Dakle trebao bih jednu stvar pri izradi moje web stranice, ja nemam dovoljno znanja za to sto zelim pa stoga trazim pomoc ovdje. Znaci stranicu radim u Wordpressu, sve sam tu sredio oko izgleda i ostalih stvari i posto imam dosta datoteka za download (stranica se bazira skoro na tome) htio bih ovo. Kada se klikne na download gumb da se otvori prozor od google add senesea tj placene reklame i da korisnik klikom na reklamu da ode na taj link i sta vec i automatski dobije pristup downloadu datoteke koju je htio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hitno mi treba stvarno
Ne ide to tako sinko miladinko.
Ne ide to tako sinko miladinko.
zato i pitam kako bi to napravio ako je ikako moguce
Pa ne možeš ti određivati linkove u adsense-u(!) Nisu u google-u toliko glupi, a i kako bi onda google zarađivao kad bi ti zarađivao na svojim linkovima?
Pa ne možeš ti određivati linkove u adsense-u(!) Nisu u google-u toliko glupi, a i kako bi onda google zarađivao kad bi ti zarađivao na svojim linkovima?
ma ne to, krivo si me razumio. Da ti iskoci njihovi oglasi i da moras kliknuti jedan google oglas da bi mogao skinuti file koji si htio
ma ne to, krivo si me razumio. Da ti iskoci njihovi oglasi i da moras kliknuti jedan google oglas da bi mogao skinuti file koji si htio
I dalje ne funkcionira to tako. Pa ljudi bi onda milijune zarađivali na taj način. Adsense ne radi na prisilu nego samostalno klikanje.
Za ostalo imaš one adlf.ly ili kako se zove one glupe stranice za spamanje reklamama na kojim ljudi zarađuju mjesečno za žvake.
I dalje ne funkcionira to tako. Pa ljudi bi onda milijune zarađivali na taj način. Adsense ne radi na prisilu nego samostalno klikanje.
Za ostalo imaš one adlf.ly ili kako se zove one glupe stranice za spamanje reklamama na kojim ljudi zarađuju mjesečno za žvake.
Aha, znaci nemogu to napraviti. Ok, steta :P
Ma što ne bi mogao, nemoj ga slušati - ljudi zarađuju milijune sa adsensom...
Tebi treba tzv. 'content locker'.
Content locker je skripta koja 'zaključava' neki sadržaj dok korisnik ne napravi određenu akciju.
probaj guglati 'adsense content locker'
(iako, nije to baš samo tako, morat ćeš se dosta pomučiti, ali - može se)
Ako ti znas to javi mi se na pp, ako obavis dobijes nagradu :-)
Onaj ko ne poludi samnom - nije normalan ----xf:carlibas----VISIT www.optime-keys.com---------
U Adsense Policy-u kaže da se ne smije korisnike prisiljavati da klikaju na oglase, pa ti vidi ;)
Ma što ne bi mogao, nemoj ga slušati - ljudi zarađuju milijune sa adsensom...
sigurno na stranicama sa 30 posjeta dnevno........
U Adsense Policy-u kaže da se ne smije korisnike prisiljavati da klikaju na oglase, pa ti vidi ;)
Pa dobro, mislim ja radim nesto sto se inace placaju membershipovi i mislim da bi to bilo fer prema meni :) ali dobro sredit cu nesto
A mogu li nekako napraviti barem da izleti poruka prije downloada kao poruka di kazem da kliknu blabla
Zašto jednostavno ne staviš nekakvu sekciju, ili tab, di moliš čitatelje bloga da kliknu na reklame kako bi ovaj blog nastavio postojati.
Još ubaci neku "vama su to samo 2 minute vremena a meni život" spiku, i to je to.
Zašto jednostavno ne staviš nekakvu sekciju, ili tab, di moliš čitatelje bloga da kliknu na reklame kako bi ovaj blog nastavio postojati.
Još ubaci neku "vama su to samo 2 minute vremena a meni život" spiku, i to je to.
al nemam ja blog, imam citavu stranicu sa puno stvari, a mislim da kad bi to "izletilo" da bi vecina kliknula
Jel možeš dat link do stranice?