Jubito pokvaren ? zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.413
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jubito pokvaren ?

Juče i danas (nisam bio prije juče neko vrijeme pa ne znam sigurno otkad) YouTube mi baš i ne radi ispravno, glavna stranica (youtube.com) mi radi (iako izgleda malo funky), i http://www.downforeveryoneorjustme.com/kaže da radi, ali koji god video da otvorim samo dobijem ovo :

500 Internal Server Error

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:

wdQwTeL_KqJiC9rFsyP7J4xp_jBhF9xTqMxFIzZSRvCnBs11ciJBsSbKm99V
EEdYg90f7KUrMBMvV9DW8IdxHpn6VFbAb9hslbPrb5cQOT6WIPCPF6q54_QM
Y1wmalQG522gAPdvDnQ2CyBERcMmqaqLGIZBsCN-nXMC-u6yNxED3LNBFw0Y
......................
......................
......................

Wikipedija kaže (na http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HTTP_status_codes) da je to "A generic error message, given when no more specific message is suitable." i "The server failed to fulfill an apparently valid request." i "This error can only be resolved by fixes to the Web server software. It is not a client-side problem. It is up to the operators of the Web server site to locate and analyse the logs which should give further information about the error."
E sad mene zanima da li se vama koji pročitate ovo pojavljuje isti problem ? Ako je do YouTubea, moralo bi biti tako svima.
Ako nije, onda usprkos gore napisanom mudrom teoretiziranju mislim da nešto smeta mom browseru a ne serveru.
Osim toga pari mi (iako nisam 100% siguran po sjećanju) da je opet implementirana još jedna NEPOTREBNA runda redesignea, možda je to uzrok mojih problema...

Dakle javite da li imate kakvih problem sa jubitom i ako imate kakav pametan savjet ili teoriju u vezi ovoga...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 17:43 (Enkidu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Jubito pokvaren ?

bump

14 godina
protjeran
Re: Jubito pokvaren ?

meni sve radilo savršeno i jučer i danas

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
16 godina
Jubito pokvaren ?

Radi sve normalno i jučer i noćas i danas opera 12 alpha 1116 i windows 7 ultimate x86 sp1

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice