Internet steka :(

poruka: 8
|
čitano: 5.121
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ima vec godina dana kako sam prikljucio bezicni internet(kazu bezicni a ima kablova xaxa).....prije mi konekcija nije bila toliko losa,ali zadnjih par mjeseci  to je nemoguce za povjerovati....na net mogu biti normalno samo poslije 3 sata navece do 7 u jutro....placam paket 1024/256 ali malo kad mi izmjeri tu brzinu(cak stavise malo kad da mi ikako moze izmjeriti bilo sta koliko je spor net i koliko steka)....kad nazovem odgovorne one nesto urade i net mi je brz ko u prici,ali svaki dan ista prica...sad svako malo mjenjaju broj i nedostupni su tkda ih ne mogu dobiti u 5 dana....

ovi sto su mi prikopcali antenu su mi pokazali kako da popravim signal i to mi je bilo super--ako ne valja promjenim i sve 5,a sad mi to nece--tj ne znam kako doci do toga,a niko nece da mi kaze....

naime unosio sam nesto kao ip gore gdje kucam adresu u browseru i otvori mi se stranica....tu me po ip valjda odmah prepoznaju i mogu mjenjati zone ili kako se vec zove....

napr imao sam 30 ili tako nesto...ako sam bio na 28 i slab mi singal prebacim se npr na 16 gdje je najbolji signal i net mi radi super...ili obrnuto slab mi na 16 brebacim se na neku drugu bazu i sve tako.....nadam se da me razumijete i ako neko zna kako da dodjem do toga bio bih zahvalan da mi pomogne.....Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet steka :(

da ti budem iskren, nije mi to baš sve jasno. koji operater je u pitanju? nema nikakvog smisla da ti sam loviš signal okolo naokolo svakih par dana, pa to je živo mučenje. kako misliš bežični a ima kablova? ako si ukucavao brojeve u adres bar u preglednik da li je to bilo možda o postavkama routera? daj nam još informacija o svemu tome. i mislim da je ta brzina 1024/256 katastrofa, čini mi se da moblni tele2 internet ima veće brzine.

15 godina
neaktivan

jbg stari to je najbolje sto mi se nudi....nisam iz RH vec iz BiH i ovo je najbolji paket koji imaju....mucenje je to nema sta(evo prije 20 min spusim 32 mil na pokeru jer mi je zastekao net i izbacilo me)....oko ovog sam bas noob....ono sto znam jeste da imam antenu i da hvatam signal...iz te antene ide kabal koji ukljucujem u laptop....znam da ima veze sa WAN-miniport(PPPOE)--tim se povezujem....sto se tice ovog sto trazim--znam da sam unosio ip adresu( i to mi je moglo i kad sam diskonektovan)--znaci otvori mi stranicu na kojoj imam razne opcije....nadam se da sam ti objasnio ista poblize....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ah, čuo sam da je po pitanju interneta u bih katastrofa. vjerojatno imaš neki wireless, ok to sam skužio, i da signal loviš antenom. i onda u postavkama tog routera tražiš najbolju vezu, najbolji signal. ali stvarno ne znam kako da ti pomognem ovako, očigledno je jedan od problema i u tvom operater u njihovim vezama. kada želim pristupiti u svoj router onda upišem 192.168.1.1. ili 2, i tu podešavam ako mi nešto treba. ne znam da li to tako funkcionira i kod tebe.

hm, sve se bojim da taj tvoj operater prodaje "maglu" na neki način. jer ako ti je signal prije bio dobar, a odjednom se pokvario, a nisi se preselio mora bti nešto do njihove mreže. a bojim se da ti oko toga ovdje nitko neće moći pomoći..

15 godina
neaktivan

ma znam da je slab...net nam je bas banana...i prije mi je stekao ali sam znao promjeniti tu bazu ili signal(sta je vec)....hvala ti puno na pomoci,ako jos neko zna sta nek se javi

16 godina
neaktivan

A kojem se tacno provideru radi ?

RIDER
15 godina
neaktivan

Zona - DASTO semtel

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a Zona, to ti je cista prevara tamo, u vezi interneta! Problem je sto su lopovi, pa ne pustaju koliko bi trebalo, i ja sam placam 15eura, za 1280kbps al toliku brzinu jos nisam nikad imao a niti vidio! tako da ti tu ne mogu pomoci. Trazi drugog IPS ili uvodi adsl! ja sam presao na kablovski internet i mogu ti reci da je 100% bolji od dasto semtel-a 

IGGY
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice