Pozdrav imam pitanje!
Imam veliki problem jer u kuci imamo 1 internet gigaset sx763 TCOM a tri korisnika,mama stalno na youtube slusa one svoje gluposti,sestricna na fejs igra onaj glupavi farmVille i onda ja igram cod4 i ping mi bude 260 i nemoguce je igrat,stalno skače,padne pa skoči ponovo...
E sad moje pitanje je dali je moguce da nekako naštimam negdje u nekom programu da moj kompjuter bude broj 1 i da ping nemoze rast vise od 30-60 maximalno a njima nek steka who cares? ;)
Hvala! :*
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HVALA SVIMA NA POMOCI!! PAS MATER
Koji ISP i koja brzina je u pitanju?
Imam onaj klasični flat od 4 gb brzine
T-Com?
T-Com?
je t-com je, imam i ja isti problem, na jednom kompu youtube, novine, slike itd a na ovom di sam ja ping na LoL-u bude 150 umjesto normalnih 30
jos nekad buraz zna pod*bavati pa namjerno ukljuci torrent
Koliko vidim, na netu, T-Com je diseblao QoS kod tera ovog routera i mislim da s njim nećeš ništa postići.
Koliko vidim, na netu, T-Com je diseblao QoS kod tera ovog routera i mislim da s njim nećeš ništa postići.
ja imam jedino ovo
QoS class- sad su tu 4 ponudjena- UBR, CBR, VBR-rt, VBR-nrt
Ako sam ja dobro shvatio ekipu, ovaj router nema mogućnost kvalitetno ograničiti promet. Vidim (na netu) da i ekipa koja je podigla originalni FW ima isti problem. Nemam taj router pa ne govorim iz vlastitog iskustva.
EDIT: Evo objašnjenja skraćenica.
@autor: rješenje može biti i promjena paketa ili ISP-a.
Pozdrav imam pitanje!
Imam veliki problem jer u kuci imamo 1 internet gigaset sx763 TCOM a tri korisnika,mama stalno na youtube slusa one svoje gluposti,sestricna na fejs igra onaj glupavi farmVille i onda ja igram cod4 i ping mi bude 260 i nemoguce je igrat,stalno skače,padne pa skoči ponovo...
E sad moje pitanje je dali je moguce da nekako naštimam negdje u nekom programu da moj kompjuter bude broj 1 i da ping nemoze rast vise od 30-60 maximalno a njima nek steka who cares? ;)
Hvala! :*
HVALA SVIMA NA POMOCI!! PAS MATER
-također.
Ovo je forum, ako nemaš živaca, vremena ili minimum pristojnosti, teško ćeš do odgovora.
Jedno od mogućih rješenja, uzmi još jednu liniju za sebe ili optiku. Kupnja opeme koja bi to omogućila je skuplje rješenje, znanje kojeg nemaš eliminira takvu opciju.
brže (jeftinije) rješenje, obitelj lako likvidiraš ako obična prijetnja ne da rezultata... ili ti napokon netko opali šamar.
btw, imaš SZK, njima plaćaš, njih zovi za probleme, ovdje nitko nije dužan tebi ići niz dlaku zato jer si ti nervozan zbog pinga u igri.