Pozdrav,
postoji li neki program koji bi mogao iskopati negdje lozinku upisanu u moj komp...upisanu prije 6 mjeseci, ali nije spremljena... Windows 7. internet lozinka...u mozilli otipkana..
Pozdrav,
postoji li neki program koji bi mogao iskopati negdje lozinku upisanu u moj komp...upisanu prije 6 mjeseci, ali nije spremljena... Windows 7. internet lozinka...u mozilli otipkana..
Nije izvuklo, sve moji utipkani passwordi su tu, a od frenda koji se jednom logirao, nema. A treba nam....
Nije izvuklo, sve moji utipkani passwordi su tu, a od frenda koji se jednom logirao, nema. A treba nam....
Od čega je password, od nekog portala???
Ako je Mozilla, moguće da je ponudilo da li hoćeš ili nećeš spremit username i password
u tom slučaju najbolje na toj stranici zatražit reset passworda, koji će ti doći na mail, naravno onaj koji je prijavljen na registraciji
Od facebooka je password.
Password nije spremljen, to je sigurno. davno je tobilo, neznamo ništa...
Za mail je password isti, pokušao sam sve to, ali se vrtim u začaranom krugu.
Sad pokušavam ovo, no pretpostravljam ako nije spremljena lozinka, onda ništa od toga.
Ako je Facebook, napravi reset password, dobit ćeš na mail reset password code
Neznam password od maila...Zato je ovako komplicirano. Ako ne ide, nema veze...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
aj odgovori mi onda tamo ://
aj odgovori mi onda tamo ://
Evo,postavi pitanje ovdje.
http://www.bug.hr/forum/topic/linux/linux-pitanja-odgovori/57979.aspx
Pošto je to univerzalna tema za Linux, valja će ti se oprostiti za još jedan repost.
hvala ti ali sam rijesio danas sve.. upisao neki mount, remount ...i proslo ... sad idem nas zasto mi nece install cod2 haha..pozz
hvala ti ali sam rijesio danas sve.. upisao neki mount, remount ...i proslo ... sad idem nas zasto mi nece install cod2 haha..pozz
Pa instaliraj u Wine.