Internet zarada zaključana tema

poruka: 323
|
čitano: 132.138
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Internet zarada
hogar315 kaže...

ja sam vidio njegov komp i sve sto je covjek kupio sa tim parama:D...stvarno svaka cast.D....koja stranica se vise isplati?...sharecash ili fileice?

sharecash je stara stranica i pokazala se dobra i svaka im cast ali nisu nikakv update radili preko godinu dana, fileice je bolja jer su nedavno je napravili i imaju sve bolje od anketa,sistema,toolova i.t.d
sve je bolje na fileice, ali opet u BETI je

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 17:42 (#GaMerr).
13 godina
neaktivan
#GaMerr kaže...
hogar315 kaže...

ja sam vidio njegov komp i sve sto je covjek kupio sa tim parama:D...stvarno svaka cast.D....koja stranica se vise isplati?...sharecash ili fileice?

sharecash je stara stranica i pokazala se dobra i svaka im cast ali nisu nikakv update radili preko godinu dana, fileice je bolja jer su nedavno je napravili i imaju sve bolje od anketa,sistema,toolova i.t.d
sve je bolje na fileice, ali opet u BETI je

hvala evo ja sam isto prije neki dan poceo sa time...i nadam se da ce mi uspjeti.:D

16 godina
Internet zarada

Registracije su zatvorene?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Internet zarada

Je li itko probao ove: www.filerev.com i www.uploadee.com

Ne znam jesu li fake, nisam testirao

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Internet zarada
Evo i od mene za ovaj mjesec...
Koristim sharecash i dangee.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Internet zarada

Daj link od tog dangee, sto je to uopce?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet zarada

kao sharecash , ali sharecash je bolji

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet zarada

postoji li koji takav bez anketa!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa postoji nesto sl. ali si manje placen... netload.in, fileserve.com, filesonic.com, hotfile.com, megaupload.com

Skini si JDownloader i tamo imas popis gotovo svih hosting servisa koji placaju, i onih koji ne placaju.

Trebas ih sve jako dobro prouciti i odabrati onaj koji ti najvise odgovara ili jos bitnije, druge ljude treba privuci neki od servisa jer ne nude svi dobru brzinu kada skidaju i neki imaju captcha, JDownloader ih moze desifrirati (osim google captcha). Jedan od tih koji nema google-ov captcha sistem je netload.in (ima captch-e ali ne od googla) ali problem je sto uploadanim fileovima ne mozes mijenjati ime na tom netloadu (na ovim ostalim koje sam nabrojao mozes), tako da ti ne mogu pomoci rapidleech site-ovi kod netloada. Taj netload je privlacan drugima koji skidaju fileove s njega jer nudi dobru brzinu.
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Pa postoji nesto sl. ali si manje placen... netload.in, fileserve.com, filesonic.com, hotfile.com, megaupload.com

Skini si JDownloader i tamo imas popis gotovo svih hosting servisa koji placaju, i onih koji ne placaju.

Trebas ih sve jako dobro prouciti i odabrati onaj koji ti najvise odgovara ili jos bitnije, druge ljude treba privuci neki od servisa jer ne nude svi dobru brzinu kada skidaju i neki imaju captcha, JDownloader ih moze desifrirati (osim google captcha). Jedan od tih koji nema google-ov captcha sistem je netload.in (ima captch-e ali ne od googla) ali problem je sto uploadanim fileovima ne mozes mijenjati ime na tom netloadu (na ovim ostalim koje sam nabrojao mozes), tako da ti ne mogu pomoci rapidleech site-ovi kod netloada. Taj netload je privlacan drugima koji skidaju fileove s njega jer nudi dobru brzinu.

hvala...a dali postoji kao sharecash  sa anketama za europske države?*!

13 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

hvala...a dali postoji kao sharecash  sa anketama za europske države?*!

ne, jer jos smo mi zaostali :)

13 godina
neaktivan
Internet zarada

evo jos jedna isplata za prosli mjesec :)
od fileice
www.fileicezarada.com

aa aa
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:09 (#GaMerr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Internet zarada

znate koji dobar youtube bot viewer?!
Damire svaka cast na zaradi:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Internet zarada
Da li je neko probao zarađivati pravljenjem flash igrica preko interneta?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

ne...mislim da je pretesko napraviti neku takvu igru od koje bi mogao zarađivat...

14 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

gledaj da bi zarađivao preko flasha trebaš imat dobre resurse tj. jedino ti je isplativo napravit nekakvi 2D ili isometric MMO s turn base potezima.

Tu bi ti bila zarada jedino u kupovanju itemova , al opet kupovanje itemova odvlači igrače.

Počmi raditi nekakve besplatne igre za android ili neki drugi OS za mobitele i prodaj ih za neku siću , tu ti je već para.

Ugl kreativnost + znanje jezika = uspjeh (nije garantiran al opet...)

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
13 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...
Abra008 kaže...

gledaj da bi zarađivao preko flasha trebaš imat dobre resurse tj. jedino ti je isplativo napravit nekakvi 2D ili isometric MMO s turn base potezima.

Tu bi ti bila zarada jedino u kupovanju itemova , al opet kupovanje itemova odvlači igrače.

Počmi raditi nekakve besplatne igre za android ili neki drugi OS za mobitele i prodaj ih za neku siću , tu ti je već para.

Ugl kreativnost + znanje jezika = uspjeh (nije garantiran al opet...)

+neko opče znanje.:D

14 godina
Internet zarada
Dobra zamisao
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet zarada

ShareCash ili FileIce?

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet zarada

pozdrav, probao sam malo i danas skupio 14,60$  :DDDD  al mi youtube stalno briše videe, zašto to?  

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 23:54 (sinka3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet zarada

Da li je netko isprobao oDesk?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
godo kaže...

Da li je netko isprobao oDesk?

Da, i mogu ti reči da je jako loš. Ako ciljaš na takvu vrstu zarade, svakako elance!

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 0:45 (OriginalEXE).
15 godina
neaktivan
Internet zarada

molio bih vas za informaciju, da li je bolje isplačivati novce u Hrvatsku preko Alertpay-a ili preko PayPal-a?  I kolko uzima proviziju ako isplačujemo na banku ili karticu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sinka3 kaže...

molio bih vas za informaciju, da li je bolje isplačivati novce u Hrvatsku preko Alertpay-a ili preko PayPal-a?  I kolko uzima proviziju ako isplačujemo na banku ili karticu?

paypal je boljim a provizija je jako mala

15 godina
Internet zarada

Ja osobno mislim da se prek interneta nemoze zaradit za minimalne potrebe,nego bolje  se javi na kakvo radno mjesto ili se prijavi na neki natjecaj nego da se zahebaes kod kuce s netom,a zapravo vise potrosis na internet nego sto zaradis,mislim kako hoces tvoj zivot tvoja stvar......

Softwer

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Internet zarada

Nemoj misliti da sve znaš!

I kad ti sve napokon pohvataš, eh taman onda onaj drugi izmisli nešto novo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Ja osobno mislim da se prek interneta nemoze zaradit za minimalne potrebe,nego bolje  se javi na kakvo radno mjesto ili se prijavi na neki natjecaj nego da se zahebaes kod kuce s netom,a zapravo vise potrosis na internet nego sto zaradis,mislim kako hoces tvoj zivot tvoja stvar......

ja sam imao prosli mjesec $950 a nista nisam radio.... Pa si ti zamisli ..........
ovaj mjesec oko $400  a nista nisam radio a jos ima 20 dana do kraja mjeseca

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 20:56 (#GaMerr).
14 godina
neaktivan
Pitanja:

1.Da li je dobro napraviti account i na sharecash -u i na fileice -u i onda dobivati tako pare ?
2.Kako to uspjevate ? Da zaradite oko 700 $ na mjesec, pa niti netrebate zista fizički nikad raditi po tome :D
3. Koristi li ko Google Ads na svojim stranicama i kakva je zarada ? Moze li se Google Ads koristiti na blogu ?
4.Da li ljudi besplatno skidaju sadržaj kojega vi postavite ?
Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
16 godina
@Softwer

Na srecu, nisi u pravu, pogledaj blog od ovog Gamera iznad i vidjet ces dokaze (isplate i stvari koje je kupio, i obrati pozornost na onu sliku s monitorom).... a ja bih molio gamera da uslika bug forum, svoj blog i stvar koju je kupio kako bi stvorio jos jace dokaze....
14 godina
neaktivan
#GaMerr kaže...
Softwer kaže...

ja sam imao prosli mjesec $950 a nista nisam radio.... Pa si ti zamisli ..........
ovaj mjesec oko $400  a nista nisam radio a jos ima 20 dana do kraja mjeseca

I tata bi sine!

Ajde napravi neki tutorijal da vidimo kako to funkcionira u praksi!

Naravno ako želiš djeliti svoju pamet.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice