Ima vec godina dana kako sam prikljucio bezicni internet(kazu bezicni a ima kablova xaxa).....prije mi konekcija nije bila toliko losa,ali zadnjih par mjeseci to je nemoguce za povjerovati....na net mogu biti normalno samo poslije 3 sata navece do 7 u jutro....placam paket 1024/256 ali malo kad mi izmjeri tu brzinu(cak stavise malo kad da mi ikako moze izmjeriti bilo sta koliko je spor net i koliko steka)....kad nazovem odgovorne one nesto urade i net mi je brz ko u prici,ali svaki dan ista prica...sad svako malo mjenjaju broj i nedostupni su tkda ih ne mogu dobiti u 5 dana....
ovi sto su mi prikopcali antenu su mi pokazali kako da popravim signal i to mi je bilo super--ako ne valja promjenim i sve 5,a sad mi to nece--tj ne znam kako doci do toga,a niko nece da mi kaze....
naime unosio sam nesto kao ip gore gdje kucam adresu u browseru i otvori mi se stranica....tu me po ip valjda odmah prepoznaju i mogu mjenjati zone ili kako se vec zove....
napr imao sam 30 ili tako nesto...ako sam bio na 28 i slab mi singal prebacim se npr na 16 gdje je najbolji signal i net mi radi super...ili obrnuto slab mi na 16 brebacim se na neku drugu bazu i sve tako.....nadam se da me razumijete i ako neko zna kako da dodjem do toga bio bih zahvalan da mi pomogne.....