan
miks kaže...
topa kaže...

Ne mogu vjerovat sta se pita na ovom forumu..........copy-paste na link.........kak to mozes pitat,bacas postove bezveze........znas kako se treba uradit(pitas nekog na PM pa ti se nebi sad svi smijali koji vide ovo kaj si napiso)
 Pa zašto bi se smijali svi moramo nekad nešto naučiti, nismo se rodili da sve znamo
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan

Da to je toliki problem da ga ne mozemo svi naucit........to je prvo sto se nauci.....malo pogledaj lik je napiso vise od 50 postova a pita sad kak se lijepi link

17 godina
neaktivan

Korisnik je dobio odgovor.

CLOSED!

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: