Internet sve sporiji i sporiji

poruka: 44
|
čitano: 8.021
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Može li mi netko pomoći internet mi je sve sporiji i sporiji a kada skeniram sa antivirusom nema ništa?????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Internet sve sporiji i sporiji
kaskader kaže...

Može li mi netko pomoći internet mi je sve sporiji i sporiji a kada skeniram sa antivirusom nema ništa?????

e jesi nam i puno rekao...jesi testirao brzinu??? u kojim slučajevima je spor?? 

''Znam da ništa ne znam.''
17 godina
neaktivan
ja iskreno mislim da nisi jedini, već da se nešto stvarno čudno događa u zadnje vrijeme s netom... naletio sam na dosta ljudi koji se žale na brzinu, nedostupnost sranica itd.
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
17 godina
kaskader kaže...

Je si li na Bnet-u?

Meni je jučer popodne umjesto 8192 kbps radio samo na 2048 kbps.

Sad da li nešto rade na sistemu ili mi su se router/Windowsi jučer zblesili, ne znam.

U svakom slučaju jutros sam opet imao 8192 kbps (po speednet testu oko 7,6 upload)

15 godina
neaktivan
Matozan kaže...
kaskader kaže...

Je si li na Bnet-u?

Meni je jučer popodne umjesto 8192 kbps radio samo na 2048 kbps.

Sad da li nešto rade na sistemu ili mi su se router/Windowsi jučer zblesili, ne znam.

U svakom slučaju jutros sam opet imao 8192 kbps (po speednet testu oko 7,6 upload)

ista stvar je bila i kod mene s T-com-om...al to za njih nije ništa novo tako da se ne uzbuđujem previše....ipak je to HRVATSKI internet

''Znam da ništa ne znam.''
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
ja iskreno mislim da nisi jedini, već da se nešto stvarno čudno događa u zadnje vrijeme s netom... naletio sam na dosta ljudi koji se žale na brzinu, nedostupnost sranica itd.

kod mene ista stvar, net je doslovce spor, torente mi skida ok full brzina, ali učitavanje stranica i videa na jubito se jako usporilo u zadnje vrijeme, pogotovo jubito, prije se je moglo bez beda gledati hd video bez pauziranja sad se mora pauzirati i čekati gore nego da ga skidaš, nezz sve mi to počinje ići na živce...

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
15 godina
neaktivan

evo vidite kolika mi je slaba veza

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pošalji screen odavde speedtest.net

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pričajte mi o tome...To mi se do nedavno događalo...Torrenti na full brzini, a stranice neće i neće učitavati...Loading, loading, i tako do besvjesti...Pokušavao sam svašta, ali nikako, nikako nije išlo. I odjednom je nestalo samo od sebe i sada radi kako treba. Da li je možda riječ o globalnoj zavjeri, ne znam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ga

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 12:18 (kaskader).

0 0 hvala 0
15 godina

kod mene u zadnje vrijeme ista stvar, ali eo danas je priblizno u normalu no još uvijek to nije to. Nemam pojma što bi moglo biti, možda nadogradnja sutava ili tko zna šta, ali u zadnje vrijeme t-com doista ima problema. Nitko ne zna odgovor. Stvarno mi je žao zbog toga, ali stvarno od t-coma sam očekivao više. Ne znam kakvo je stanje kod drugih providera? Ali ne bi mi bili mi. Mislim to nema smisla, već ako imamo manju brzinu šta fino ne kažu da im je sustav u banani  i smanje cijenu. Mislim, oni tamo u uredu se smiju a za nas nikog nije briga. I eto ti naše države.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 12:49 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
probaj pobrisati history, cookies, skini ccleaner i s njim sredi malo komp, ne znam da li si probao s mbam? i da preko kojeg preglednika ideš na net?
15 godina

eo prije nekih 7,8 minuta kada sam uređivao prošlu poruku, srušio mi se internet, uopće nije ragirao, jeli se još nekome slično desilo. Baš čudno, pišem poruku o tome kako me t.com razočarao, a oni mi sruše vezu

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 13:00 (fighterZu).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
fighterZu kaže...

eo prije nekih 7,8 minuta kada sam uređivao prošlu poruku, srušio mi se internet, uopće nije ragirao, jeli se još nekome slično desilo. Baš čudno, pišem poruku o tome kako me t.com razočarao, a oni mi sruše vezu

sram ih i stid bilo..!!! hehehehe..gdje ćeš protiv mafije pričati..?

meni Optima rad isavršeno...4Mb,a uglavnom je brzina 5Mb...jedino ih je bilo malo bed dočekati da sve postave...ali,oprošteno im je..ok su..

15 godina
protjeran

Kak ti net moze bit sve sporiji i sporiji lol
Jedino ti windowsi mogu bit sve sporiji i sporiji

0 1 hvala 0
16 godina

Zadnjih nekoliko dana mi se stranice sporo ucitavaju, T-com, a sto se tice brzine skidanja nemam problema.

Evo i speedtesta, ping mi nije bio nikad visi od 104ms, a sada je 1014ms {#}, uzas

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 18:02 (T-bone's).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, isti problem kod mene. Kao što sam već napisao, sličan/isti problem sam imao prije nekog vremena, ali se sve vratilo u normalu. Prije par minuta opet. Pokrenem firefox i neće mi učitati niti jednu stranicu. A torrenti se skidaju maksimalnom brzinom...Sada radi normalno...Vrag zna što bi to moglo biti {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pa normalno ak imas acaunt za RS ili skidas prek torenta onda ti to sranje pojede svu brzinu kad skida i nist ti ne ostane za normalno surfanje i sve bude sporo....
Moras tam u opcijama nasmjestit max speed itd

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma skidao sam i ja s RS premiuma pa sam normalno mogao surfati, nema to veze...
15 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
probaj pobrisati history, cookies, skini ccleaner i s njim sredi malo komp, ne znam da li si probao s mbam? i da preko kojeg preglednika ideš na net?

pokušaovao sam i sa ccleaner i sa SUPERAntiSpyware Professional  no nikaj ne pomaže

16 godina
neaktivan

meni je forum sve sporiji,a sve drugo normalno{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

??? brzina downloada 60 kb/s ??? sta se to desava pregledavanje sve ok, na speedtestu 4,01 mbps brzina downloada, a sada pri skidanju fajla oko 60 kb/s. Na hotfile 200 kb/s, prije je bilo više??

a eo sad preko opere brzina istog fajla je sada oko 300 kb/s dok je preko chroma bila 60 kb/s

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 20:45 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da je zgušena net konekcija...

neko mi je rekao kako da popravim:proxy

ali ja ne znam šta treba uraditi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, meni je opet skoro cijeli dan internet pa skoro apsolutno nedostupan. Torrente bez problema skidam, ali za otići na bug.hr ili facebook jednostavno je nemoguće. Ako kojim slučajem uspijem, onda su stranice posve krivo učitane. Čak koji put mi ne želi otvoriti niti firefox iz prve. Jednostavno mi nije jasno u čemu je problem. Probao sam wifi i preko mobitela i ista stvar... Ugasim torrente, opet neće. Evo, sada sam uspio nakon par sati pokušavanja doći na forum i sada sve radi glatko. Jednostavno ne znam kad će opet početi problemi... Je li internet u nekim problemima? Napadaju li nas svemirci? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo moja brzina :

1 0 hvala 0
17 godina

Globalno usporenje{#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

eo danas skido neki file s hotfilea, oko 5mb, brzina downloada bila 30-50 kb/s

no recimo usporedio sam to s drugim stranicama, primjerice skidao sam cccleaner s njihove home stranice(brzina 450-480 kb/s) i s nekih drugih popularnih stranica za skidanje software sadržaja(npr.softpedia), sve u redu

recimo da se vraća u normalu dok su servisi poput hofilea, uploada, rapidshare znatno usporili za free korisnike, prije su brzine bile od 200 - 400 kb/s, a sada 30-60 max.

No unatoč tome, općenito internet je usporio. Zna naglo zablokirati pri pretraživanju i to na nekim normalnim i provjerenim sajtovima, čak i na bugu se zna desit jako usporenje, no ne uvijek. Internet stalno varira u zadnje vrijeme. Nadam se da dolazi nešto veliko(možda povećanje brzine ili tako nešto). No to su samo nade. T-com je T-com. Ovaj mjesec mi je stalno interent u nekim problemima. Prošli mjesec je bio stvarno dobar. Brzina downloada je znala doseći i 700 kb/s. Ovaj mjesec vlada kaos. Valjda će nova godina biti bolja i donijeti nešto novo.

eo sad sam imo downlaod od zamislite cak 10kb/s, kako sporo, skidom sam onaj superantspyware i to sa njihove home stranice. Skido se čak pola sata. Eto downlaod ovisi i o stranci s koje skida. Recimo isti program sam skidao sa softpedie. Negdje oko 300 kb/s je bio download. No sve je to sporo u odnosu na prošli mjesec. Stvarno mi nije jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 19:28 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam jel' se sprema nešto al' internet jest nešto jadan u zadnjih 2-3 dana. Evo trenutno sam na 10 Mbit/s sinkronom zakupljenom vodu preko Iskona i katastrofa je gdje god surfam. Malo jest bolje stanje u .hr ali prema van je prilično sporo. Trenutno na ovom vodu imam jadnih 0.80 download i 0.60 upload na speedtestu a pouzdano znam da sam sam na liniji i u mreži. Prvo sam mislio da negdje još nešto radi u mreži međutim i kad sam isprobao tele2 i vip stickove ista stvar. Valjda će bi bolje.....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa sa svim providerima je spora brzina prema vani, kvaliteta neta nam je u k...u, jbga ipak smo mi hrvatska, zaostala zemlja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je svaki dan sve gora i gora veza...Ne znam što da radim. Trebao bih nazvati (ili poslati mail) Iskon službu za korisnike, ali mi se ne da tlačiti i objašnjavati u čemu je problem kad neće reći ništa novo i pametno...Uspjeti dobiti 20 minuta neprekinute veze meni je luksuz. Doista ne znam što se zbiva jer sam naviknuo na brzi internet bez greške i problema učitavanja. U zadnjih tjedan dana nagledao sam se puno i previše ovakvog prizora...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice